Kızlar Bir Adım Öne Kendimi nasıl geliştirebilirim ciddi bir şekilde yardım istiyorum (Sayfa 5) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1212 Yapay Zekaya Sor Kendimi nasıl geliştirebilirim ciddi bir şekilde yardım istiyorum Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 24 kişi beğendi
ciddiyetsizbiri Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl kitap oku kitap jsks 0 1 Yorumla DUSUNUR35 +1 yıl (gülmedim) kitap önerirsen asosyal kardeşini sevindirmiş olursun Yorumla
gripin3434 Takip Et Bilge Yaş: 42 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 660 cevap paylaştı. ne azim varmış sende yaa:D 0 1 Yorumla Milena357 +1 yıl Azim değilde merak diyelim :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kız olmayaydın ıyıydı 0 4 Yorumla Gizli Soran ne alaka ? Yorumla Cevap sahibi erkek k.g kıtapları bılıorum senın ısıne yaramaz Yorumla Gizli Soran sen beynini sadece o işlere yor Yorumla Cevap sahibi Evet sen bu kadr fesatken kışısel gelısım hafıf kalır Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bol bol kitapoku buraya takılcana 0 1 Yorumla LaParca Senin ne işin var o zaman gizli. Yorumla
Muallakk Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bady e yazıl 0 4 Yorumla evbekchisi +1 yıl o ne oluyo desem? bili verebilir misiniz? Yorumla Muallakk +1 yıl vucut geliştirme sanatı Yorumla evbekchisi +1 yıl olur :)) besteyle ne alaka? :))) çok güldüm :))) Yorumla Muallakk +1 yıl Kendini geliştircen işte :) Yorumla
renkly Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 737 cevap paylaştı. cok varrrrrrr... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
197Cevap
kişisel gelişim kitapları
Bol bol farklı konularda kitaplar oku
Bu soruyu bende kendime soruyorum
Beynini kullanarak
Liseyi bitirdin mi
kitap oku kitap jsks
(gülmedim) kitap önerirsen asosyal kardeşini sevindirmiş olursun
Film izle
Sen bunları bir yap ta sonrasını düşünürüz (:
ne azim varmış sende yaa:D
Azim değilde merak diyelim :)
bütün dünya oku bence
kültürlü olunmaz kültürlü doğulur asdfghjk :D
örgün mü okuyorsun açıköğretim mi?
örgün.
kız olmayaydın ıyıydı
ne alaka ?
erkek k.g kıtapları bılıorum senın ısıne yaramaz
sen beynini sadece o işlere yor
Evet sen bu kadr fesatken kışısel gelısım hafıf kalır
discovery channel izle
19 yaş daha çok genç
Düzenli kitap oku
eve 2 tane dambıl al
kurslara filan git.
bol bol kitapoku buraya takılcana
Senin ne işin var o zaman gizli.
Geç değil
dil öğren
kendinle konuş
Bodybuilding.
gez gez gez
kitap oku
muzigi birak
Bady e yazıl
o ne oluyo desem? bili verebilir misiniz?
vucut geliştirme sanatı
olur :)) besteyle ne alaka? :))) çok güldüm :)))
Kendini geliştircen işte :)
cok varrrrrrr...
daracıgında üç fidan
kitap oku kardeşim
eğitim eğitim
kursa git
Geliştirmek derken
geliştiremezsin
Bende
okula gidiyormusun
Kursa katil
Kitap