Güncellemeler
+1 yıl
https://images.app.goo.gl/N8KsiEj8tsFp4SJa7
Bu korkunç değilde ne 😂
Ayrıca Titanic olayı çok etkiliyor beni batmadı falan
Bu korkunç değilde ne 😂
Ayrıca Titanic olayı çok etkiliyor beni batmadı falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen yine iyisin bence. Ben içtiğim sudan bile korkuyorum. Böyle bir darlanma geliyor:)
Ciddi misiinn geçmiş olsun fobidaşım sjiejejsk
Cümlemize geçmiş olsun:D
Corona sonrası psikologlar köşe oldu o kesin 😄😄😄 geçmiş olsun okb deniyor buna.
Okb derken müsait isen açıklar mısın değilsen internetten bakarım birazdan
Deniz yüzmek of allahım karantina bitsin korona bitsin kamp yapacam denize
Dikkat et beni batmasın :D
Gemi*
Yok yok batmaz :) bea
Titanic battı ama hemde Tanrının bile batıramayacağı lanse ediliyordu :D
Hem de*
Allah isterse denizi kurutur onu söyleyen zekasızmış :) ben o denli iddia etmiyorum
Deniz kokusu geldi bian
😂😂 gelmeliii yine de kendine iyi bak kamp yaparken dikkat et :D
Bende yüzmem denizde asla ama sık sık açılırım.
O da çoook fazla korkunç tüylerim diken diken oldu
İlk ve ortaokulu okuduğum yerde göller çok iyiydi, orada arkadaşların abisi falan bize tur attırırdı, tatillerde hep yapardık. Kendimde öğrendim ehliyet aldım sonra.
Hiç korkmuyor musun derinliğinden içinde nr olduğundan
Balıklardan nefret ediyorum ama sürati seviyorum:)
Umarım kazasız ve belasız bir şekilde kullanırsın iyi günler olsun hayatında:)
Hmm kötüymüş. Çok şey kaçırıyorsunuz.
Titanic olayı iyice tetikliyor bunu
Bilmiyorum ben tüpsüz dalış çok sevdiğimden çok yabancı geliyor bu olay bana. Küçükken hiç sevmezmişim ama denizi.
Aslında hiç sevmem istemiyorum okyanusu denizi o yüzden iyiymiş diyemeyeceğim çok korkuyorum mesela karşına bir boz ayı çıksa korkacağın kadar belki daha fazla
Ben denizin dibinden ahtapot yengeç falan çıkarak alıştım (kameraya çekip geri salıyorum), hayvanları fazla severim. Bir kere karşıma deniz yılanı çıkmıştı üzerine ilk kez insan geldiğini gören hayvan ne yapacağını şaşırdı çok komikti.
Bak bunu sevdim hayvanları ben de çok severim devasa olmamaları şartıyla yoksa korkarım
Ben ahtapot ve yengeç olayında bayağı profesyonelleştim. Yengeç yakalayınca büyük olduklarından sıkıntı yaratıyor biraz tabi. Yazın genelde ellerim hep yara bere içinde oluyor.
Fırtına hiç aklıma gelmemişti
Değil mi düşüncesi nasıl peki 😀
Senaryo olur😂😂😂
😂 iyiymiş
😂😂😂😂
Talassofobi mi neydi.
Aynen oyle bir şey ama acayip korkunç fotoğraflara bile bakamıyorum
Soyle bir sey onerebilirim nesela denizde olan ama olfini komple oraya vermeyecegin seylere bak. Zamanla ona da alisirsin. Mesela bende de fobi kadar olmasa da megalofobi vardi, faz buyuk seyler biraz urkuturdu beni. Ama mesela gezegenlerle ilgili bir seye bakinca amac bilgi ogrenmek oldugu icin odagim orada olmuyordu.
Olfini degil odağını
Umarım geçmiştir O fonun :) bak gezegen diyince ne hatırladım ben uzaydanda korkuyorum çünkü çok derin ve bilinmez Astrofobimde vardır yani 😂 ama güven bana önerini dikkate alacağım teşekkürler :)
Tabii yok gibi bir sey. Hicbir zaman fobi kadar olmadi gerci. Aşılır ya, oyle doğmadın en nihayetinde.
Su fobisi taniyi koydum
Vayy çok zekisin
Boğulma tehlikesimi atlattin
Aslında hayır yani boğulmaktan korkmuyorum okyanustan korkuyorum derinliğinden bilinmezliğinden
Bnde korkuyorum
Gel sarılalım :) neyden korkuyorsun en çok peki okyanusla ilgili
Sadece okyanus değil dibi görünmeyen bütün sulardan korkuyorum
Ama bence kormkulmalı zaten içinde neyin yaşadığını bile tam bilmiyoruz sonuçta
Ben boğulmaktan korkuyorum valla 😂
Onun da ayrı bir ismi varmış sanırım vogulma korkusu çok korkunçtur ya ben de korkarım mesela ama daha boğulmaktan değilde derinliğinden ve ne çıkacak karşıma merakımdan
Oda var tabi 😂
seni sevdimmm :) 🍯
Eyvallah 😀
Gayet doğal
Sen korkar misin mesela
Üstünde düşününce evet rahatsız olurum ve denizde sürüklenince paniklerim
Aynen mesela bir düşünsene Paraşüt binmek istiyor ve bindin sonra atladın ve paraşütünü açtın ama çok sert bor rüzgar seni savurdu ve Atlas Okyanusunun tam ortasına köpekbalıklarının olduğu yere düştün iyhhh düşüncesi bile müthiş korkunç
Çok düşündüğümüz için oluyor 😂
Fazla da düşünme çünkü sonu anksiyete ve çok zor bir durum cidden
Yaşadın mı peki yani anksiyete gibi bir durum umarım olmamıştır ya da geçmiştir veya iyisindir
Başlangıç seviyesi yaşadım, bazen hâlâ yaşıyorum ama kontrol etmeyi öğrendim
Sizde Her an bişey olacakmış Hastalığı var
Zamanla alışırsın
Umarımm
Ama pek abealışacağı sanmyorum 🤦🏼♀️
Güzel fobi
Değil mi ne güzel kcfhllvfd