Küçük mememden utanmaktan ve onu büyük göstermeye çalışmaktan yoruldum?

Ergenliğe girdiğim zamanlarda akranlarımın memesinin benimkilerden daha çok gelişmiş olduğunu görüyordum. O zamanlar ağır bunalım yaşıyordum başka konularda. Bu durumda üzerine eklenince iyice depresyon yaşadım. Memen küçük, bu bluz sana yakışmaz ama başka kızlara çok güzel yakışır.. Falanca südyen kullanıyor senden kaç yaş küçük.. Bir ona bak, bir de kendine bak dedi en yakın gördüklerim. İlerde evleneceğim zaman yetersiz olacağımı düşündüm. Garip durmasın diye dolgulu südyen kullandım, hala kullanıyorum. Yıllardır ilerde silikon ameliyatı olucam diye kendime teselli verdim. Daha yeni vazgeçtim ve aslına küçük memenin dik durma avantajının olduğunu farkettim. Ve ben aslında kendi bedenimi seviyorum ve yeterli görüyorum. İnsanları neden bu komplekslere sokuyorsunuz? Özellikle kadınlar bunu yapıyor. Benim kalçam dik, belim ince bi çok kızın kalçası düze yakın ya da orta. Benim vücudum vücut şekillendirme ameliyatı yapılmış gibi. Ve hangi ortamda bi kadın görse mutlaka şaşırıp tepki veriyor bu nasıl bi vücut diye. Ama ben bu yaşıma kadar hiç bi kadını kalçan yok diye zorbalamadım, üzmedim. Size göre az birazda olsa kalçanız var çünkü. Ama bana göre o yok denicek kadar az geliyor ama bu benim görüşüm.. ben kimseyi asla zorbalamam, zorbalamadım. Şimdi dolgusuz sade südyene geçmek istiyorum ama toplumun kadın bedeni üzerinden olan dayatmasından dolayı yapamıyorum. Neden insaları rahat bırakmıyorsunuz? Neden onlarla alay ediyorsunuz? Bi kadının kadınlığını simgeleyen bi yeriyle alay etmeniz onun ne derece psikolijisini kötü etkilediğinin farkında mısınız?
Küçük mememden utanmaktan ve onu büyük göstermeye çalışmaktan yoruldum?