Ben bir travestiyim. Bu platforma sosyal amaçlı girip sadece kafa dağıtmak derdindeyim. Ancak başkalarının sorularına verdiğim cevaplardan sonra benim bir travesti olduğumu duyan bir dolu erkek bana özel mesajlardan asılıyor. Benden gerekli ilgiyi göremeyince de basıyor küfürü ve beni engelliyorlar... Buna çok kırılıyorum... Site yönetiminin kişi adı belirterek soru sorma yasağına karşıyım... Bana özel mesajlardan edilen küfürleri soru olarak yayınlamak ve bunu bana yapan üyeyi sosyal çevresine rezil etmek istiyorum, ancak belki bu şekilde insanlar belki kendilerine getirilebilirler diye düşünüyorum ancak bu sitenin kuralları elimi kolumu bağlıyor... Erkeklerin işlerine gelince iltifat ettiği insana, işlerine gelmediğinde dile alınmayacak hakaretler yağdırması konusunda fikirlerinizi merak ediyorum...
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle bir travestiye asılan o erkek müsvettelerinin o sabunlaşmış libodolarına ve abazalıklarına söyleyecek laf bulamıyorum. bu nasılllll bir yokluktur arkadaş, eğer siz erkekseniz bende sizin babanızım.. ikinci olarak burada bana özelden yazan bir sürü gay var ben hiç birine cevap vermiyoru onlardan da bazıları bana küfür ediyor cevap yazmayınca ona ne diyeceksin? site yönetimine sitemde bulunmuşsun, bana yazanlardan biride site yönetiminden bir şahış ve kendisi transeksüel ona ne diyeccksin? yarıca beni siteden şutlamakla tehdit eden bir şahıs. dua etsin ki ben ifşa yapmayı insanları rezil etmeyi sevmeyen biriyim yoksa onu burada çok kötü bozarım..
15 Yorumla- +1 yıl
oooo hayret ya valla 😊 neler duyyoz
- +1 yıl
Canımcım, ben bana bu muameleyi yapan kişileri isim vererek ifşa etmek istiyorum ancak site kuralları, soru açarken isim belirtilmesine engel koymuş... Adam özel mesajlaşmadan yapıyor yapacağını, sonrasında benim cevap hakkımı bile dinleyecek kadar yürekli olamadığı için basıyor engeli, ben bana edilen hakaret küfürle kalakalıyorum. Cevap veremiyorum, nickini ifşa edemiyorum... Adalet bu mudur yani...
- +1 yıl
engelleme falan yok mu sen engellesen konusmak istemedigini bende yeni yim sitede cok bir bilgim yok
- +1 yıl
@hakanerdennn Birisi bana asılıyor... Sonra benden pas alamıyor. Sonra o kişi bana benden pas alamadığı için hakaret ve küfür ederek beni engelliyor. Ben bu küfüre cevap yazıyorum ancak mesajı gönder ikonuna tıklayınca kişinin beni engellediğini anlıyorum. Lök gibi kalıyorum bir cevap hakkım bile doğamıyor. O zaman bu site suna yol açıyor... Aç bir çakma profil, dilediğine diledğin küfürü et ve engeli bas... Kasındaki nasıl olsa sana cevap veremiyor.. Oh ne ala memleket...
- +1 yıl
anladım ben seni anlıyorum sen çok kızmışsın ama gerek yok boşver benle sanal yapmak isteyen bayanlar hayır ben gercek seviyorum dedigimde engel koyyolar önemli hiç önemli deyil 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılBir psikolog arkadaşıma yollar önce araba İle kartal sahilde giderken travestileri insanlar neden tercih eder diye sormuştum oda bana şunu söyledi cinselliğin tabu olduğu toplumumuzda erkekler eşlerini namus olarak görüyorlar Ve cinsel açlıklarını sağkınlıklarını dışarıda arıyorlar bunun en kolay Ve basit yöntemi travestiler demişti ama eş cinsellik dediğimde damacana hikayesini anlatmıştı garip bir toplumuz seni tercih ederler ama yan yana görünmek istemezler hor görürler vs vs uzar gider hakaretin her türü kötü bana göre
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin için üzüldüm. Önyargılar çok fazla var, ben herkesin kendi hayatı diye düşünüyorum. İnsanlar kendi günahlarıyla ilgilenmeli. Sen de bir kalp taşıyorsun, ne yaptığın beni ilgilendirmez. Senin için ne hayırlısıysa o olsun inşallah
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakma onlari bazilari erkek bile degil kadin kiskancliktan kufr ediyorlar
41 Yorumla- +1 yıl
Yani bu platformda kadın olduğu halde erkek kimliği ile hesap açan mı var?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
29Cevap
+1 yılHüzünlüPandaDiyor ki Toplumumuz ne yazık ki daha bu konular da tam olarak gelişemedi.
Sizin adınıza çok üzüldüm keşke Trans bir birey olduğunuzu hiç belirtmeden gülüp geçseydiniz
Ancak tahminimce Siz de toplumun size bu şekilde yaklaşmasından oldukça sıkıldınız ve kimliğinizi saklamak istemiyorsunuz.
Umarım ks'de olmasa bile Sizi anlayan dinleyen Güzel dostlar edinebilirsiniz
Son olarak HüzünlüPandaDerki
Birisi size hakaret ediyorsa O kişi gerçekten çok zayıf ve aciz bir kişiliktir20 Yorumla- Diğer konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yıldeğişik bir konu olmuş 😊 ne diyim bilemedim ama hayvan çok haklısın
17 Yorumla- +1 yıl
Benim parası ile bakkaldan ekmek almam bile sorun olabiliyor... Bu memlekette bizleri görüldüğümüz yerde taşlayarak recm etmeye hazır milyonlarca insan yaşıyor.
- +1 yıl
ya dostum gerçekten yorum yapamıyorum sende kendince haklısın tabiki saygılı olunması lazım diyorum dediğim gibi millet bir acayip kendi biyerlerine bakmazlar garip bir durum 😊 bosver takma kafana
- +1 yıl
ben izmirde yaşıyorum çalıştığım muhitte gayet rahat yaşıyolar sosyallar yani çokta büyütme bence 😊
- +1 yıl
Merak ettiğim için soruyorum.. Siz bu soruyu soran kişi biyolojik bir kadın olsa idi yine " ya dostum... " şeklinde cümleye başlar mıydınız? Bunu çok merak ettim.
- +1 yıl
niye takildin tabiki hayir canim derdim 😊
- +1 yıl
ya benim dilim çok samimi saka yapiyorum takilma 😊
Diğer konusunda 337 cevap paylaştı. olma kardesim olma bu ulke bunu kaldiramaz cinsel hormanlarin farkli olabilir ama bunu disa vurma bu ulkeninde ahlakini orfunu adetini insaligini bozma seni midemiz kaldirmiyor kaldiramazda aciklana bilecek bir tarafinda yerinde yok tedavi ol guzel guzel hormon al dogdugun gibi yasa dogdugun gibi öl insanalarida gunah kuyunda bogma sapkinlastirma lut kavmi gibi olcaz sizin gibilerinin yuzunden kafamiza lavlar patliycak taslar yagcak
314 Yorumla- +1 yıl
Ben sizin gibi düşünmüyorum... Başka bir cevap yazma lüzumunu da görmüyorum...
- +1 yıl
Ben bu memleketevergi veren ve vatandaşı olan bir insanım... Beni kimsenin midesi ilgilendirmiyor... Mideniz kaldırmıyorsa bakmayın... Önünüze bakarak yürüyün benim gibi insanları görmeyin... Benten tiksineni benim midem neden kaldırsın ki...
- +1 yıl
Yani diyorsun ki azınlıksan yaşama hakkın yok.. Peki o halde günün birinde başka bir konuda da sen birilerine göre azınlık kaldığın zaman göreceğiz seni.. O zaman x tirolup gidebiliyor musun buralardan bakalım.
- +1 yıl
@bebeki Acınacak haldesin be.
- +1 yıl
@bebeki küfür etmek dışında yapabildiğin herhangi birşey yoksa ben bu aciz halinle seni başbaşa bırakıp konudan ayrılıyorum güzelim. Sen oturdupğun yerden küfür etmeyi sürdür e mi... Haa bir de benim yarım kadar koca bulabilirsen ne ala sana. Hadi adios. Kahpe mahpe geç bunları güzelim...
- Diğer konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılher ne olursa olsun insanların tercihine, görüşüne ve inancına saygı duyulmasından yanayım. lâkin bizim türk toplumu bu konuları henüz kavrayamamış malesef.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu gizli yazıyorum özeline yazsam asiliyor dersin. Ben hayatımda yaptığım en iyi en güzel muhabbet traveslikerledir. Anlayamazlar sizi bilemezler bu toplum sadece Bülent ersoy anlatıor. Ne farkı var sizden. Zenginlik ses olarak deyil. Yapı Kadınlık olarak. Keşke bilseler tanisalar sizleri duygularınızı. Şikayet konusu zor.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada izin verirsen takip etmek isterim.
- +1 yıl
Bülent Ersoy'da çok dislanmis zamaninda Turkiye'de ama kendisiyle çok barışık olsa gerek ki ifsalik kendi hayat hikayesinde kendisini canlandirdigi bir filmi var.
- +1 yıl
Ben beni takip etmek isteyen insanlara hiç bir zaman engel koymadım ki... Dilediğiniz gibi takip edebilirsiniz. Asılmadığınızın da farkındayım.. İnsan olabildiğiniz için sizi kutlarım...
- +1 yıl
@Ruhsuzkadin_ Geçen sene Bülent Ersoy'un sahne aldığı Günay restaurant da kendisini dinlemeye gitmek istemiştim, ancak traji komik şekilde, travesti giremez dediler... Düşünsenize, Türkiye'nin en tanınmış transseksüeli sahne alıyor ve siz travestisiniz gerekçesi ile içeri parası ile bile alınmıyorsunuz... Ciddi komik bir ülkede yaşıyoruz...
Cevap sahibi+1 yılİşte hayat bukadar çelişkilerle dolu. Teşekkür ederim bu arada. @pantyhiseddeniz
insan ( ama insan) olduktan sonra cinsel kimliginin bir onemi yok benim icin.. Her kisiye oldugu gibi saygi cercevesinde hareket etmek gerekli travesti ile hic tanismadim tanişsaydim veya arkadas olsaydik yine boyle olurdu !
20 Yorumla
+1 yılSana katılıyorum. Yargılamamak gerek bence. Kim nasıl istiyorsa öyle yaşasın. Bunun hükmünü verecek olan bizler değiliz.
10 Yorumla
+1 yılUgabuba diye yetiştirilen insanlardan ancak ugabuga demelerini bekliye bilirsin hacı yani yapıcak bişey yok.
10 YorumlaDiğer konusunda 322 cevap paylaştı. Şimdi kabul edelim ki travesti doğulmaz olunur, doğanın kuralına dünyanın düzenine aykırı. Ha ama hormolsandır o zaman belki ama ne olursan ol kötü olma 👍
11 Yorumla- +1 yıl
Benim kimseye bir zararım yok ki... Hiçkimseye ne küfür ettim ne aşağıladım.. Sadece boş zamanlarımda kafa dağıtmak için soru cevaplıyorum. Bu site birazcık kafa dağıttırıyor bana sadece bu...
Diğer konusunda 658 cevap paylaştı. Travesti olmadan düşüneydin bunları be keşke. burası Türkiye anam hiç belirtmediler mi sana burda dönmeler sevilmez diye? İşin hakarete uğramak ağlama boşver
416 Yorumla- +1 yıl
izmirliden farklı bir yorum 😊
- +1 yıl
Peki sizdoğuştan ve elinizde olmadan lezbiyen olsaymışınız ne hissedermişiniz? Ben size ne yaptım da beni sevmediğinizi fütursuzca bildirebiliyorsunuz? Siz bilir misiniz ki ben kimim, neyim, eğitimim ne, nasıl bir insanım... Nasıl bir homofobi bu ya...
- +1 yıl
Yarın bir gün doğuracağınız çocuk benim gibi olursa ne yapacaksınız? Çok merak ediyorum yine fütursuzca, sevmiyorum bunları diyebilecek misiniz acaba? doğurduğunuz erkek cocuğunun ruhunun kadın olduğunu öğrendiğniz zaman, ve elinizden hiç birşey gelmediği zaman ne hissederdiniz? Benim başıma gelmez demeyin lütfen. Tanımadığınız insanların ahını boşu boşuna almayın bence.
- +1 yıl
kıskanma izmirli senden güzel oluyolar diye 😊
- +1 yıl
Helal be 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
Izmirlilere de şöyle böyle diyorlar. Türk toplumunun çoğu da size geniş diyor kaşar diyor ama bizler karşı çıkıyoruz insandir diye. :)
- +1 yıl
ruhsuzum izmirliyim ayip etme 😀
- +1 yıl
Sözüm sana değil :) Izmirlileri severim. Geneli aydin ve cagdas oluyor fakat yobaz ve dar dusunceli insanlar camur atmak da ustun bilirsin ki. Ben bu görüşe karşı ciktigimi söyledim farkindaysan, demek istedigim milletin ağzı torba değil ki buzesin lakin herkesin lafina bakarsak sözüne gidersek de işimiz iş.
- +1 yıl
saol tesekkur ederim 😊
- +1 yıl
bebeki 15 gun önceki gonderiyi nasi bulup yorum yaptin 😊
Ne bekliyorsun bu memleketten. it köpek dolu. Yobaz dolu. Kendileri müslümanım diye geçinip tecavüz ederken bişey olmuyo ama travestiler eşcinseller suçlu oluyo. Üzülüyorum yani. sizin çevreye zarariniz yok böyle davranılması üzücü tabiki
35 Yorumla- +1 yıl
siyaset yapma kız 😊
- +1 yıl
yok bence ben saat gece ikiden beri dolasiyorum yeni geldim eve sizle konuşuyorum karamsarlik olumsuzluk bizi bu hale getirdiler tek sorun bu inadina mutlu olun ufkunuzu açın ana haberleri izlemeyin 😊
Haklısınız. Üzülmemek elde değil. Ortalık şerefsizlerle, ahlâksızlarla dolu. Ben bugüne kadar hiçbir travestinin topluma zarar verdiğini duymadım. Yaşadıkları hâl kendi tercihleri. Saygı duymak lazım.
10 YorumlaGezi olaylarında yaralılara travestiler yardım etmişler, onları evlerine alıp tedavi etmişler ve mahsur kalanları doyurmuşlardı.. Orada çok takdirimi topladılar
18 Yorumla- +1 yıl
geziye katılanlar da nataşalardı çünkü
- +1 yıl
fetöcü vatan hainleri
- +1 yıl
@Thetissssss Gezi ile Fetö alakası yoktur. Feto Reto nün kocasıdır.
- +1 yıl
Ben kimseyi ondan korkup engellemem. Buyursun yazsın...
- +1 yıl
Vay ya eee başka rüya aleminin canı cehenneme
+1 yılöyle yapan sapıkların ekran görüntüsünü al paylaş burada... üzülme bu kadar kimse için değmez sende biliyiosun
32 Yorumla- +1 yıl
Site kuralları gereği insanların isimleri içe paylaşım yapılınca sorunuzu kaldırıyorlar... Bu kural bana göre yanlış... İnsanların özelden ettikleri hakaretleri diğer insanların bilmesi gerekir ki nasıl birileri ile iletişimde olunduğunu bilsin insanlar... Bence böyle olmalı.
- +1 yıl
bencede öyle olmalı
+1 yılAglattin, zaten dokunsalar aglayacak bir halim vardı.
15 Yorumla- +1 yıl
Ağlama bacım ağlama. Bizler yheterince ağlıyoruz zaten bari sen ağlama.
- +1 yıl
Siz aglayinca bende üzülüyorum iste. Aklınız varsa yurtdisina gidin. Türkiye yasanmayacak hale geldi.
- +1 yıl
Türkiye sadece bizler için değil, aklı selim heteroseksüel herkes için yaşanamayacak hale geldi...
- +1 yıl
Aynen öyle.
Sen burdakileri ifşa etsen ne olucak dışarıda milyonlar seni bekliyo.!
İşin zor14 Yorumla- +1 yıl
Ne demek şimdi bu? Dışardıdaki milyonlar beni ne amaçla bekliyor? Neyi kastettin? Tehtit mi bu şimdi bana?
- +1 yıl
Salağım ya ben anlamadım. Pardon...
- +1 yıl
Yeni düştü jeton. :)
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Üzüldüm Allah yardımcınız olsun size tavsiyem mesaj kutununuzu kapatın cinsel kimliginiz üzerinden saldırmaları bir kere çok ayıp ama hakkınızı arayın uzmeyin kendinizi
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ediyorum... İnsan gibi insan olanların varlığı bana güç veriyor.
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu insanların ifşa edilmesi konusunu bende onayladim gerekirse üyeler arasi bir birlik olunsun kimsenin kimseyi rahatsiz etme hakki yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekleri cok iyi tanımıssn tebrikler. boyle erkekler olduğu bir dunyada kadn olmk istemeni anlayamıyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Ha yani size göre ben sıradan bir erkektim, sonra bir gece uyudum uyanınca kadın olmaya karar verdim ve kendi kararım ve irademle kadın oldum... Bunu mu anlıyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılbn kadın olarak yaratlıdm bedenen ce ruhen gene de bundan kacmak istyrm zmn zmn oteki cins olmak zoruma gidio
+1 yılestağfurullah sende insansın dalga geçmek haddimize değil
10 Yorumla
+1 yılYavşaklar konusunda haklısın travestilik konusunda hakkın yok
01 Yorumla- +1 yıl
Travestilik konusunda hakkım yok nedir açar mısın lütfen? Herkes öğrensin...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşver fazla önemseme. Bana da küfür edip engelleyenler oldu
20 YorumlaOlur boyle seyler madem bir tercih yaptin sonuclarini goze almis olman gerekirdi.
13 Yorumla- +1 yıl
Yani bu durumda mesela benim cinsel tercihlerim bu olduğu için hiç tanımadığım kişiler bana hakaret edip aşağılama hakkına sahipler... Çünkü ben travesti olmayı tercih ettim diye, hakarete uğramayı aşağılanmayı ötekileştirilmeyi göze aldım... Bu mu? O durumda meselabu memleketin şehitlerine de kimse gözyaşı dökmesin o halde, askere gidiyorsa ölmeyi göze almıştır, ya da ne bileyim temizlik yaparken pencereden düşüp olen temizlikçi kadına da kimse üzülmesin, temizlikçilik yaptığına göre pencereden düşüp ölmeyi göze almıştır nasıl olsa... Yani bu nasıl bir mantıktır?
- +1 yıl
Verdigin ornekler ulkemiz icin gayet normal seyler... anlama zorlugun var sanirim.. bu ulkede her erkek askerligini yapar cogu kadin temizlik yapar ama herkes cinsel kimligini degistirip travesti olmaz bilmem anlatabiliyomuyum o yuzden tepki goruyosun bu ulke boyle yapcak birsey yok bunlarla karsilasmak istemiyosan hollandaya gideceksin baska care yok
- +1 yıl
Yav ben vatanımı neden terkedeyim ki...
Haklisin bosver.
Burda gerçekten kimsenin kimseye saygısı yok12 Yorumla- +1 yıl
Konu burası değil ki sadece... Bizler için bakkala gidip bir ekmek almak bile bazen sorundur. Milyonlarca insan bizlerin görüldüğümüz yerde taşlanarak recm edilmemiz gerektiğine inanıyor bu memlekette.
çok haklısın travesti sadece s**s işçisi olarak düşünüloyr
16 Yorumla- +1 yıl
Travestilerin çoğunun bu toplumda bundan başka yapabilecek herhangi bir seçeneği yok ki...
- +1 yıl
@bebeki Hadi ya... Bizlere talep gösteren erkekler çok mu namuslu sence? Bu siteye üye olalı 2 ay oldu, kimseyi takip etmiyorum ama takipçi sayım 200 e dayandı... Sence nedir bunun anlamı? He. Olm kapitalis bir dünyada yaşıyoruz belli bir talep yoksa arz da olmaz de mi güzelim... Hadi naş.
- +1 yıl
@pantyhoseddeniz beni becersene mesaj at
Diğer konusunda 591 cevap paylaştı. çok da takma havlar ve susarlar önemseme
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende travesti olucam yakında, banada atıyolar daha olmadan XD
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılherkesin seviyesi kendine üzme kendini
13 Yorumla- +1 yıl
en iyi doslarım sizsiniz
- +1 yıl
Verdiğiniz moral için teşekkürler. Zaten kendini bilmez 3-5 kişi dışında çok da kötü hissetmiyorum kendimi. Herkes eşcinsel olmak zorunda değil ayrıca her sohbet edilen kişi ile seks de yapılmıyor. Yani sonuç olarak burada iki heteroseksüel erkek üye de birbiri ile konuşuyor, ya da iki heteroseksüel kadın da birbiri ile konuşuyor. Onlar birbirlerinin nasıl seks partnerleri olamıyorlarsa, bizim gibilerin deherkes seks partneri olacak diye bir şey yok... Yani seks partneri olmayacağınız ve cinsel olarak tercih etmeyeceğiniz kişilerle de pekala sohbet edilebilir... İşte bazıları bunu anlayabilmekten aciz malesef.
- +1 yıl
sorumda gram cinsellik kullanmadım dikkat ederseniz her konuyu buna bağlamak bence kişilerin bakış açıları ile alakalı saygı duyulası kişilersiniz bence ilginize teşekkür ederim
+1 yılherkesin kendi hayatı
10 Yorumla
+1 yılherkesin kendi hayatı 😂
20 Yorumla
+1 yılBurda da trans soruları vs moda mı oldu ak
33 Yorumla- +1 yıl
Benim sorumdan başka trans sorusu soran var mı bilmiyorum hiç görmedim... Ayrıca ben transseksüel değil, travestiyim. Cümlenizin sonundaki ak yi anladım... Bilmukabele...
- +1 yıl
Sana özel degildi söylediklerim. Son zamanlarda çok görüyorum bu tarz soruları ondan dedim
- +1 yıl
Ben bu tarz bir soru görmedim bu platformda... Lütfen bir soru örneği paylaşır mısın?
+1 yılBu senin cinsel tercihin kimseyi alakadar etmez ki
01 Yorumla- +1 yıl
Doğrusu da bu bence... Bir takım erkeklerin bu platformda resmen partner aradıklarına şahit oluyorum... Aslında bence bu durum benim varlığımdan çok daha kötü... İki kelime konuşamayan bir toplum olup çıktık...
- Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle katılıyorum şerefsizler ya
24 Yorumla- +1 yıl
olum senin Burda ne işin var mk agshxhs
- +1 yıl
@SiteninDeliAkıllısıı noldu mk sbhdd
- +1 yıl
bu denk geldi paylaşımlarina bı bakım dedin yine sen ya. sd
- +1 yıl
@SiteninDeliAkıllısıı jsjdhdf
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani işin hakarete uğramak senin ne bekliyosun ki
02 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım? Benim işim hakarete uğramak ne demek? Açar mısın lütfen herkes anlasın...
- +1 yıl
Bu platform kız düşürme platformu ve ben rahatsız oluyorsam gidebilirim... Bu mu dediğin şey... Ve senin bir üye olarak adın falan yok.. Gizli üyesin.. Ne halt olduğun belli değil... Bu mudur. bana bunu bu şekil duvardaki çamur izi gibi bir üye mi söylüyor...
Fazla sey yapma. Kapat mesajini olsun bitsin 👊
00 Yorumlahaklısın knk
12 Yorumla- +1 yıl
la olum şu an da belgrad ormanında ağaçların dibine harfiyat döküyolar onlar da ağaç neden yoksunuz istinye parkında 100 tane ağaç kesildi nerdesiniz bakırköy de yol genişletme için o kadar ağaç kesildi kim geldi amacınz ne sizin anca ortalığı karıştırın geziciymiş teröristler
bu mesaj musty1453 e itafendir
- +1 yıl
Kardeş senin beni tanımadığın ve hakkımda birşey bilmediğin gibi ben de seni tanımıyorum ama bana başkasının sorusu üzerinden birşeyler yazdığını gördüğüm için engelini kaldırdım. Gördüğün gibi laf sokup kaçan veya kalleş olan birisi değilim. Sen o olayların her ülkenin tarihinde olduğu gibi büyük çaplı bir ayaklanma olduğunu idrak edememişsin, olayı medyadan duyduğun kadarı ile ağaçlara bağlamışsın. Laf anlatmaktan ben gerçekten çok yoruldum zaten yakında ülkenin kötü gidişatıyla birlikte daha da büyükleri olacak.. Benim ricam fanatikliğin getirdiği körlükten uzaklaşabilmeniz.. Gördüğün gibi karşında düşman yok.. Eğer düşman olarak görüyorsan da mert bir düşman var öyle düşün kardeşim.. Amerikalılar/Nato bu ülkeyi aynı Irak'ı, Libya'yı, Suriye'yi ettikleri gibi işgal edince, yanyana savaşacaz.. Tabi öncesinde birbirimizi anlayabilmek önemli.. İktidarlara çok takılma ve bağlanma.. Tarihte baki kalan hiçbir iktidar yoktur.. Madalyonun diğer yüzü deveran ettiği zaman...
+1 yılHaklısın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanlış yoldasin
03 Yorumla- +1 yıl
Lütfen açalım... Nedir yalış olan şey?
Cevap sahibi+1 yılbunu tartışacak değilim ama geç değil doğru yola yönel bu dünya gelip geçici
inançlarını sorgula- +1 yıl
Sorduğum sorunun inançlarımla ne alakası var? Konu dışı yorum yazıyorsunuz?
+1 yılYuh be
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026