M. Kemal Atatürk.
Sizce Atatürk çok karizmatik değil mi?
M. Kemal Atatürk.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
O karizma, o ses, o duruş, o giyim tarzı, o bakışlar... Atatürk'ten daha mükemmel ve kusursuz bir insan dünyaya gelmedi ve gelmeyecektir.
Kimse bana karışamaz, karışan da yobazdır. Eğer benim bir peygamberim varsa o da ATATÜRK'tür.
bide rte ye bak how are you derken hovoryu diye ses çıkaran maymun suratlı
Kimsenin kılı değilim salak bebe sen kimin kılısın
Aynaya hiç baktınmı sen velet 😸 suratın ne suratı biliyon mu.
ben en azından bilmediğim şeyi biliyomuş gibi yapıp ülkeyi komik bir duruma düşürmüyorum o kadar rezilsinizki bian önce yok olmanız lazım dünyanın görüntü çevre ve ahlak kirliliği sizsiniz geçen sene çocuk tecavüzüne destek veren aile içi zina serbestliği cıkaran lar bana edep dersi mi verecek
Kim yapıyo onu aptal velet :)) rezil olan senin gbi gençler acınasısınıZ
Dünyanın mı 😹😹 dünya tertemiz Zaten biz bozuyoz DMİ canım. kim çıkarmış o yasayı getir göster boş konuşma onlara destek veren myşim 😹 boş laflar bomboş evet sana edep dersi vercem velet ananın vermediği dersi
Senin gibi ne konuştuğunu bilmeyen , cahil. Kuşbeyinli 18 lik Veletler de çıkıp ötüyo böyle devlet de vekillik yolu açıyor yazık 😸😾
Sen tek başına komik duruma düşürmen ülkeyi:)) ha yaparsın bazıları gbi o ayrı mesele malların partisinin itisin ne beklenir. sen rezil , komik veletsin zaten kasmana gerk yok kendini
Nerden biliyon faydam olmadığımı 😹 snn ne var velet. Cokmu iyi tanıyon beni kuşbeyinli bak hakaret değl by iltigattur sana. Rahatsızsan Suriyelilerden bakma , ilgilenme sanane
Snn kafana sıcayım 😹 canım arabistan dan geldik He beyinsiz. Acı yorum sizin kafalara böyle muhalefet olan cahil çocuklara şu laflara bak yazık. Türküm Türkiye de doğdum kimliğm türk mersinde yaşıyom aptaş çocuk
Yobazlık nedir git öğren :))) snn bu yaptığın yobaz lık olmasın mesela :)))
Tapma lan tayyipbe ne güzel :)) Tapın mı diyoz canım kimseye tapmayın kara cahil atatürke de yapmayın ahmet mehmetede tapma Allah tan başkasına tapanın a. yav. Şuursuzdur. Kıl, it olan kaç seçimdir oy kaybeden hainlerinden peşinden ayrılmayan gerzeklerdir :))
Sana gülüyom sana :)) komikliiğine rezilliğine koyunda değlm got kılı da değilm hainde vs siz daha iyi bilirsiniz bunları
Bu da soru mu tabi ki de karizmatik. Şimdiye kadar gördüğüm en karizmatik adam ❤
tartışmasız herşeyin en iyisi o 🇹🇷
Cevap
10Cevap
Atatürk'e saldırdılar, tarih uyudurup itibarsızlaştırmaya çalıştılar ama hepsi geri tepti ve tepmeye mahkumdu zaten.
Onun gibi bir karizmatik onun gibi bir adam onun gibi bir lider bir daha dünyaya zor gelir ❤️
evet hem karakteri durusu akli fikri dusunceleri çok karizmatik 💓
vay la ne adammis yere goğe sigmadi secde edinde tam olsun bari bu adam yeryuzunde en putlastirilan adamdir turk tarihi ne adamlar gordu bu kim?
evet afrika orta dogu ve balkanlardaki tum topraklari vererek kurtarmis bir avuc anadolu kalmis bumu destan? osmanliyi selcukluyu arastir da destan gor...
nerde okudugumu bilsen kucuk dilini yutardin neyse cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmak derler ugrasamam good bye...
Her zaman laik olan kalbimizde kalacak❤
Onun gibi bir lider daha görmedim.
Gelmiş geçmiş en karizmatik lider ❤
Karizmatikmis yakışıklıymış öyle olmasa fikrin mi degisicek
Mustafa Kemal Atatürk
Ulaaan asaletine kurban olduğum
Karizmatik yakışıklı adam gibi adam
Asalet ❤
Adam ❣
Katiliyorum 😍
Bencede 😍
Fazlasıyla
Evet çok yakısıklı.
kesinlikle♥
Aşırı
adamın hası
aynen öyle
RTE der susarım
Çok tesekkur ederim :) bazilari bu konuda anlayissiz beş sizin görüşümüze saygi duyuyorum. 4 kişi beğenmemis 😕
Ayn öyle ✔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar