Barış Özcan, Hikmet Anıl Öztekin'in YouTube kanallarını takip et ve videolarını izle kesinlikle kendindeki olumlu değişimi görüceksin. Barış Özcan'in kişisel gelişim oynatma listesini ve Hikmet Anıl Öztekin'in de Verimlilik oynatma listesini dinle
Devletin verdigi kurslar var faydali kayit yaptirabilirsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gec falan degil senin yasinda olmakicin nelerbvermezdim. Şu an 25im ben ve aramizdaki 6 yilda neler yapardim. O kadar coksey degisirki zamani dar gorme
1
5 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
Cok sağol sende herhalde benim gibi bir hayat sürdün
Evet pisman oldugum seyler oldu. Planli programli bir sekilde kafanda bir yol ciz kendine zaman herseye yeter. Mesela arkana bakip su bikac yilda neler yapardim boz gecirmisim diyo insan. Simdi senin onunde yillar var sakinles panik yapma yavas yavas devreye sok yapmak istediklerini
Sende pişman olma neden mi çünkü her insan hayatta ne istediğini hemen bulamaz bulması için yaşayarak öğrenmesi gerekir sen ve bendeki sıkıntı da bu sen ne istediğini zamanla bulmuşsun ama geçmişi düşünüp takılı kalıyorsun
eğer bilgisayarda çok vakit geçiriyorsan vede eğleniyorsan yazılım dilleri öğrenmeye başlayabilirsin bende o şekilde başlamıştım basit birkaç dil öğrenerek başla zevk almaya başlarsan burdan devam edebilirsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her tür müzik dinle Her tür Film izle Kitap oku özellikle Türk ve dünya klasikleri Yeteneklerini keşfet
kendine Gubluk rutin Ciz Bir Ders Programi gibi Sabah Kalk Elini Yuzunu Yika Ders Calis Belli Saatleri Olsun Ve Tekrarlayan Bir duzende git İstedigin Seyi Kafana Koy Ve Çabala Elinde Sonunda Başaracaksın.
Senin düşündüklerin aynısını bende düşünüyorum Artı insanlara kendimi rahat rahat ifade edimiyorum her zaman kendimi ezik his ediyorum ve hayatta istediğim şeylerin Olmasını çook istiyorum başarısız oluyorum ve herşeyi çook takıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bence önce zevk alabileceğin kitapları oku sonra temel eserleri. bende senin tam tersin günde 2 kitap okurum en az
elektro gitarın klasikten tek farkı manyetiğinin olması yani ses değiştirebilmesi aynı şekilde çalınıyo hatta elektro gitarda klavyede daha kolay hareket ediliyo internet üzerinden öğrenebilirsin
Usta hazir seni bulmusken, bilgin var gibi. Valencia marka gitarlar nasil sence. Baslangic icin uygun mudur?1-2 hafta icinde alip baslamyi düsünüyorumda.
Bir kaç müzikle uğraşan tanıdığa gönderdim ses kayıtlarını falan emin olmak için , onay aldım hep ama sınav dönemine falan denk geldiği için fazla uğraşmadım , şans dersi al dediler genelde , üni döneminde uğraşmayı dusunuyorum aslında.
yok ben şimdilik kendi çapımda kafama estiğinde beste yapmaya çalışıyorum ancak ciddi olarak ta beste yapmak hayalim... araştırmalara yeni başladım daha...
Anladım , cidden evli değilsen whatsapptan falan paslaşabiliriz ses kaydı olsun söz olsun falan arkadasların kafasını cok agrıttım gerçi hiç şikayet gelmedi daha ama :D
Aynen , geliştirmeden olmuyor , geliştirmenin tek yolu çok yazmak , şiirsel olarak ben cok rahat yazarım ama bıraz daha pop ve rock tarzı daha yavas yazıyorum sanırım , bu arada mesaj atamıyorum seviye yetmıyor :D
üniversite ve yüksek kariyerler düşünmeye başlayabilirsin. bir öğretmen olarak her zaman eğitim yolundan (ne kadar kötü eğitimimiz olsa da) geçmeni gerektiğini düşünüyorum
Pc bağımlısıysan dizi izle o şekilde oyunu salarsın belki knk sonra zaten diziden de bıkıyorsun oyuna da hiç yanaşasın gelmiyor. Bende bi aralar bağımlılık yapmıştı bu şekilde kendimi kurtardım.
gözlerini dört açıp nerden ne bilgi kapabilirim diye bak insanların ağzından çıkan kelimelere dikkat et bir süre sonra herkesten bilgi kapmaya alışmış ve bunu istemsiz yapmış olucaksın
Ben kitap okumayı cok seviyorum arkadaşn dedigi gbi kndmi gelistrmk istiyorum. Fakat ne tarz kitaplar okumaliym? Her tùrden kitap var burada hata yaptgmi dùsnyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bolca kitap okumalısın. Kişilik geliştirme kurslarına da katılabilirsin.
önce arkadaş ortamında bir düzenlemeye git kafanda bir grup oluştur ve işe başla kolay gelsin :D spor salonuna daa git güç kazan kilo ver güveni yükselt
hepsi aynı kapıya çıkıyo kıssa vadeli gaz veriyo :) bence özgüven
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Osmanlıca sözlük al, birde eski dilde yazılmış kitaplar , kitapları oku, bilmedigin kelimeleride sözlükten bakarak öğren bunları not al, ilerde sana çok yardımcı olur.
Tek olman özgüvenini etkiliyor. Kendini önenli hissetme ihtiyacı duyoyorsun ama etrafta kimse yok yalnızsın. En iyi güçlü yönlerini keşfet ve bunu dışarı yansıt. Düzenli bir yaşam programın olsun sıradan insanlar gibi olma.
hah işte en çok ihtiyacım olan üstünde saatlerce düşünüp birşey yapamadığım bir konuya değindin. Nasıl olmalı yaşam programı? ben sabah saat 8de kalkayım diyor ve 11de zor uyanıyorum düşün:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
197Cevap
Barış Özcan, Hikmet Anıl Öztekin'in YouTube kanallarını takip et ve videolarını izle kesinlikle kendindeki olumlu değişimi görüceksin. Barış Özcan'in kişisel gelişim oynatma listesini ve Hikmet Anıl Öztekin'in de Verimlilik oynatma listesini dinle
Devletin verdigi kurslar var faydali kayit yaptirabilirsin
Gec falan degil senin yasinda olmakicin nelerbvermezdim. Şu an 25im ben ve aramizdaki 6 yilda neler yapardim. O kadar coksey degisirki zamani dar gorme
Cok sağol sende herhalde benim gibi bir hayat sürdün
Evet pisman oldugum seyler oldu. Planli programli bir sekilde kafanda bir yol ciz kendine zaman herseye yeter. Mesela arkana bakip su bikac yilda neler yapardim boz gecirmisim diyo insan. Simdi senin onunde yillar var sakinles panik yapma yavas yavas devreye sok yapmak istediklerini
Sende pişman olma neden mi çünkü her insan hayatta ne istediğini hemen bulamaz bulması için yaşayarak öğrenmesi gerekir sen ve bendeki sıkıntı da bu sen ne istediğini zamanla bulmuşsun ama geçmişi düşünüp takılı kalıyorsun
Evet takinti yapmanin hic bir yarari yok aslinda aksine zarari var ama asmak lazim iste, asip onumuze bakmak lazim
Kesinlikle öyle geçmişe takılan geleceğede yön veremez
Kur-anı anlayarak ve yaşayarak bir okusan ALLAH öyle bir ilim ve zeka veriyor ki anlatamam.
Çeşitli kurslara kayıt yaptırılabilir farklı ortamlara girerek bilgi akışı sayesinde gelişilebilir
Edebiyata yönelebilirsin, ama arkadaş ortamın ilgilenir mi bilemem.
Sesli kitap oku. Bundan faydalı yola rastlamadım...
Kitap oku, meraklı ol, gözlem yap, film ve müzik kültürü edin.
İlk önce ilgi alanlarını belirle sonra sana fikir verebilirim sanırım.
eğer bilgisayarda çok vakit geçiriyorsan vede eğleniyorsan yazılım dilleri öğrenmeye başlayabilirsin bende o şekilde başlamıştım basit birkaç dil öğrenerek başla zevk almaya başlarsan burdan devam edebilirsin
Her tür müzik dinle
Her tür Film izle
Kitap oku özellikle Türk ve dünya klasikleri
Yeteneklerini keşfet
İnternet bağımlısısın. Bilgisayar başından hiç ayrılmıyorsan online kurslara katıl.
kendine Gubluk rutin Ciz Bir Ders Programi gibi Sabah Kalk Elini Yuzunu Yika Ders Calis Belli Saatleri Olsun Ve Tekrarlayan Bir duzende git İstedigin Seyi Kafana Koy Ve Çabala Elinde Sonunda Başaracaksın.
Sunay Akın izle bol bol ve ileride yapmak istediğin neyse ona göre fikir verilebilir
teşekkürler 👍
Senin düşündüklerin aynısını bende düşünüyorum Artı insanlara kendimi rahat rahat ifade edimiyorum her zaman kendimi ezik his ediyorum ve hayatta istediğim şeylerin Olmasını çook istiyorum başarısız oluyorum ve herşeyi çook takıyorum
bence önce zevk alabileceğin kitapları oku sonra temel eserleri. bende senin tam tersin günde 2 kitap okurum en az
Bol bol okumalısın. kişisel gelişim kitaplarınında faydası olur. eğer bu iş için para ayırabileceksen. hitabet ve diksiyon kurslarınada gidebilirsin
peki bunların faydası olurmu?
kesinlikle olur. dogru kitaplar faydalı olacaktır.
peki hangi kitapları önermek istersin
benim ilgi alanım farklı , kişisel gelişim kitaplarında liderik ve yöneticilikle ilgili kitapları okuyorum
yinede teşekkür ederim :)
rica ederim. ama senin okuman gereken kitaplar etkili iletişim ile ilgili olmalı
oyunculuk kursları oluyor onlara yazılabilirsin maddi imkan kısıtlıysa halk eğitim ya da belediyenin falan oluyor
Aynı güçle tek açıdan bakarak geniş açıya göre daha fazla gelişebilirsin ama nerden baktığına dikkat et !
haklısın teşekkürler
sss manyetikli bir elektro gitar al
gitar çalmak kulağı geliştirir
hem nota ve akorla çalışacağından dolayı şarkı söyleme konusunda gelişirsin
elektro gitar değilde klasik gitar kursuna başlamıştım yarım kaldı...
elektro gitarın klasikten tek farkı manyetiğinin olması
yani ses değiştirebilmesi
aynı şekilde çalınıyo hatta elektro gitarda klavyede daha kolay hareket ediliyo
internet üzerinden öğrenebilirsin
biliyorum... ama klasik gitar daha çok bana hitab ediyo... şu an değil belki ilerde düşünebileceğim bir müzik aleti...
dinlediğin ve yaptığın müzik türü/türleri neler?
Usta hazir seni bulmusken, bilgin var gibi. Valencia marka gitarlar nasil sence. Baslangic icin uygun mudur?1-2 hafta icinde alip baslamyi düsünüyorumda.
her türlü dinlemesini severim ama genelde pop oluyo... bestelerimde öyle...
Valencia klasik gitarıysa hiç düşünmeden al
gayet iyi bir markadır
ama biraz pahalıdır
pop müzikle aram yoktur
o yüzden pek tavsiye veremicem
anladım... brnim öncelikle gitar kursunu tamamlayıp iyi ilk yapmam gerekeni buldum :)
kişisel gelişim kitaplarının hepsinde aynı şeyler yazar değişmez. sen normal ilgini çeken romanları al oku daha faydalı olur
Bol bol kitap oku. Düşün herşey üzerine düşün. Zamanla gelişmeye başlarsın.
Film izle, kitap oku, gündemle ilgili yazılan yazıları takip et, sorgula, düşün, kendini ifade et.
Sesin güzel diyorlarda , fazla uzun söyleyip kaydetmedim , arada yazıyorum ama. Nota yok bendede.
hiç araştırdın mı? ciddi anlamda bu işi yapmayı düşündüğün oldu mu hiç?
Bir kaç müzikle uğraşan tanıdığa gönderdim ses kayıtlarını falan emin olmak için , onay aldım hep ama sınav dönemine falan denk geldiği için fazla uğraşmadım , şans dersi al dediler genelde , üni döneminde uğraşmayı dusunuyorum aslında.
anladım... şans dersi ses eğitimi mi oluyodu?
Evet , sesi kullanmadan tut , diyafram dersi nefes egzersizi her türlü , senin kayıtların var mı?
yok ben şimdilik kendi çapımda kafama estiğinde beste yapmaya çalışıyorum ancak ciddi olarak ta beste yapmak hayalim... araştırmalara yeni başladım daha...
Anladım , cidden evli değilsen whatsapptan falan paslaşabiliriz ses kaydı olsun söz olsun falan arkadasların kafasını cok agrıttım gerçi hiç şikayet gelmedi daha ama :D
gerçektende evliyim :)))
O zaman olmaz ayıp olur şimdi eşin falan görür , burdan atarsın ıstersen :D
ama işte çok çok çok başındayım yeterli değildir... biraz daha kendimi geliştirmem şart...
Aynen , geliştirmeden olmuyor , geliştirmenin tek yolu çok yazmak , şiirsel olarak ben cok rahat yazarım ama bıraz daha pop ve rock tarzı daha yavas yazıyorum sanırım , bu arada mesaj atamıyorum seviye yetmıyor :D
:) bende atamıyorum mesaj:)) bir şiir defteri tutuyorum... inşallah beste dsefterimde olur...
işin çok zor ya hepsi alışkanlıklar ve kişilik ile ilgili :( bende istiyorum da onları
Anlaşılan evinde net var. öyleyse 3D gibi yazlımlara merak salmanı tavsiye ederim. çok zevkli...
Her konuda araştırma yap. Herşeyi didik didik et :) ben öyle yaptım hala da yapıyorum :D
Kitap oku..Hikaye değil, bilgi veren kitaplar okumalısın.Kursa da gidebilirsin.
Daha 19 yaşındasın bence hiçbirşey için geç değil, öncelikle ne okumak istediğin önemli hedeflerin olmazsa birşey elde edemezsin
Akorla başla akor eğer beste yaptıysan daha kolay zaten sonra kendi kendin ilerlersin besteni söyle ona göre akor bas
anladım... sağ ol... ben o zaman şu gitar kursumu bir tamamlayıp oradan başlayayım kendimi geliştirmeye
Aynn
üniversite ve yüksek kariyerler düşünmeye başlayabilirsin. bir öğretmen olarak her zaman eğitim yolundan (ne kadar kötü eğitimimiz olsa da) geçmeni gerektiğini düşünüyorum
Pc bağımlısıysan dizi izle o şekilde oyunu salarsın belki knk sonra zaten diziden de bıkıyorsun oyuna da hiç yanaşasın gelmiyor. Bende bi aralar bağımlılık yapmıştı bu şekilde kendimi kurtardım.
gözlerini dört açıp nerden ne bilgi kapabilirim diye bak insanların ağzından çıkan kelimelere dikkat et bir süre sonra herkesten bilgi kapmaya alışmış ve bunu istemsiz yapmış olucaksın
Ben kitap okumayı cok seviyorum arkadaşn dedigi gbi kndmi gelistrmk istiyorum. Fakat ne tarz kitaplar okumaliym? Her tùrden kitap var burada hata yaptgmi dùsnyorum.
Bolca kitap okumalısın. Kişilik geliştirme kurslarına da katılabilirsin.
teşekkür ederim
önce arkadaş ortamında bir düzenlemeye git kafanda bir grup oluştur ve işe başla kolay gelsin :D spor salonuna daa git güç kazan kilo ver güveni yükselt
yerel tiyatrolarda oynamak kerdini ifade etme yetenegi kazandırır
kitap film ama yaşanmış dram olanlar seni gezmiş kadar kültür aşılar
çevre arkadaşlarını iyi seç sosyal olanları sana çok şey katar
Insanlarla iletişime gec , farklı yerlere git ve hayatta yapmam dediğin sey neyse onu yap aş kendini
Kitap oku, okuldaki aktivitelere katıl, gitar kursu vs bir kursa yazıl
kitap önerilerin :D
gitar başka hangi kurs fayda eder :D
açlık oyunları, melekler ve şeytanlar, dijital kale, katre-i matem vs.
bilgisayara ilgin varsa web tasarım kursuna git mesela
izlemeni öneririm. tek başına göz dolaş ve hep izle...
limitsizsiniz mümin sekman ve avucundaki kelebek ahmet şerif izgören oku kendini aş
Benle takıl hacı :-) araştırmaya meraklı ol gerisi gelir
entelektüel olmak için çabalayarak entelektüel olunmaz
günlük vitamin ve mineral ihtiyacını almayı unutma yeter:D önce sağlık:D
ilk başta bu siteden üyeligini sileceksin usta sonra kafanı boşa al ruh halin seni yönlendirir
okumalısın yeni düzeyli arkadaşlar edinmeli bir hedefin olmalı
hepsi aynı kapıya çıkıyo kıssa vadeli gaz veriyo :) bence özgüven
Osmanlıca sözlük al, birde eski dilde yazılmış kitaplar , kitapları oku, bilmedigin kelimeleride sözlükten bakarak öğren bunları not al, ilerde sana çok yardımcı olur.
başka önerileriniz var mı peki faydası olur mu bunların ?
Evet olur,Türk dili ve edebiyatı mezunu bi arkadasım hep böyle yaptı kelime haznesini geliştirdi
konuşma yeteneğinin gelişmesi için sesli kitap okumak gerekiyormuş bana da lazım da ne kadar doğru bilmiyorum ama ben yapcam sen de yap.
En başta psikolojini değiştir. Bakış açınıda aynı zamanda değiştir pozitif ol. Kitap oku günde mi takip et ekonomiyi takip et..
pozitif bakamıyorum ki:( sorun da bu:( kendime güvenmiyorum... güvenemiyorum;(
İste en başta kafa yapını değiştirecen. Arkadaş ortamın var mı?
vardı genelde yanlış arkadaşlar seçtim şimdi tekim ama sıcakkanlıyım hemen arkadaş olabiliyorum
Tek olman özgüvenini etkiliyor. Kendini önenli hissetme ihtiyacı duyoyorsun ama etrafta kimse yok yalnızsın. En iyi güçlü yönlerini keşfet ve bunu dışarı yansıt. Düzenli bir yaşam programın olsun sıradan insanlar gibi olma.
hah işte en çok ihtiyacım olan üstünde saatlerce düşünüp birşey yapamadığım bir konuya değindin. Nasıl olmalı yaşam programı? ben sabah saat 8de kalkayım diyor ve 11de zor uyanıyorum düşün:(
Kitap oku ve sürekli takip et. Bol bol insan yüzü gör.
bu işler o kıtaplarla olmaz. yeniliğe aç kendını farklı seyler öğren yeter
Müzik filan dinle aksiyon filim mi seviyor sun yoksa komedi mi bilmiyorum hangisini seviyor san ondan başla kitap oku dolaş filan alışveriş yap
Kendinden vazgeçme kendine bir sınır koy o sınırı geçme bilgisayar a saat koy o saate gelince kapansın kalk kendine bak pes etme
Onu kendin bulman gerek kendine uygun hobi bul bende senin gibiydim şu an hep arkadaşlarla tenis ve badminton oynuyoruz
İlk önce fitness'a git sporcu fiziği yap sonrada hangi dala ilgin varsa mesela voleybol a yazıl kendini geliştir.
Kendini geliştirmenin ilk adımı sağlam bir psikolojidir
Yapmak istediklerini söylemişsin o zaman sadece başlaman gerekiyor. :)
Yeni hobiler edine bilirsin meslek kursalrına başlaya bilirsin
Kitap oku, yotubede kişisel gelişim analistlerini takip et, kadınların peşine düşme.