Yaşadıklarımdan Psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum yardım edin ne yapmalıyım?

Burcu adında bir arkadaşım var 1,5 senedir tanışıyoruz sınıf arkadaşım. Başlarda tek ikimiz takılmıyorduk üç kişiydik sonra iki kişi kaldık burcuyla 3 aydır sadece onunla ben takılıyoruz ve kafayı yemeye başladım bu zamana kadar nasıl arkadaşlık yapmışım bilmiyorum kız hiçbir şekilde konuşmuyor sürekli ben konu bulmaya çalışıyorum tek konuştuğu benim ilişkim sonra insanlara aşırı kafayı takıyor ve sürekli onlar hakkında konuşuyor o öyle mi düşünür sence bu böyle mi sürekli bunları dinliyorum ve yorum yapıyorum psikolojim benimde bozuldu ona benzemeye başladım herşeyden şüphe duyar oldum sevgilim le aramızıda açıyo bu durum güzelce burcuyu çektim konuştum ortak konuşucak bir şeyimiz kalmamış dedim düzelicem özür dilerim dedi ertesi gün okula bir geldim kız düşmanıyım gibi gitmiş en uzağa oturmuş bide çok kötü hastayım kalbim sıkışıyor diyip duruyor herkesin içinde yalan olduğunu biliyorum randevu aldım doktordan diyo hangi gün diyorum günü belli değil istediğim zaman diyo böyle randevu mu olur sonra kötüyüm diyo oturmuş milletle takılıyor bu nedir allah aşkına sinirlerim bozuldu sürekli ağlıyorum ne yapmalıyım bu kişi ne yapıyor bilmiyorum
Yaşadıklarımdan Psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum yardım edin ne yapmalıyım?