Ben neden sevilmiyorum 2 dk ayırıp okur musunuz?

Bu konuyu kendi kendime çok düşündüm ama yok yani anlamıyorum. Ben damarıma basilmadığı sürece sessiz sakin birisiyim ve çok fazla yardımseverim. Mesajıma 2 gün sonra cevap veren insanlar bana mesaj attıkları zaman anında dönüş yapıyorum mesela. Ama onlar genelde işleri düştüğü için mesaj atıp bir şeyler rica ediyorlar ve ben hep hep yardımcı oluyorum. Etrafıma bakıyorum hep samimiyetsiz çok konuşan , her şeye karışan insanlar seviliyor. Dostum diyebileceğim 2 kişi var. Mesela ben 12. sinifa gidiyorum sınıfta haftalardır top oynuyorlar, sınava çalışmak yerine.. Benim de küçükken kafama basket topu geldiği için bir korkum var ve defalarca uyardım lütfen bahçede oynayın diye ama dinlemediler ve bugün yine yüzüme sert bir şekilde top geldi çok sinirlendim ve yeter artık bu topu aşağıya aticam diye bağırdım ve tüm sınıf bana muhalefet oldu ve de dışlanmaya başladım. Evet sessiz sakinim ama bu kadar da değil hakkımı ezdirmem ve kendime zarar verdirmem. İşte böyle yani. Nerede yanlış yapıyorum ki ben?
Ben neden sevilmiyorum 2 dk ayırıp okur musunuz?