Kızlar Bir Adım Öne konusunda 702 cevap paylaştı. -demokratik eylemlerde halkı kışkırtıp olayı direnişe çevirmeyerek çevik kuvvet olunur.
-gaz tüfeklerini kendi halkının üstüne direkt hedef almayarak olur.
-yandaşı sakinleştirmeye çalışıp elini kolunu sallayarak gezmesine izin veripte, hakkını arayanı yakapaça alıp dövmeyerek olur.
-silahsız bir arbede ortamında havaya ateş açmaya çalışırken insan öldürmeyerek, ardındanda elime taş çarptı şeklinde ifade vermeyerek olur.
-TOMAnın bilmem kaç barlık suyunu direkt kafaya sıkmayarak, içerisine biber gazı ya da başka kimyasal katmayarak olur.
- EN TEMELİ İSE... YASA DIŞI BİR EMİR ALDIYSA ONU UYGULAMAYARAK ÇEVİK KUVET OLUNUR!20 Yorumla
Bayan cevik kuvvet olmuyor. 4 sene universite okuyan erkekler kpss ye girip puani tutturunca mulakatlara girer. Mulakatlari kazanan herkes egitim aldiktan sonra alt kademeden baslar polislige. Yani toy polisler cevik kuvvettir. ölene kadar cevik kuvvet kalmazlar farkli bolumlere gecerler.
115 Yorumla
Soran+1 yılBayandan neden ç.k. olmaz peki? :/
Soran+1 yılAslansan öyle deme ya :) ama bu haksızlık değil mi? bordo bereli veya özel harekatta bayanlarda var. hatta bu meslekler çeviktten daha zor :/
- +1 yıl
Haklisin tabi ama cevik kuvvet olmadan once savunma sekilleri silah kullanma gibi seyler ogretiliyor 5 aylik bir süreçte. Sana yeter mi bu surec? Her olayda cevikler ön planda.cevik kuvvet olanlarin hepsinin gercek meslegi ya ogretmen ya muhasebeci falan filan.ben bir kadinin c.k olmasi icin 5 ayın yetecegine inanmiyorum.kucuk gormek degil yanlis anlama doganiz geregi narinsiniz.polis okuluna giden kizlar baska tabi.onlar tam anlamiyla egitiliyorlar uzunca.
Soran+1 yılben kendime inanıyorum. istersem yaparım... polis koleji sınavlarına giriyorm zaten bu yıl
Soran+1 yılçook teşekkür ederim. keşke herkes senin gibi baksa meslek seçimime :(
- +1 yıl
sorma ben öğretmen adayıyım polisliği muhakkak deneyeceğim yani senin istediğin çevik kuvvetliği :) ama ailem bunu istemiyor malesef.tanıdığım birçok polisinde polis olmadan önce ailesi karşı çıkmış bu işe :) insanlar saygı duymak zorunda hayat senin hayatın o mesleğide sen yapacaksın onlar değil.
Soran+1 yılbenmde babam istemiyor. nefret ediyor polislerden. ama annem sonuna kadar arkamda... zaten babamla görüşmediğim için takmıyorum ama duyarsa çok kızıcak. bende tavrımı koydm zaten takmıyorum.. inş istediğn mesleğin olur. :)
Soran+1 yılaslında bir taraftan şanslısın... allah daha kötüsünü vermesin.. hayırlısı..
Soran+1 yılen azından seni kaybetmek istemeyen ve sana değer veren bir ailen var.. babanın olmaması bişi değiştirmez ama değerin var... onun değerini bil.
+1 yılBunun için boyunun ve kilonun iyi olmasi gerekmekte, biraz sert olmalisin insanlara fazla acimamalisin uyku duzenin olmamali her yerde uyuyo olmalisin ya bide egitim var o koşu zor bitek bide biber eğitimi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yıldostum çevik kuvvet olarak cevaplıyorum sorunu önce polis olman gerekiyor ki onunda önceliği 4 aşamalı sınav mülakat dayanaklılıktan geçmeye dayanıyor olaki okulu bitirdin bitirememen için bir sebep yok sonra secmeler oluyor fiziki olarak yeterliysen olabliyorsun hayırlı olsun
41 Yorumlailk başka bir su tabancası ile yüksek bir yerden milleti ıslayarak toma kullanmasını öğren sonra biber gazı al masum insanlara sıkıp sıkıp kaç böylece imamın ordusuna girme eğitimini tamamlamış olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılBence sen bu Gezi Parkı olaylarından çok etkilenmişsin gerizekali beyin fukarası... Emin ol ki masum vatandaşlara biber gazan mahluklar tayibbin köpekleridir. bUnu de hiç unutma. Ben ülkemizi hiçe sayanların emri altında çalışmam...
Soran+1 yılneden bardağın boş tarafından bakıyosun? saçmaladn resmen yaa. hevesimi kaçırıyosunuzz.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12,8b cevap paylaştı. sanırsam pmyo da bölüm olarak seçebiliyordun.
google amcaya sormanda fayda var.01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür :)
Bayanlar çevik kuvvet olamaz yalanına inanma Bal gibi de olur
Uzun boy ve yapılı olmak esastir00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok iyi fantezi olur: Bayan polisten cop yeme fetişizmi...
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi?
+1 yılbayandan cevik kuvvet olmaz:) havalımanın üst baş ararsın zaten kadın polislerin alınmasındakı tek amaç :) şevkini kırmak için yazmadım
011 Yorumla
Soran+1 yılbayandan çevik kuvvet olmamasının sebebi ne peki?
- +1 yıl
zor şartlar altında geçiriyorlar erkek gücü lazım bayanlardan çok istisnai bu özellkleri taşıyanlar var zaten oylle biriysen fark edılırsın ama pek dıkkate almıyolar bunun en buyuk göstergesı zaten polis okullarına her yıl %98 oranın erkek öğrenci almalarıdır
Soran+1 yılama bu haksızlık değil mi? bordo bereli veya özel harekatta bayanlarda var. hatta bu meslekler çeviktten daha zor :/
- +1 yıl
bayan oldgunu bılmıyodum ama varsada arazıye çıkmazlar heralde
Soran+1 yıldağlara da veriyolar şehir içine de. ama oluyo yani sonuçta
- +1 yıl
dağlara çıkartmıyorlar
Soran+1 yıltanıdığım var
- +1 yıl
hımm bu sıralar normal askerlewrın bıle dağa çıktıgna ınanmıyorum
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
pkk lıları ellemıyorlar
Soran+1 yılneden
Gizli Üye(36-45)+1 yılmasum vatandaşa biber gazı sıkmayı öğrenmekle başlayabilirsin, Belki kötü bir çevik kuvvet olursan tomadan su bile sıkabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBence sen bu Gezi Parkı olaylarından çok etkilenmişsin gerizekali beyin fukarası... Emin ol ki masum vatandaşlara biber gazan mahluklar tayibbin köpekleridir. bUnu de hiç unutma. Ben ülkemizi hiçe sayanların emri altında çalışmam...
Cevap sahibi+1 yılhiiç merak etme, üst rütbelilerin hepsi cemaatin adamı, sana emir verince ne yapacaksın ? ben yapmam mı diyeceksin ? gönülsüz de olsan s,ke s,ke emri uygulayacaksın. ayrıca ben geziye de gitmedim hiç, ama oradaki masum insanların ezilmesine de vicdanım sızladı o da ayrı..
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşver sen iyisi mi kır dizini evde otur, meslek falan bunlar sana göre değil
06 Yorumla
Soran+1 yılbana mesleğin ne diye sorduklarında ben ev hanımıyım veya koca parası yiyorum demek istemiyorum. mesleğimi elime almak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman kendine göre bişeyler seç , napıcan çevik kuvveti ? çok mu normal ? erkek fatma mısın sen ?
Soran+1 yılfiziğim var dayanıklığım güçlüyüm :( neden olmasın kii?
- +1 yıl
Asıl sen kır dizini otur evinde erkekler kadar kuvvetli yapılı bayanlarda var mesela ben özel harekâtçı olmak istiyorum
- +1 yıl
Allah icin git isine aksam aksam asabımı bozma erkek fatma ne? Kaçıncı yüzyıldayız
kızlardan çevik kuvvet oluyo hep görüyorum ben ya :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltek bildiğim cemaatten olursan kıyaksın gerisini hallederler, özel bir şeye gerek yok.nurcu ol yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçevik ol ve hemen bana da birini ayarla :(
015 Yorumla
Soran+1 yılHemenn :)
Cevap sahibi+1 yılsüpersin :))
Soran+1 yılçevik olayım ilk işim sana birini bulcam :))) sende bana bul ama birini hee :D
Cevap sahibi+1 yıltamam anlaştıkk :D
- +1 yıl
:)
Soran+1 yılne olucan ama ona göre :D
Cevap sahibi+1 yılhemşire olcam uyar mı :D
Soran+1 yılhiç yoktan iyidir be kardeşiiimm :D
Cevap sahibi+1 yılyanii takılıyoruz :D
Soran+1 yılnabzı atsın yeter! :D
Cevap sahibi+1 yılhaha :D yalnız ben cidden çevik istiyorum :D
Soran+1 yıltek istediğn çevik olsun beaa :D bir çevik kendime bir tanede sana ayarlarm. çevik çevik gezeriz ortalıkta :D
Cevap sahibi+1 yıltamam bak bekliyoruum :D
Soran+1 yılher zaman :D
Cevap sahibi+1 yılpekii :D
lisee 4 te nsasl olunuyo çevik?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen varya çok dayak yersin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok dayak yicen çok
olur olur00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026