Yav arkadaşlar fazla benzerliği olan nitelik nicelik benzerliği taşıyan şeyler kıyaslanabilir. Mesela futbolcular mesela oyuncular mesela arabalar. Ikisinin sadece iki benzerliği mevcut. Ikisi de Turkiye Cumhurbaskank ve ikisi de 3 kelimeli .. Art niyetle aşağılama ti ye alma maksadinizi görmezden gelerek söylemek gerekirse fark çok cidden Birisi asker ilk başkomutan ve mareşal Diğeri sivil. Imam hatip mezunu ve futbol kariyerine sahip Biri trakyalı diğeri karadenizli. Biri dindar muhafazakar diğeri deist veya agnosti k arası bir şey. Biri seçilmiş ilk cumhurbaşkanı Diğeri bir cihan imparatorlugu enkazından cumhuriyet çıkaran kurucu lider Biri iyi ata biner malum askerdir. Diğeri o konuda pek iyi değildır. Biri gökten indigi sanılan dogmalarla yürüyemeyiz der diğeri göklerden gelen bir karar vardır der.. Yani sidik yarışı anlamsız.
Ata türk olmasa adimiz yorgo.. hans.. olurdu derler evet doğrudur Fatih sultan olmasa Ata turk olmazdı Ertuğrul olmasa Fatih. Bilge kağan olmasa Alparslan. olmazdı Otekileştirmeyi bırakmalıyız artık boku çıktı..
Atatürk bizleri kurtarmak için aslında bir vesile idi. Ama onu gönderen Rabbimize hiç onu gönderdiği için şükretmedik. Ne kadar insanlar din-dil vb. düşmanı deseler de Allah yüzümüzü onunla güldürdü o zamanlar kimse farkında değil bunun. Şimdi Atatürk'e düşman insanlar farkında değiller o adam zeki olmasaydı, onu Allah göndermeseydi şu an belki de yatacak yerimiz bile olmayacaktı. Belkide Yunanlıların elinde oyuncak olacaktık. Haksız mıyım. İnşallah her zaman da böyle özgür bir millet olmaya devam ederiz.
@Lamia_00 sizler de neden benim yorumlarıma bu kadar saldırıyorsunuz? Atatürk benim için sıradan bir şahıstır. Yoktan var etmek Allahın sıfatıdır. Sıradan bir insana atfedilmeye mecazen bile kabul edemeyiz.
Tabikide yoktan var etti allahıma sukrederim ki atatürkümü bize gonderdi atatürküm akilli olmasaydi yunanların elinde oyuncak olacaktık yatacagımız yer olmayacaktı atamın kanını taşımak bile gurur verirken sen bu cümleleri nasıl kurabiliyorsun senin bu kullandiğin alfabeyi atam kurdu atam sizin gibi cahil insanlar var oldukça onu unutturmaya çalışanlar olacaktır ancak onunda demesiyle türk milletinin gençleri buna izin vermeyeceklerdir
En İyi Cevaplar