Sevgilimin hiç umrunda değilim üşenmeden okur musunuz?

4 senelik sevgilim beni umursamayıp işlerini bahane ediyor bir şey dediğimde kendisi mimar. yemek de mi yemiyorsun adam tuvalete de mi gitmiyorsun 2 dk fırsatın olmuyor mu nasılsın hayatım demeye. Aldattığını düşünmüyorum öyle karakterde değil büyük konuşmam ama bir şeyini de saklamaz telefonunu sosyal medya hesapların şifreleri hepsi var bir şey yok. evdeydi mesela aradım açmadı çizim yapıyorum ben seni aricam dedi sonra da diyor ki uyumadiysan arayayım mı. hayret birşey bu herif ya uyurken zaten yazıyorum hem sen ara uyanayım ne var yani hiç mi eskiden uyurken aramadin da sabaha kadar 3 4 saat telefonda konuşmadık? son zamanlarda baktım aramalara ben 12 13 kez aramisim o ise sadece 4 kere aramış beni. düşünun artık bende aramıyorum ilgilenmiyorum yeter artık.. bana taktik verir misiniz kendimi zor tutuyorum kavga etmemek adına sizce ne yapayım o koşsun benim peşimden. Doğum günüm geçti telde mesajda kutladı SAĞOLSUN tam 00:00 ı beklemiş atmak için çok romantiktir kendisi de laf aramızda. ama telde arayıp da bir aşkım iyi ki doğdun iyi ki varsın seni seviyorum bilmem ne yok demedi uzun bir mesaj o kadar o mesajı okuyunca öyle mutlu olmuştum öyle güzel şeyler yazmış ki gerisi gelmedi... o gün bile akşam oldu nerdeyse aramadı ben aradım düşünün. Zaten söylemeye gerek yok , bir yere gidelim falan da demedi o gün buluşalım falan yok. Hediye söylemeye de gerek yok malum almadı zaten hediye benim için zerre umrumda değil maneviyata her zaman önem vermişimdir her zaman maddiyat sıfır önemli benim için bir şey istesem zaten gider kendi paramla alırım kendime hediye hediye diye tutturmam tek istediğim şey sevgi aşk...
Sevgilimin hiç umrunda değilim üşenmeden okur musunuz?