Ayak mankenliği yapan var mı ? Netten az önce bir form doldurdum ama tereddütte kaldım :S Ya d webcam show yapıpta para kazanan var mı daha önce bilgi almak sitiyorum ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılfacebookta bir çok fetişist ve köle ruhlu insan vardır (benim gibi), ve bu kişilerin bir normal hesapları, bir de gizli kalmış duygularına yönelik hesapları vardır, facebooktan yan profil açarak ve o profile sadece ayak fotoğprafları koyarak bu kişilerle irtibata geçebilir, ve skype üzerinden ayak webcam show yaparak para (veya kontör) kazanabilirsiniz...
00 Yorumla
Netten ayak mankenliği için mi forum doldurdun ? Bunda tereddütte kalacak bir durum yok ama Webcam üzerinden show yapıpta para kazanma yolları mevcut. Bunun için siteler var oralaradan da parayı kazanabiliyorsun veya özel ödeme yolların ile. Bu işi meslek haline getirmiş insanlar var.
010 Yorumla
Soran+1 yılpek, bu sitelere nasıl güvenicem ya parayı vermzlerse ?
Soran+1 yılpeki bu işi yapabilmek için çok ahım şahım bir vucüdunun olmasımı gerekli aranılan şey nedir ?
Soran+1 yılanladımmm :D
- +1 yıl
camwork. club/reg. php? ref=10075
her türden insan var ödemenide alabilirsin
iletişime geç yardımcı olabilirim
webmodel olarak yapıyosun
Ben kulak memesi mankenligi yapıyordum eskiden mesela. Sonradan o kulak memesinden asagılara kayıyor yaptıgın mankenlik..
Sende de ayaktan baslar yukarı tırmanır o mankenlik.Ta ki benimle aynı noktaya ulasana kadar. Benden söylemesi.
Güzel yollar bunlar. "En azından ise namuslu ve farklı basladım" diyebilmenin avantajı bunlar..01 Yorumla
Merhaba. Ben de aynı konuda bilgi almak isteyip bu başlığı buldum :)
Peki son durum nedir, deneme şansınız oldu mu?01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
41Cevap
+1 yılWebcam show'da yüzün dışında tüm bedenini sergiliyorsun.Yeri geliyor sanal anlamda tatmin ediyorsun seni kiralayanı.Teşhirden ve mastürbasyon malzemesi olmaktan zevk alıyorsan tam senlik bir iş kolu.Saygı duyarım ama tasvip etmem.
10 YorumlaKonuya bak Allahını seversen :D ayak mankenliği ne anasını satim mankenlik ayakla mı olur boyla sıfır bedenle gögüs kalcayla olur D:
10 YorumlaAyak mankenliği diyince bir ayakkabının tanıtımı falan olmuyor mu o ? Genelde ünlü mankenlere yaptırırlar hani ?
Web camde ayak show ne ya :) Ne için lazımki bu para ?00 YorumlaHelal olsun ablama şöhretin yıldızları sana kayacak.
40 Yorumlahea döşümün gıllarını felan gösteriyorum ayda 20 kagıt veriyolar :D
30 YorumlaSende genel ev kadınlığı kapasitesi var. hiç uğraşma direk genel eve koş
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 539 cevap paylaştı. çok mu güzel ayakların?
ayrıca ilk defa duydum bunuda.00 Yorumlapara kazanırsın da o para alın terinle kazandığın para gibi helal olmaz.
11 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHimm benim dikkatimi çeken nokta nereye hangi siteye form doldurduğun :P
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılvalla öyle bir şey varsa ben show almak isterim denemeye değer .) link yollarmısın
00 Yorumla Ben amatör ayak modelleri ile çalışıyorum. Güzel ve bakımlı ayaklara sahipseniz, tabi ki kazanabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbide biz görelimde karar verelim nasılmış ayakların diye:)
00 YorumlaGeleceğin çok parlak çok .
100 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 694 cevap paylaştı. Neresi bu? Dolandirici veya baska bir sey olabilirler. Bana mesaj yazin size faydam olur
00 Yorumla
+1 yılkadın ayağının o muazzam kokusunu hissetmedikçe bir işe yaramaz o şov.
00 Yorumlayorum yok :)
googleye cam4 yaz bu sitede iş yaparsın10 Yorumla
+1 yılvar var olmaz mı :) hatta ben bile ordan bir arkadaş edinip aylık ücretle resim ve sohbet edip gün geçiriyoruz :)) irtibata geç istersen benimle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılShow ile ilgili fikir verebilirim nasıl çalıştıklarını biraz biliyorum..
00 YorumlaEvet canım haftalık pazartesi ödeme ve haftalık 2.800 3.000 tl kazanç var
12 Yorumla- +1 yıl
Çalışıyor musunuz?
- +1 yıl
Saati kaç para
+1 yılcamwork. club/reg. php? ref=10075
iletisime geç yardımcı olurum00 Yorumla
+1 yılevet var.daha detaylı bilgi istersen irtibata geç benimle..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk görüşmenizi yapmayı çok isterim eğer sizin içinde uygun olursa
00 Yorumla
+1 yılDevam et kizim cok guzel yoldasin.
10 YorumlaAllah ıslah eylesin ne deyim ya ramazan ramazan.
10 Yorumla
+1 yılGeleceğin çok parlak çok.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 14,6b cevap paylaştı. Sacma isler yapmayin kendinizi sergilemeyin
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. cam sarmıyor benden zırnık çalışmaz
00 YorumlaYandı gülüm keten helva..
00 Yorumla
+1 yılayak mankenliği nasıl oluyor be :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılEkle beni para peşin Show İçin sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılsenın kokmus ayağına kım bakar yaw
00 Yorumla
+1 yılyoutubeden para kazanabilirsin :)
00 Yorumlapipnk cams diye bir site var orda Var :D
00 Yorumla
+1 yılsonu kötü o ayakların boşver uzak dur
00 Yorumla
+1 yılWebcamla başlar, sonra ver gelsin...
00 Yorumla
+1 yılayak mankenliği için size yardımcı olabilirim
01 Yorumla- +1 yıl
mail adresimi vereyim cv yollayın isterseniz dolgun ücret ile çalışmak isterseniz tabiki
+1 yılabaza çok sitede istediğini yaparsın :0)
00 Yorumla
+1 yılTl degil Euro kazanilir bu iste
00 Yorumla
+1 yılayakkabı çekimi için ayak mankeni arıyoruz
00 Yorumla
+1 yılselam canım halen konuyla ilgileniyormusun?
00 YorumlaSerisayfa'da ayak mankenliği ilanı var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolta mı attım bekliyorum :))
00 YorumlaVardır bilmiyorum :\
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhangi netmiş oki
00 Yorumla
+1 yılHayır. No comment
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVardır, muhtemelen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence kesin vardır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Ayak mankenliği veya webcam showla para kazanan var mı ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat