Eşimle aşamadıgım sorunlarım var ne yapmalıyım?

Eşimle 5 aydır evliyiz. Düğün günümde iki aile arası takı merasiminde sorunlar yaşandı baya laflar sayıldı. Kayınpederim kalp hastasıydı üzüntüden düğün sabahı önce felç sonra beyin kanaması geçirdi 15 gün sonra vefat etti. eşim ve annesi ölümünden benim ailemi sucladılar. Siz üzdünüz dediler. Aileme karşı kin tutuyolar. Her iki tarafta kavga etti tek taraflı degildi ama ne dersem diyim fikri değişmiyor. ailem evime gelemiyor bana kendin git görüs diyor. Eşimde benden gid gide sogudu kaç kez ayrılma eşigine geldik hep birileri araya girdi. severek evlenmiştik 4 senelik birlikteligimz var. Ama Şu an benden resmen koptu sogudu dokunmuyor sarılmıyor sohbeti bitti.ölü gibi geziyor. Bana karışma ben artık yaşayan ölüyüm diyor istiyosan ayrıl diyor. anneside sürekli bizimle ugrasıyor.. Ogluna benim ailemden kimseyi eve alma diyor. Sürekli bizimle uğraşıyor eşimde cok fazla anneci. Annesi haksız bile olsa anam anam der. Ne yapcam bilmiyorum eşimi cok seviyorum herşey nasıl düzelecek konusmayla olmuyor kaç tane büyük devreye girdi yinede psikolojikmen bitik. Sadece annesini ve kardeslerini düsünüyor hayata küstü ve benden koptu cok mutsuzum napmalıyım benden hayır gelmez artık diyor. Ama annesi kardeşleri arayınca veya onlarla yanyanayken cok mutlu. Annesinin yalnız kalmasına da üzülüyor cünkü tayin durumundan dolayı farklı şehirlerdeyiz
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim şu an annesinin yanına gitti bende kendi ailemin yanındayım ve benimle soguk konusmaya basladı eve gittiginden beri ne tek mesaj ne arama yaptı. Ben mesaj atıyorum kısa net cvpler veriyor annesi yine doldurudugunu düsünüyorum of ne yapacam bilmiyorum nasıl davranmalıyım 1 hafta ayrı kalacaz
Güncellemeler
+1 yıl
3 gündür ne tek mesaj ne arama yapıyor. Kayınvalidem herkese beni istemedigini ve ogluna ondan ayrıl diyecegini söylüyormus. Ve eşimde beni hiç arayıp sormuyor sizce nedendir ne yapmalıyım bende aramıyorum bu işin sonu nereye varır
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimle kavga ettik bana cok ağır sözler söyledi senden nefret ediyorum şeytana bakmışım gibi oluyorum defol git bitsin bu evlilik dedi bikaç saat sonra otobüsüm var anne evine dönüyorum :(
Eşimle aşamadıgım sorunlarım var ne yapmalıyım?