Size göre bir insanı güzel gösteren detaylar nelerdir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
maalesef yorumlardaki çoğu yanlıştır insanlar çirkin değildir sadece her insan attraktiv değildir attraktiv nedir çekici ve çekici olmayan insanlardır. şu an bir insan bize çekici gelmeyen bir insani çirkin olarak adlandırıyoruz ve bu çirkin dediğimiz erkek veya kadın bır güzel bir kızlan beraber olmasının altındaki sebeb para ya da akıllı oluşu değil o güzel kıza o çirkin diye adlandırdığımız kişiye güzel ve çekici gelmesinden kaynaklıydı. şu an ben yakışıklıyım çekiciğim ama yer yüzündeki hiç bir insan gelip bana çekici yakışıklı demeyecektir diyen olacaktır ama hepsi değil bu durumdada aslında her insan çirkin dir demektir.
Tabi ki yardımlaşma ve paylaşma insana değer katar. Bunun yanında insanı güzel gösteren şeylerden birisi de empati kurabilmesidir. Bir insanı anlamak çok önemli. Kalbi temiz bir insanın dilinden tatlı kelimeler dökülür. Konuşma tarzı, duruşu, karakteri, kişiliği, bakış açısı da insanı güzel gösterir :)
İnsanları çirkin güzel diye ayırmak ne derece doğru? En azından benim için kim olursa olsun birine güzel insan diyebilmem için karakterinin sağlam, kalbinin temiz, içten ve samimi, yalanı dolanı olmayan, saygılı ve merhamet sahibi olması gerekir. Huy güzelliği herşeyden önce gelir.
Insanin karakteri butunle degerlendirilir. Secme hareketler birini iyi-kotu yapmiyor
Iyi olmak kendini bilmek
Kotu olmakta kendini bilmemek-suclari genelde kendini bilmezler isler.
Cevap
58Cevap
Kedilere su vermesi bile onu dünya güzeli yapar benim gönlümde 👻
Helal olsun size
İyi niyet.
Bakıyorsun karşındakine o kadar çirkin ki, lakin böyle bir çocuğun saçını severken görüyorsun ya da bir sokak köpeğine su verirken bazen kuşlara yem atarken-ki kuş sevmem- dünyanın en mükemmel insanı oluyor.
Bazı insanlar öyle güzel gönüllü ki, çirkin olduğunun farkına bile varmayıp zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. Bence enerji ve pozitif bir ruh çirkinliği tamamen örtüyor. :)
nerden biliyorsunuz merhametli vicdanlı masumane biri olduğunu. çirkinya. dışını beğenmediğinizin içini merak etmezseniz siz. boşuna süslü cümleler kurmayın. ama bir erkek zenginse
tipi önemli değil sizin için
Çirkin denilen bir insanı güzel gösteren detaylar elbet bulunur ama bir insana dış görünüşü hasebiyle çirkin sıfatını takan insanları güzel gösterecek detayların olduğunu sanmıyorum.
nerden biliyorsunuz merhametli vicdanlı masumane biri olduğunu. çirkinya. dışını beğenmediğinizin içini merak etmezseniz siz. boşuna süslü cümleler kurmayın. ama bir erkek zenginse
@tasasıztccr Yorumumu tekrar be tekrar okur isen yorumunun sözlerimi bağlamadığını görürsün.
Vicdan, zevk sahibi olmak, tutkulu bir ilgi alanına sahip olmak ve beyefendi/hanımefendi olmak. Ayrıca diksiyon, seçilen kelimeler, bilgi de insanı güzel gösterecektir s
Güzellik bir bütündür ve bir insanı güzel ya da çirkin yapan sadece görünüşü değildir. Stil, diksiyon, karakter gibi faktörler fiziksel güzellikten daha çok ön plana geçiyor birini güzel olarak değerlendirirken.
sana çirkin gelen bana güzel gelir neye göre guzel çirkin bakmaya gore değişir ama içini ısıtacak bir hareketi her şeyi degistirir ki bu hareket te kişiden kişiye değişir 😂 o yüzden herkes kendi gibi olsun herkese begendiremeyiz kendimizi
Ses tonu , yapmacık mimikler , dışardakiler değilde seni gerçekten tanımak isteyen biri içinde insanlığın , edebin. Ve son olarak sakal ve gözlük 🚬🚬🚬
Çirkin insan diye birşey yoktur! Allahın yarattığı her insan çok güzeldir.
Gülmek herkese yakışıyor mutlaka. Gülmek ve içten olması
Gözleri güzeldir
Gülüşü güzeldir
Müzik zevki güzeldir
Şakadan anlıyordur
Şiir seviyordur
Çay seviyordur
Işte o en güzelidir
İnsan olması, güzel kişilik ve erdemli bir yapıyla neşeye, uzlasmaciliga ve zekaya sahip olması müthiş kilar dostum. 😂👌
En önemlileri; bilgi fikir anlayış empati inanç fiziksel; saç, tarz ve koku
Birde ses tonu ve titizlik çok önemli
Bir insanı güzel kılan da çirkin yapan da fiziği değil, karakteridir.
çirkin insanın yüzüne bakmazsınızki
karakterini nerden bileceksiniz
Bunu demen için 7 milyar insanı tanıman gerekir.
Siz 1.55 boyunda, 75 kilo bayanla ilişki kurar mısınız?
eşim 155 boyunda
60 kiloda zaten
😂😅
hem valla hem billa. ve eşimin SALİHA kadın olduğu bilgisini de alınca şimdi eskisinden daha çok seviyorum ve daha çok güveniyorum. ama kendisine söylemedim sana eskisinden daha çok güveniyorum diye. sonuçta kadın.
😉😉
👏👏👏
ben kadına eşime ve her hangi bir kadına süslü kelimeler kullanmam. şimdi bana ODUN dersin. ama kadını şımartmam ben.
bir söz vardır, bu sözü de benden duymuş olma ve aklında kalır belki;
" kadının gayretiyle gayretlenilmez "
Süslü kelimeler değil de bazen kadın olduğunu hatırlatmak gerekir. Dene bence.
kadın olduğunu her fırsatta hatırlamıyorum ve kadınlığını da yaşıyor. emin ol buna. ama gene de şımartmam ben. koruyup kollarım.
severim güvenirim.
ama bunu dile getirmem.
dedimya,
sonuçta kadın.
misal6ben şu an kuveytdeyim çalışıyorum. son model telefon aldım gönderdim.
ne gerek vardı. telefon alacağına parasını bana verseydin diyor.
anlayabiliyorum demi
Cirkinim ama tatliyim. En azindan ben seviyorum kendimi 😍
kafa dengi, sarhoş olduğumuzda birlikte saçmalayabileceğimiz biri olsun yeter bence.
3 5 ton makyaj. Başka turlu guzel gorunuyorsa o insan çirkin degildir
Samimiyeti, olgunluğu, yardımsever ve fedakar olması, zeki olması
Giyimine gösterdiği özen. Ayrica kime göre neye göre çirkin?
Çirkin kimse yoktur her insanın güzel bir yönü vardır kiminin dış görünüşü kimin huyu ve karakteri..
Sempatik de olsa çirkinse çirkindir👻 mesela ben😂😂😂
Sen he❤️🙈🙈
Sallamamış ta😂😂😂
Yanında ondan daha çirkin biri olursa kendisi güzel görünür. Yanında kendinden güzel biri varsa çirkin görünür.
sokak hayvanlarını seven bir kız gözüme asla çirkin gelmiyor gelemiyor :D
Bakımlı olması. Kısaca saç, tırnaklar ve kokusu güzelse çekici hale gelebilir.
Çirkin insanın hiçbir şeyi güzel göstermez. Aha da örnek ben :o
Sıcakkanlı olması onu yeterince güzel gösterir. Hele ki diksiyonu düzgünse...
Çirkin insan yok
İçinin çirkinliği yüzüne vuran insan var
Merhameti, vicdanı ve masumane bakışları.
@tasasıztccr @Eybidi siz nereden biliyorsunuz ki? Bana göre de edep ahlak namus kalp güzelliğidir güzel yapan... Süslü cümle kuran yok ki art niyetinizi kendinize saklayın...
@tasasıztccr erkek arkadas degil konumuz. Şu tavirlari lutfen aşk iliskilerine saklayin. Ihtiyaciniz olacak
@tasasıztccr
Sözlerinde haklılık payı var. Ancak aynı durum erkeklerin kadınlarda güzellik anlayışında da var
Hitap şekli, saygısı, ilgi alanları...
#devilschild
Gulumsemesi, bakisi, hareketleri, iyilik sevgi dolu konusmalari...
Armudun iyisini... yerler derler bazen dogru demekki bir seyler var
Çirkin kime neye göre çirkin?
Güzel kime ve neye göre güzel?
Zekası espritüel bir kişiliğe sahip olması ve ağzının iyi laf yapması
Hayvan sevgisi olan insanlar ve yapmacık olmayan kişiler
insanlara karşı kibar olması hayvanları sevmesi motor sürmesi (kız tavlamak için değil sevdiği için)
Çirkin insan yoktur hersey senin bakış açınla farklılaşır güzel insan
çirkin insanı güzel gösteren hiç bir şey olmaz. sadece iyi insan olarak gösterir.
bir kizi guzel gösteren davranışı güzel gülüşü yardımlaşması ve arkadaş ortamında sevilmesi yeterli.
Yardim sever insan olabilir.
Zeki insan olabilir.
Hayvan sever olabilir.
Karekteri olabilir.
Kimisine görede parasi dir.
Merhameti. Bana göre bir insanın içinde merhamet varsa o insan dünyanın en güzel insanıdır.
" Dış çirkinliği güzel gösteren ya iç güzelliğidir ya da zekasıdır. "
Erkekse para, kadınsa gülümseme, güzel yazı :)
Kişiliği ve zekası.
Samimiyeti. Mesela hala yerine hayal demesi 🙂
Hahhahaha güldüm ya
Önemli bir kriter ya :D buna dikkat edecem artık
Aynen kızlara güven olmaz :D
saç kıyafet makyaj ya da sadece gülümseme
Gülümsemesi
Gülümsemesi ve bakışlarındaki derinlik
Sempatik bir gülümseme ve akılcı yaklaşım
Ses tonu çok önemli abi.
Kapısının önüne her akşam bir tas su koyması.
Gülümsemesi ve bakışları
Gözleri, karakteri, beyefendiliği yeter.:)
makyaj ve giyim tarzı der susarımm
Çirkin insan yoktur az votka vardır
davranışı, kibarlığı, karakteri,
Karakteridir bence
Merhametli olması, komik olması
Karakteri iyi kalbi:)
@tasasıztccr erkek için demiyorum arkadaş olarak dedim ama erkeklerinde dış görünüşüne bakmam açıkcası zengin ve zeki olması önemli
bende onu diyorum zaten. zengin olsun. erkek olmasa da olur. tipi olmasa da olur.
tipsiz olsa da olur.
kilolu olsa da olur.
yaşlı olsa da olur.
parası çok
zengin olsun da. sizin için.
@tasasıztccr üzgünüm ama para önemli😂
"paranın herşeyi yapabileceğini düşünen kişi, para için herşeyi yapabilecek kişidir. "
😂😅😉😉
@tasasıztccr para için o*luk dışında her şeyi yaparım:)
Bir de hırsızlık
özelin açık mı.
yazabilirmiyim
kafama yatkın yorum yazdın.
@tasasıztccr tabii yaz
Evet, gerçektende haklısın.
komik sempatik olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar