Mesela bir adam yan dönmüş. Diyorum maşallah be... :D filan önünü bir dönüyor prens kurbağa oluyor :S #ManGenocide
Tabiki resimdekinden bahsetmiyoruz. :D temsili sadece yandan

Bende önden Adriana lira, yandan hatçççeee :D benzetmeler mizah amaçlı da bende de tam tersi bir durum var ya burnum, yüzüm düzgün ama yandan korkunç çıkıyorum
Soruyu anlamadım önce bir fotoğrafa bakıyorum bir içeriğe, bir içeriğe bir fotoğrafa.😄
Yüz hatlarıyla alakalı.
fotonun çekiş açısı poz verme şekli gözler bakışlar ışık herşeye göre değişiyor malesef...
Evet oluyor öyle, yüzü simetrik değildir, burnu yamuk duruyordur, gözleri farklıdır.
Birine denk geldim bende şaşırdım, belli olmuyor. Bende iki türlüde sıkıntı yok Allah'a şükürler olsun 😃 pis kafir
Furies artık müslüman ol yazık şu güzelliğe, kavrulacan ateşte 😊
Şu zamana kadar 2 kişinin müslüman olmasına vesile oldum, senle beraber Allah'u Akbar diyecez elbet 😃
Allah yeter bize, sen kendi tanrına bir isim koyda hiç kimse bilmiyor ismini, ismi duyulsun az 😊
Cevap
24Cevap
Beyni yokken nasıl fikri varsa bu da onun gibi bişey işte. Resimler sahtekârlığa giriyor. Gerçeği yansıttığını iddia eden de yok zaten.
panpa profılımdekı adam her taraftan ıyı ust yan alt orta :) uzaydan artık nasıl dersen
Bende durum tam tersi. Önden yakışıklı, yandan çirkin çıkıyorum 😀
Ben de yandan çok iyiyim ya😂 keşke hep yan kalsam skdjdbd
Orda çene ve yüzün sekli devreye giriyor profildeki goruntude burun daha onemli :D
profile bu kadar takma, yanı önü değil kalbi önemli bakabilirsen
Benım de yan profil berbat on iyi allah yandan almıs hepsini one vermiş sanki ak ahsjdsad
bende tam tersiyim yandan b0k gibiy, im önden çok yakışıklı
bilmiyorum ki niye insanları kandırırlar...
mesela İrem derici dhsu
aynen cok var öyle tam bir ironi ahahaha
Benim de yandan iyi onden öQ
Bana mı dedin yoksa 😂😇
Olur çünkü yandan simetri tam olarak belli olmuyor
Adamın yüz hatları mü-kem-mel
Rabbim özene bözene yaratmış, tüttü tüüü maşAllah
Sadece burnu güzeldir.
irem derici mesela😀😀
Ben her türlü çirkinim
Neyse en azindan yandan iyi duruyoz 😅
Güvenemiyorum poh da çıkabilir.