Ben ailemi icimden hic affedemiyorum?

icimde onlara karsi bir kirginlik var ve gecmiyor cunku ben kucuklugumden beri huzursuz kavgali bir evde buyudum beni ben olarak hicbirzaman gormediler kabul etmediler beni anlamaya calismadilar icimde ne yasiyorum ne dusunuyorum sorgulamadilar kucukken biraz hareketliydim birazda asi ruhlu en ufak yanlisimda dayak yedigim cok zamanlar oldu bende hepten asi oldum bide kizkardesim vardi benim benden birkac yas kucuk o benim gibi degildi o daha sakin akilli isini bilen hep beni onla kiyasladilar o iyi liseye yazildi gitti okudu ben istedigim liseye gidemedim niye yoldan cikarmisim yoldan cikarirlarmis istemedigim liseye gittim yani ben kardesimin hep altinda ezildim kiyaslandim hic beni ben olarak kabullenmediler birgun annemin yuzune dedim siz beni ben olarak asla kabullenmediniz hep kardesim gibi olmami beklediniz oda evet onun gibi olmani bekledik dedi birakin annemlede konusamiyorum ki hicbirzaman kendimi anlatamadim herseyde bir anne olarak kendi hatalarini gormez hep bana karsi yargiya gecerdi yani evet kizim hatalarimiz olmustur haklisin dedigini hicbirzaman duymadim bende dedim suclu olan hatali olan benim sizde hicmi leke yok dedim bir insanin ailesi bunu niye yapar..
Ben ailemi icimden hic affedemiyorum?