Zina ettim çok pişmanım ailemin yüzüne bakamıyorum?

Sevgilimle daha birbirimizi iyice tanımadan zina ettik. Başından beri sürekli yapalım asla seni bırakmam falan diyodu. Sürekli tartışıyorduk bende yaparsam tartışmayız aramız iyi olur herşey yoluna girer zaten beni bırakmaz diye inanıp kabul ettim. Ama hiç istemedim aslında. Kendimi de onu da istiyorum diye kandırmaya çalıştım. Ama sonra çok çok pişman oldum ailemin yüzüne bakamıyorum Allaha karşı çok utanıyorum. Ama sevgilimi tanıdıkça bana göre olmadığını anladım. Çok bencil bir insan asla hatasını kabul etmiyor. Ve anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz ayrılıp barışıyoruz. Ve ben bütün ömrümü böyle bir insan yüzünden ziyan etmek istemiyorum. Kavga etsek de geri dönüyo barışıyoruz yaptık diye ama artık çok yoruldum çok bıktım. Ayrılmak istiyorum ama ilerde karşıma biri çıkarsa onun yüzüne de bakamam yalan söylemek zorunda kalırım. Aileme karşı Allaha karşı ve ilerde biri çıkarsa karşıma ona karşı çok utanıyorum. Nefes dahi alamıyorum kendimden nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum içimi asla rahatlatamıyorum. bir fikir verin bana ne yapmalıyım.
Zina ettim çok pişmanım ailemin yüzüne bakamıyorum?