şikayet edilecek bir şey yapmadım ben sana atanın resmini gösterdim ve düşüncelerimi paylaştım sen ne kadar düşünce özgürlüğün var ise benimde var ben bu vatan için cephede kan döken dedelerimin sırf şapka takmıyor diye asan bir şaşıya neden iltifat etme ihtiyacı duyayım
@Galaksi_Adam peki bana kaynak getir? ben sana bruda sayısız kaynaktan paylaşımlar yapabilirim din düşmanı olan bu herif için lakin sizin yapacağınız şeyler yalnızca içi boş sloganlar ile üste çıkmaya çalışmak..
hiç bir kaynak getiremezsin. getirsen bile senin gibi adamların yazdığı boş kaynak yazarsın buraya. asılanların şapka sebebiyle değil isyan sebebiyle asıldığını gayet iyi biliyoruz. sen de biliyorsun da işine gelmiyor
@Galaksi_Adam isyan var çünkü özgürlük var şu an nasıl ki sana başkasına zorla sarık taktırmak istenilse isyan çıkarrısınız aynı şekilde dedelerimizde şapma takmak istemediği için buna karşı gelmiştir sözde özgürlük nednese hep mülüsmanlara gelince ksııtlandı kendinizle çelişmekten vazgeçin..
@Galaksi_Adam ben yakışıklı olduğumu ima etmedim lakin siz atanızın karizmatik yakışıklı ollduğunu iddia ettiniz başka birini alçatmaya çalışarak davanız ve iddianız yükselmez ondan dolayıdır ki konuyu saptırmak yerine sakin bir şekilde konu üzerinde düşüncelerini belirtmek gerek ben karaktersiz biri de demedim hem nerden geldi bu kin herkes yakışıklı veya güzel olacak diye bir kaide yok kaldı ki güzellikte göreceli bir kavramdır benim düşünceme aykırı bir durumda bulunma hakkın olamaz bu konuda bende aynı şekilde senin güzellik konusundaki fikrine karışamam sadece gerçek resimler varken yalan ve sahte resimler paylaşılması hakikati yalanlamak hoşuma gitmedi
@Resull25 hiç boşuna burada laga luga yapma. şaşı yazdığını görüyoruz. bu senin nasıl bir kafa yapısında olduğunu gösteriyor. ben sizin gibilerin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. size söyleyecek çok şey var da neyse
@galaksi_adam tuhaf şaşı olan bir ayyaş kimseye ne dememi bekliyorsunuz ben onu anlayamadım yazık yani belkide şapka takmadığı için asılan dedelerimizin soyundan geliyorsun belki yuh olsun tarihini bilmeyen türk halkına.. belki arapça Kuran okuyor diye cezalandırılan dedelerin vardır yazık..
@Galaksi_Adam RTE yi destekleyen koyunlardan farkınız yokki zaten öyleyse görüşümün altına da yazma defol git artık kaale almıyorum boşuna yazma bildirime bile tıklamam hadi ikile
Eşşek olmaktan her türlü iyidir hiç eşeğin arkasında giden deve görmedim ve mesele boy admın fiziğiyle tipiyle alakalı soru sorulmuş yaptıklarıyla alakalı değil daha okuduğunu anlamayacak kadar eşşeksin bu kadar kıt beyinli olma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
böyle bir herif nedense bunca montaja fotoshopa rağmen hala itici geliyor şaşı gözleri ne ara böyle oldu mezardayken şekil mi değiştirdi bu herif?
www.google.com/url
www.google.com/url
img-s2. onedio. com/id-5867eb9472b882a84b34d8a4/rev-0/w-1200/h-1425/f-jpg/s-e3670656434523d64b1b176b024319942fd1e464. jpg
Sen bu ülkede yaşıyorsan ağzını kapatacaksın ona borçlusun böyle rahat yaşamayı sizin gibiler yüzünden dünya bu hale geldi. Şikayet edicem seni
şikayet edilecek bir şey yapmadım ben sana atanın resmini gösterdim ve düşüncelerimi paylaştım sen ne kadar düşünce özgürlüğün var ise benimde var ben bu vatan için cephede kan döken dedelerimin sırf şapka takmıyor diye asan bir şaşıya neden iltifat etme ihtiyacı duyayım
senin baban şaşı maall. hala aptalca bir yalanın peşinden gidiyorsunuz. bu ülkede kimse şapka takmadığı için asılmadı. önce kitap oku cahil herif
@Galaksi_Adam peki bana kaynak getir? ben sana bruda sayısız kaynaktan paylaşımlar yapabilirim din düşmanı olan bu herif için lakin sizin yapacağınız şeyler yalnızca içi boş sloganlar ile üste çıkmaya çalışmak..
hiç bir kaynak getiremezsin. getirsen bile senin gibi adamların yazdığı boş kaynak yazarsın buraya. asılanların şapka sebebiyle değil isyan sebebiyle asıldığını gayet iyi biliyoruz. sen de biliyorsun da işine gelmiyor
@Galaksi_Adam isyan var çünkü özgürlük var şu an nasıl ki sana başkasına zorla sarık taktırmak istenilse isyan çıkarrısınız aynı şekilde dedelerimizde şapma takmak istemediği için buna karşı gelmiştir sözde özgürlük nednese hep mülüsmanlara gelince ksııtlandı kendinizle çelişmekten vazgeçin..
bıktık siz müslümanların mağduriyetinden. orada olay şapka takmakla alakalı değil sizin işinize gelmeyen başka şeyler var. hadi arap çölüne.
Yapay zekayla yapılan fotoğrafta, Hakkı Bulut'da seksi yavrum
Tamam sen daha yakışıklısın oluştur
Öyleyim zaten
Biraz daha oynarsan Brad Pitt yaparmışsın bebeğem 😏
Googleden buldum
Zaten hicbirsey değişmemiş Brad Pitt i sollayacak yakışıklılığı var.
Photoshop un dibine vurmuşlar bebeğem 😏
Hiç boydan görmedim ki zaten yıllardır sadece kafasını gördüm kafası karizmatik. Boyu kısa sanırım.
Kesinlikle inanılmaz karizmatik ve kendine has ayrı bir aurası var
hem karizmatik hem mükemmel bir adam. bir daha da gelmez böylesi
Has karizma. Ayrıca bu fotonun bir özelliği daha var. Çok fena toto yanığı oluşturuyor. Yorumlarda kendini belli etmişler 😄
Evet evet fark ettim baya koydu bazılarına
Gördükçe mutlu oluyorum yansınlar
Yukarıdakine baksana nasılda kudurmuş nereye şikayet etmek lazım bunları
Bi nasibini alsinlar
Valla yorumlarını kaldırmaktan başka çare yok heralde ama kudurmaları çok keyifli 😄
Orijinal fotoda daha iyidi
Hangisi
Efeksiz
Maşallahı var atamın ❤️
Tek bi eleştireni yok ki ondan iyi olsun
yakısıklı cidden
Karizma tabi ki de atam.
Çok da klas giyiniyormuş
O bitane onun gıbısı yok
Yoo kemik gibi ama göbekli çirkin itici
resimdeki robot ve efektli olmasına rağmen bu kadar itici gerçek resimlerini paylaşamıyorlar :))
@Resull25 resul senin tipini görelim koy ortaya
@Galaksi_Adam ben yakışıklı olduğumu ima etmedim lakin siz atanızın karizmatik yakışıklı ollduğunu iddia ettiniz başka birini alçatmaya çalışarak davanız ve iddianız yükselmez ondan dolayıdır ki konuyu saptırmak yerine sakin bir şekilde konu üzerinde düşüncelerini belirtmek gerek ben karaktersiz biri de demedim hem nerden geldi bu kin herkes yakışıklı veya güzel olacak diye bir kaide yok kaldı ki güzellikte göreceli bir kavramdır benim düşünceme aykırı bir durumda bulunma hakkın olamaz bu konuda bende aynı şekilde senin güzellik konusundaki fikrine karışamam sadece gerçek resimler varken yalan ve sahte resimler paylaşılması hakikati yalanlamak hoşuma gitmedi
@Resull25 hiç boşuna burada laga luga yapma. şaşı yazdığını görüyoruz. bu senin nasıl bir kafa yapısında olduğunu gösteriyor. ben sizin gibilerin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. size söyleyecek çok şey var da neyse
@galaksi_adam tuhaf şaşı olan bir ayyaş kimseye ne dememi bekliyorsunuz ben onu anlayamadım yazık yani belkide şapka takmadığı için asılan dedelerimizin soyundan geliyorsun belki yuh olsun tarihini bilmeyen türk halkına.. belki arapça Kuran okuyor diye cezalandırılan dedelerin vardır yazık..
boş yapma resul. arapların çölü sana uygun hadi yavrum oraya baş baş
@Galaksi_Adam işte böyle zihniyetler ata dediğiniz kişiyi yükseltti Max ata sevicileri
yüceltiriz sanane. senin de yücelttiğin birileri var biz laf söylüyor muyuz
@Galaksi_Adam RTE yi destekleyen koyunlardan farkınız yokki zaten öyleyse görüşümün altına da yazma defol git artık kaale almıyorum boşuna yazma bildirime bile tıklamam hadi ikile
hadi lan ordan. boş kafa
öyledir <3
Asalet ♥️
fazlasıyla hemde
Değil
Sen nesin
Uzun boylu esmer biriyim
yanından bile geçemezsin atatürkün
Haklısın bacak kadar boyu var zaten
devede boy var ama eşşeğin arkasından gidiyo. mesele boy olsaydı ohooo...
Eşşek olmaktan her türlü iyidir hiç eşeğin arkasında giden deve görmedim ve mesele boy admın fiziğiyle tipiyle alakalı soru sorulmuş yaptıklarıyla alakalı değil daha okuduğunu anlamayacak kadar eşşeksin bu kadar kıt beyinli olma
oooo... belli ki ağır cahilsin, konuşmayı kesiyorum şu an, hadi eyw
Defolabilirsin git uzakta ağla zır cahil 👉
yaşlı ve çirkin