+1 yılsakın düşünme batarsın diye insanlar kendisinin yapamayacağı şeyleri seninde yapamayacağına inanır çalışan işini düzgün yapan kazanır ben çalıştığım yerde müşteri potansiyeli 5 10 du şu an günlük 50 65 arası kural bir göze hitap et rafların şeffaf olsun yani gelen adam görsün ve desinki ne kadar temiz ve taze 2nci kural gelen her müşteriye tebessüm et mutlaka inanamayacaksın etkisine işini yaparken bir yandan mutlaka muhabbet et bir konu aç 3ncu kural ki altın kural müşteri 5tl aliyorsa sen 5.15 tl 15 kuruş fazla koy ve görsün tartarken fazla verdiğini 15 kuruş kaybedersin ama o adamı kazanırsın en iyi müşteri sürekli olan müşteridir o da birine tavsiye eder derken artık tanınan bir esnaf olursun adın yeter bilgisayar şirketindeyim bende cadde de adı bilinmez ikenşu anmahallede ve semtte biliniyor işini dogru ve iyi yap gerisi müsteriye kalıyor bu arada tabelan mutlaka acık renkli olsun ki dikkat çeksin örnek vereyim onceden tabele mavi koyu renkte idi ben açık turuncu yaptırdım o gun müsteri sayısı 5 6 dan 25 30 oldu ilk laflari suydu yeni mi actınız hayırlı olsun dükkan orada 2.5 yıldır var demek istedigimi anlamissindir umarim
1219 Yorumla- +1 yıl
dükkanın ışıklı olsun mutlaka ama ışıklarını şerit led yaptır beyaz ya da sarı rengi tercih et rafları aydınlatmada kullanacaksın link
yani bundan link bu ürünlerini daha canlı gösterir bilene yaptır hem acayip az elektirik yakacak sen bile şasıracaksın hemde dükkan yılbası gibi cıvıl cıvıl bir ortama sahip olacak
- +1 yıl
bu arada böyle kafa şişirmeyecek müzikler var tavsiye ederim bunlar bilinç altında kişiye güven veriyor alışveriş merkezlerinden anlarsın bunu hiç almayacağın şeyler varsa bile gezip alasın gelir =) ve mutlaka taze kahve bulundur ve çekirdek
- +1 yıl
bak ben esnaflıktan filan gelme değilim hayatta bilmezdim fakat anne baba ayrılınca okulu bırakıp çalışmak zorunda kaldım girdiğim iş yeri küçük bir dükkandı 2 elemanı olan elemanlar hiç bir şey bilmiyordu bu konuda bende pek bilmiyordum açıkcası fakat sök tak yap boz ögrenmistim evde bişiler işi bilmeyince çok müşteri kaybetmişler baktım ki tam işi bulduk o da batıcak iş başa düştü dedim ve müşteri nasıl kazanılır diye aramalar yaptım amerika da bunun icin bolumler var =)
- +1 yıl
derken bazı şeyler öğrendim işte sana verdiğim tiyolar en basiti zamanla işin kurdu oldum ve baktım ki cidden değişim var şu an 2nci dükkan alındı 400 bin tlye ve eleman sayımız 57 oldu =) lise mezunu değilim ama maaşımşu antatmın edici bir yandanda lisemi bitiriyorum acıktan bu son senem sonra uni
sen yeter ki iste başarmak senin elinde..asla korkutmasın gözünü hiç bir şey - +1 yıl
amerika da okumadım bende netten edindim bu bilgileri =) ara bulursun tavsiye ederim
- +1 yıl
beklerim esnaflık yetenektir =) bende de var baya sanırım insanlarla uğraşmayı sevdiğim için ağzımda iyi laf yapar tipte zaten yeterli :D buda önemli elemanın tipi giyinişi yani en basitinden bayhan gibi esrar çekmiş gibi gözler her an bıçaklamaya hazır bir esnafa mı gidersin yoksa daha mülayim ya da efendi mi ? hadi Allah bereket versin
- +1 yıl
bak o çok fark ettirir buna emin ol kızlar iş potansiyelini yüzde 40 artırır müşteri huysuz bile olsa kıza gık diyemez marketlerde neden hep kasiyerler ya da fastfood da kız anladın ? insan psikoloji inanılmaz ilginç ...umarım anlattıklarımı anlamış düşünmüşsündür ve aklına yatmıştır haksızsam söyle konuştuklarım hakkında
- +1 yıl
sevindim uygula =) bunları ve dürüst ol her zaman sadece işte değil hayatta da kazanırsın
- +1 yıl
ben de okdum çok güzel yazmışsınız:) kazancınız bol olsun:)
- +1 yıl
teşekkürler =) ama eleman olunca kazancın sadece patrona yarıyor :D
- +1 yıl
ellerine sağlık çok yararlı bir cevap olmuş, memleketin böyle adamları var işte ama malesef önü kesenlerle dolu tebrik ederim yani +1
sarma tütün, ve nargile sarf malzemeleride sat bence. yani kömür nargile tütünü,hortumu vb. daha çok ayak olur. ayrıca her bakkalda, markette bulunmayan fantazi çikolatalar..likörlü falan.. bide sıcak şarap ve çeşitli likörler..bir sürü fikir üretilebilir.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAralarda şifalı şeylerden bahsedenler olduda aklıma geldi. Kuruyemişlerle karıştırmak yerine bazen bazı rahatsızlıklarda kan eksikliğidir odur budur gibi bir çoğumuz bazı şifalı şeyleri (keçi boynuzu gibi) tüketmek zorunda kalıyoruz. Bunları aktar gibi değilde sanki bunlar birer kuruyemiş gibi lezzetlendirip daha zevkle yenebilir hale getirip artık tuzlar mısın soslar mısın haşlar mısın bilemem kuruyemişmiş gibi satabilirsin. Eğer yapılabilirsen böyle birşey bana göre bir ilk olur. Çoğu rahatsızlığımız tedavisi olan şifalı şeyleri yiyemediğimizden peşimizi bırakmıyor mu zaten? Eğerki buna bir çözüm bulunsa insanlar sırf bunları yemek için başka şehirlerden gelirler baya ünlü olur tahminimce. Sağlık ve lezzet ve bir ilk ve teklik bir arada güzel olur diye düşünüyorum :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne demek :)
link bu tarz bir dizayn hoş olabilir :) hayırlı olsun
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılTürkiye'de olmayıp yurtdışında bilinen markaları getirtebilirsin..mesela nussnackers istiyorum yok..
32 Yorumla- +1 yıl
Alman çikolataları her zaman tutmuştur :)
+1 yılYaz-kış iş yapabileceğin bir yerde açmalısın kardeş mekanın güzel olmalı reklamı sağlam tutmalısın yoksa iş yapamazsın.
112 Yorumla- +1 yıl
reklam dediğim avşarlar vs.. gibi kaliteli bri firma ile anlaşmalısın ya da ürünlerini kendin imal etmelisiin
- +1 yıl
ben mersinde MERSİN KURUYEMİŞTEN başka biryerden çerez almam taze ve kaliteliler 3 tane çerezci yan yana ben mersin kuruyemişciden alırım. Kaliteden ziyade birde esnafın muhabbeti adamı bağlar müşteri muhabbete gelir ;)
- +1 yıl
hayırlısı olsun hakkında nerede açacaksın yakın biryerse gelir ziyaretine tescilleriz :D
- +1 yıl
yakınmış o zaman hafta sonu damlarım :) Adana benim 2 yılımı yedi hele o barajyolu yüreğir başkent kışla başkent ömrümü yedi yedi tek dinlendiğim yer menderesti :)
- +1 yıl
2 yıl üni okuduk orada :)
- +1 yıl
öyle :) şırdancı erdoğan hastane kavşağındaki serdar abi :) Kokoreçci apo benim mekanlardır. Yurtsever kardeşler orada ferhat abi var gittiğin zaman abdullahın selamı var hangisi derse sabaha kadar batak oynayan sınava orada hazırlanan genç dersn :D
+1 yılkapının önünde pamuk şekerleri olsun pembiş pembiş:) çocukların da ilgisini çekmiş olursun
31 Yorumlakaptan 1kg çerez alana 1kg bedava yap fiyatı 2 katına çıkar çevrendeki kuruyemişçiler iflas etmezse bul beni beleşçi toplumuz biz bedava lafı çekiyor bizi hadi kolay gele
11 Yorumla
+1 yılbence ıstdaysan kapalıcarısdan zaten alamazsın da oralara en yakın laleli ya da aksaray falan orlarda bı yerlerde boyle guzel bı dukkan ac arkadsların lınk attıgı gıbı ısi tututursan gıderek kapalıcarsıya yaklasırsın zengın olurusn oyle markalaşmak şart yoksa olmaz
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBira satmalısın abi. Kesinlikle. Bira çerez ayrılmaz ikilidir.
23 Yorumla- +1 yıl
O zaman para da kazanma abi
öncelikle dürüst olmalısın.gerisi kendiliğinden gelecektir.ama işlek bir yerler olursa iyi olur.mekanın temiz olsun.birşeyler satarken eldiven kullan.ince detaylar önemli.müşteriyi tuttuğun zaman kafan rahatlar...
10 Yorumlaaçma
o zanaat öldü artık.
kesin açıcaksan da ticari fikirler de paradır bunu da bilmen lazım.
kosgeb i biliyo musun?12 Yorumla- +1 yıl
son kanundan dolayı tekeller kapatılıp satılmak isteniyor.senin tekel büfe tarzı olacak gibi duruyor. pek para .çevirebilir misin bilmiyorum.
iç aydınlatma da led kullanırken detaylara dikkat etmelisin.her ledi kullanma bilen birine yaptır.dekor vs bunlar ince dokunuş.
millipiyango fatura ödeme durumlarını katarsan ekstra gelir
sen şuanda fikir istiyorsun diyorum ya fikirler de paradır artık.
yazın içeriyi ferah kışında sıcak tutman mesela anlaşılmaz bir müşteri çekimidir
bana her gün 1.5 g antep fıstığı gönder dükkan boş olmasın $
11 Yorumladürüst ol yeter bayat şeyleri taze taze diye millete yutturmaya çalışma:)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladresleri iyi ezberlemen gerekiyor eski navigasyonlar kuruyemişçilerdir birisi yol tarifi istediğinde şıp diye göstermen gerekiyor :D
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhocam eğer ciddi ciddi açmayı düşünüyorsan şu an çoğu kuruyemişciler ayrıca rent a car olarak da hizmet vermekde oto kiralama seninden biraz maliyet felan varsa 2 tane dahi olsa oto ile kiralama yapabilirsin
10 Yorumlaoncelikle taze olsun.babam alip geliyor bayak cikiyor iyice sovuyorum icimden
10 Yorumladuzlu fıstığın yanmamış olmasına dikkat et iğrenç oluyor
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kontörlü telefon koyabilirsin, lokum çeşitleri ve gazete bayiliği alabilirsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuş yemi... Gece lazım oluyor aktar bulamıyorum. Kuruyemişçiye soruyorum. Ben aktarmıyım diyor. Sen ön ayak olursun belki :D
11 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılTitreşimli kuruyemiş.
Çilek aromalı kuruyemiş.
Fantazi kuruyemiş.
Tercihe göre ıslatılabilen kuruyemiş.
Birazını kuruyemiş gerisini de al sen ye.00 Yorumla müşteriye ikram yapmaktan çekinme güler yüzlü ol yeter bide taze ürün sat olay biter
10 Yorumla
+1 yılalkol ve cips te satabilirsin şahsen kuruyemiş aldığım zamanlar yılbaşı ve alkolün yanına
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 702 cevap paylaştı. buzlu badem. farklı olmalısın
21 YorumlaHangi ilde açmayı düşünüyorsun?
13 Yorumla- +1 yıl
Aktarcılarda bulunan, şifa amaçlı türlü otlardan satabilirsin. Kuruyemişleri ve satacağın diğer ürünleri, 100 gr, 200 gr şeklinde küçük paketler halinde kendi markan ile ambalajlayıp satabilirsin. Piyasada satılan ambalajlı ve fiyatı yüksek kuruyemişler için iyi ve ucuz bir alternatif olur. Sık sık az miktarda da olsa kuruyemiş kavurup, kokusunun çevrede hissedilmesi de etkili bir yöntemdir.
Kardeşim açtınmı kuruyemişçi bende açmayı düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPiyasada tadbak gibi firmalar türedikçe o iş zor gibi :S
10 Yorumla
+1 yıltuğba kuruyemişte çalış bikaç ay sistemi öğren =)
12 Yorumla- +1 yıl
baya bir yerde var subesi bizim burdada açtılar yapmadıkları promosyon kalmadı ama para basıolar Google abiye sor
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖğütülmüs taze kahvede olmalı.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Cevap sahibi+1 yılKuruyemis,kahve, çikolata, tekel yani sigaradan bahsediyorsun? kontör, mesrubat,
Çakmak, şeker, sakız, bakkal gibi bisküvi atıstırmalıklar olabilir. Bak istersen büfelerdeki gibi yazları limonata olsun onun dısında sandvich ve tostta yapabilirsin. Ama bütcen yeterlimi bunlara? Belki sonradan büyütürsün işi.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 864 cevap paylaştı. içkide sat bence sahil yerindeysen
10 Yorumla
+1 yılİsviçre çikolatası getirttttttt
10 Yorumlakendi işini yap derim.
10 Yorumlaasma tavan :D
10 YorumlaKuruyemiş sat mesela
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım