7 yildir hic arkadasim yok. Kimseyle bag kuramiyorum, bu durumdan nasil kurtulurum?

13 yasimdan beri tek bir arkadasim bile olmadi. 20 olmak uzereyim. Sosyal fobiyle basladi, sonra acik liseye gectim... Girdigim bir iki iste tutunamadim. Sosyal mdyadan eski arkadaslarima istek gondermistim kabul etmediler. Halbuki aramiz iyiydi... Her ne kadar aradan cok zaman da gecmis olsa. Su anda da aciktan okuyorum. Kursa gideyim dedim imkanim yok ama... Annem cok calisiyor. 24 saatlik vardiyali. Onla muhabbet edemiyoruz, konu da bulamiyoruz zaten... Babam ve abimle aramiz bozuk. Ben delirecek gibiyim, beni anlayan var mi? Kimisi yalnizlik daha iyidir der ama ben oyle dusunmuyorum. Bu durum beni cok uzuyor. Hep evde yalnizim hep. Esim dostum yok. Yarim zaten yok soylememe mi gerek var? Herkes gibi guldugum agladigim sevip sevildigim arkadaslarim olsun istiyorum ama olmuyor. Belki bende hata ama kim hatasiz ki? Ben artik kimseyle istesem bile ykinlasamiyorum. Konu bulurdum artik bulamiyorum. İstesem bile arkadas edinemiyorum... Cok uzgunum.. Arada intihari dusunuyorum. Yalnizliktan kafayi yiyecegim.
7 yildir hic arkadasim yok. Kimseyle bag kuramiyorum, bu durumdan nasil kurtulurum?