Tipsizim diye aşağılanmaktan bıktım?

Sabah 10-15 dk fön çekerim, kaliteli bir kuaföre giderim. Aylık 500 tl veriyorumdur rahat. Bakım yaparım, kaliteli parfüm kullanırım,
giyimimi çoğu insan beğenir ama tipsizim.. Hayatım boyunca biride hoş çocukmuş demedi, tüm girişimlerim olumsuz oldu. Zaten baştan bellide ediyorlar hoşlanmadıklarını. Kaslıyımda ama tip..
aşırı değil ama göreceli olarak tipsizim..
2020'de ilişkiler o kadar sıradanlaşmışken kimse beni beğenmiyorda ben aşağılık ve onursuz bir insanım.. Tipsizliğimi son 5-6 aydır kabullendim. Onurumda gururumda çok kırıldı. Geceleri gözlerim doldu arkadaslar hemde defalarca. Tipi biraz iyi olan erkeklere kızlar meyl ediyor veya erkek yaklaşında kız en azından düşünüyor.
Beni beğenmek zorunda değiller ve haklılar fakat bende etten kemikten ve kalbi olan bir canlıyım.
Dinim izin vermiyor ama aylardır ölümü düşünüyorum. Artık aşağılanmaktan ve tipsizlikten bıktım. Sonu cehennem ama baska çıkar yol bulmıyorum. Umursama demeyin bana ben sevgi istedim objeleştirmedim, obje olarak baksam escord kadın tutarım ama 1 defa bile cinsellik yaşamadım.
Sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Sözlü kimse aşağılamıyor ama kimse beğenmedi beni arkadaslar
Tipsizim diye aşağılanmaktan bıktım?