AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Uzman yardımı ve terapi alarak kademe , kademe aşmak sanırım
Bendede vardı en iyisi büyük Akvaryumlara git ben öyle atlattım, 😎
İstanbul Akvaryum gibi üstünden suyun ve balıklaeın geçtiği mekanlarda rahatlarsın yavaşça alışırsın, Büyük seyir yerine git otur izle köpek balıkları felan suyun senden üst ksıımlarında geziyor dipdeki işleyişi görüyorsun, unutma talasafobiadaki asıl korku bilinmezliğin verdiği korkudur
Bu korkuyu ilk defa duyuyorum. Ben de korkuyorum fakat yine de girerim denize :))
Denizi okyanusu bilmem ama mezardan korkup öyle yaşamalı insan
Bem yüzmeyi severim ama tek başınayken degıl bır arkadaşımla guzel olur minak minak 🥰🥰
oyle bir fobim yok. deniz altini seviyorum ama nefessiz kalip geri cikiyorum 😔🤔
Düzenli bir çalışma ile aşılabilir bişey bence
valla böyle bişey yok aksine derinlerde yüzmek kıyıdan daha iyidir berrak ve temiz
Deniz asla asla ve havuzda bile yapamadım 2 metre derinlikteydi ayaklarım yere değmediği için bıraktım
😀 bunun üzerine gitsen korkmazsın ama denemedigin icin korkuyorsun yapabildigini anlayınca korkunu yenmiş olucaksın ben her yaz tatile gittiğimde dalgıç gruplarıyla 15 metre falan dalıyorum
Çok denedim nerdeyse havuzda bayılıyordum 3 ay gittim ama hep midem bulandı başım döndü ellerim falan nasıl titriyor görmen lazım nerdeyse yüzmeyi öğreniyordum buna rağmen ama hastalanmaktan korktum
işte icindeki his bu durumu tetikliyor olmuyorsa zorlama bizim arkadaş zorlaya zorlaya felç oldu vücudu kaldıramadı zor cıkardık yukarıya
Ayy çok geçmiş olsun 🙏
teşekkürler hala fizik tedavi görüyor spor hayatı bitti ama bu işte uzmanlıkta önemli benim yüzme bılgım 4 yılın üzerinde ona dayanarak dalıyorum belge falanda aldım ama yinede bazen sıkıntı olabiliyor
Ay dikkat et sende
olabildiğince dikkatli oluyorum genelde zaten tüple dalıyoruz cok zevkli ama bunu yaparken ki adrenalini başka hiç bişey vermiyor
Yine deniz gelir korkularinin uzerine gitmezsen nasil yeneceksin
Bunu yaşaman için ülkemiz etrafında bir okyanusun bulunması lazım :D
Deniz veya dipsiz kuyularda geçerli
o zaman okyanustan korkma hastalığı demeyecen gardaaaşşşş :D
Yarabbiiii 😂 fotoğraflara bile bakamıyorum ama hadi öyle olsun ya adanada mis gibi denizde sadece 1 kere girmişliğim vardı İstanbul'da hiç giremedim
Sen direk sudan korkuyon bence :D
Yo hayır aksine derin olmayan sulara bayılıyorum
ahahaha ilginç ya
Bende dün gece öğrendim işte 😄 okyanusun dibi çekici geldi bakmak istedim ama bakamadım aynı şekilde deniz de öyle
Fotoğraflar korkunç normalde güzel
Havuzun içine bakınca da korkuyorum ben işte aynı bu fotoğraflardaki gibi görüyorum
Yok artık bu şizofreni oluyor :D
Oha zorlasam alzaymır ( yazımını bilmiyorum ) çıkıcam 😂
Yok altını öyleme görmen şizzofreniye giriyor
Yani daha derin daha koyu ve daha korkunç geliyor
bilemem
Usdne gidilerek korkunu yenmek harika bi fikr gbi gorulsede iyi deildir. Her sey planladgmz gibi gitmiye bilir. O yuzden havuzn altnda durmaya baslamakdan denizin kiyisnda durmaya calisin. Sonra yavas yavas derine gidin. Yuzme oyrenin.
Uzmandan kademe kademe terapi alarak olabilir. En iyi terapileri aldıktan sonra sevdiğin güvendiğin birinin aynı zamanda yüzmek derine dalmak konusunda da tecrübeli olan birinin elini tutarak girmek. Bilmiyorum belki bu şekilde olur.
İnsan bilmediğinden korkar korkuyu yenmenin en iyi yolu onu yaşamaktır ve öğrenmektir. Ancak bu uzmn gözetiminde yapılmalıdır
Zihinsel hazırlık, bilinçli çalışmalar ve kendinize olan inancınız, derin talassofobi sınırlarına kademeli olarak sizi alıştıracak profesyonel yardım ile korkunuzla baş edebilirsiniz
Ben yüzmeyi çok seviyorum ama yüzdüğüm yerin dibini göremediğim zaman çok korkuyorum hatta bir kere bu yüzden boğuluyodum ama ben de bir çözüm bulamadım
Son 24 saat içinde biri kopyala yapıştır yapıp kazanacak gençler kasmayın 😂😂
Korkularının üzerine giderek yenebilitsin bircok belgesel var fobilerini yenmek için fobileriyle yüzlesiyorlar korkularını yenmenin tek yolu üzerine gitmek
Evde bi kova içine su doldur 6 saniye sok kafani kovaya ve sonra evin balkonuna cik havaya bak ve sonra zaten içten bi karmaşık şeyler hissedersin gecer
Vala hiçbir şey iyi gelmez son yorumdaki arkadaşın dediğini ben yaptım az daha ölüyordum. Gerek yok arkadaş kıyıdan kıyıdan devam 😁
korkunc gorunuyor bazen ama girince cikasim gelmiyor sakin sakim gir guzel seyler dusun akisa birak
Korkutucu bişi aslında. Deniz sonuç olarak bi boşluk gibi. İçinde kaybolmamak için iyi tanımamız gerek.
Güvendiğin iyi yuzdugune inandigin biri ile denize girmek bnde de vardi ama hiç girmiyordum denize şimdi sadece güvendiğim kişi ile hiç yoktan iyi
Denize açılmadan tecrübe etmeden bu hayatın içine girmeden bu yenmen zor olacak korkularımızla yüzleşmeye cesaretimiz olmalı
Küveti sıcak su doldurup yavaş yavaş ilk önce ayaklarını sonea vücudunu suya sokarak yenersin
Nefes terapisi iyi gelebilir. Bende de anksiyete var mesela her şeye iyi geliyor ya da meditasyon
Bence pisikoloğa git ya da doktora. Onlar biliyordur.
onu bilmiyorum ama ben talassahobi var sanırım okyanusların korkunçlupu çok güzel geliyor
Çoğu kişinin dediği gibi uzman birine başvurulması daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
Baktım rahatsız olmadım
Derine inemem de su üstündeyken bişey olmuyor
Bende derinlikden korkuyorum
Denizden herkes korkar.
Korku ile yüzleşmeden onu yenemezsin.
Oh mis lan böyle biyerde yüzecen var ya ohh
Ayyy
noldu
Korkunç
hiçte bile
talaştan gerisini. anlamadım
Talaş değil o talas 😂
bian ş yerine s kullandığını düşünmek istedim affet 😂
Senin için talaş olsun be 😄 benim alfabe hepten batık f yok zaten s ve z aynı çıkıyor senin için s de ş olsun
adamın dibisin 😂
Eyvallah
deniz kokusunu bulmuş ne istiyor
Yani
Sende biliyorsun canim
Korkutur
Galiba varmış
Geçmiş olsun kanks
Eyw.
denizden niye korkulur ki
korkunun üstüne gittin mi her korku yenilir
Korkunun uzerine git
Korkunun üstüne gidersen yenersin
Korkarım bende
terapiye gidebilirsin
Korkularını yenmek için üzerine gitmek yeterlidir
Rüyanda yenmeye çalışa bilirsin
Üzgünüm ya korkunla yüzleş ya da onla mezara.
DENİZE GİREREK
Deniz korkusu bence çok kötü ya
Denize atla korkun kalmaz
😂
@Kırmızısapkalıkiz344 doğru diyorum denemekte fayda var ama sakın bu işi yanlız yapma yüzmeyi bilen birini yanına al
Denizden uzak durmak😅
Yanında biri olması elini tumadı seni rahatlatır
talassofobi sadece deniz korkusunu değil denizin altındaki canlı cansız, büyük küçük varlıkları da kapsamaktadır. önemli bir noktaya parmak basacak olursak talassofobi, boğulma korkusuyla karıştırılmamalıdır o daha farklı bir fobi türüdür. bu fobi suyun büyüklüğü ve ortamın derinliği göz önüne alınarak korkma türüdür.
denizin ve ya okyanusun büyüklüğü ve bilinmezliği kişiyi gergin bir hale sokmaktadır.
Korkularınla ancak yüzleşerek onları yenebilirsin. Ve bunu kimseye güvenerek değil, ancak kendin başarabilirsin..
Denize girmeyin sizde
Korkunun acele faydası yok
benim
kuyulardan birde fobim var icine bakip karanligi gorunce gidiyom resmeb
hayal kuruyom bide icine dussem nasil olur falan manyagim 😂
Hahah aynı ben ağliycam ya havuza da bu yüzden alışamadım sürekli bişeyin beni aşağı çektiğini düşünüyordum
havuzda problem yok bende 😃
Havuz deniz her türlü ama hep 1 metre havuzda olmak istemişimdir bro param yok gidemedim belediye de 2 metre yapmış anasını satayım 😂 hatta 2.30 abi benim boy 160 ya yazık değil mi bana
hahahahah vay kardesim benim ya 😂Vardir illaji kisa havuzlar diye biliyorum.
Yok ya takılıyorum sevmedim ben havuz işini dibinde ceset var gibi 😂
😂😂 denizedemi öyle kiyiya yakin bir yerde yuzebiliyormusun
Ya zaten kapalı olduğum içim denizlere girmiyorum şu haşema mıdır ne haltsa ondan da nefret ediyorum ama fırsatım olsa da girmem sahilde yürüyebilirim sanırım ya da kumsalda 😄
anladımm.. Olsun. Yapacak bjsey yok ozaman 😃
Aynen çokta umrumda değil 😄
😄😄
Bilmiyorum
evet benimde
Berbat bişey
lanet olasi
İlk defa duydum
Urkmedim
Güzel bişey bence
Kışın gece kör karanlıkta yaninda isik vb olmadan bodrum vb yerlerde otur korkunu aşarsin 👌
Sen beni delirtmek mi istiyorsun dostum? 😄
Hayır dostum emin ol çok heycanlı oluyor :d
Direk ağlamaya başlıyorum
Hm ozaman salla bayilirsin :s
Hiç bayılmadım biliyor musun 😄 20 yıllık hayatımda
yoktur,
Korkunc