Atatürk kadar yakışıklı bir erkek daha görmedim göremedim gerçekten o kadar yakışıklı o kadar karizma o kadar asil ki şu asalete bakar mısınız hayranı olmamak elde değil ki koca ülke kuran bir adam düşünün asaleti ile yakışıklılığı ile karizması ile böyle bir adam daha gelmez bu ülkeye sizce de öyle değil mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gelmiş geçmiş en büyük lider
Onun yüzünden çok beyni yakışıklı... hem de eşsiz bir yakışıklılık 😍😍😍
Aynen katılıyorum.
@Zekikız2022 katılıyorsun çünkü sen de bunun farkına varabilen bu ülkedeki zeki azınlıktansın.
Hiç sorma ya gelmiş biri yakışıklı görmüyorum diye yunan filan mısın diyor :D
sanki yüz yakışıklılıuğı görmemek düşmanlık :D
@Zekikız2022 kalleş k*hpe çocukları. Ama 9 yaşındaki zavalli ayşeyi senelerce tecavüz eden sübyancı sapığı savunmaya gelince ortalığı yıkarlar k*karaktersiz yobaz hain hayvanlar.
Dini inancın ne?
@Zekikız2022 buradan konuşamam başıma bela oluyorlar.
Niyeki dini inancını söylemek suç mu :D
@Zekikız2022 evet bu ülkede ve bu sitede suç. Biktim bu konularda her yorum yaptigimda cahil cühelâ tiplerin basima bela olmasindsn. 3 gram beyinleri ve bilgileriyle benimle tartisip durmalarindan. En eonunda ya tehtit ya engelleme.. onca yaxdiklarim boşa.
karizma
Atatürkü seviyorum ama yakışıklı olduğunu düşünmüyorum :)
Saçmalama atatürk sakallı yaz google
Yakışıklı görmek zorunda değilim, bence değil. Zevk meselesi tabi. :)
Senin görüp görmemen kimsenin umrunda değil zaten önemli değil :d
O zaman bu kadar duyar kasma tatlım
Yunan falan mısın :d
Hm yine cahille uğraşacağım hanımefendi bir kimseyi yakışıklı görmemek ona düşman olmak anlamına gelmez.
Atatürkü senden çok sevdiğim aşikar.
Tamam senin gibi önemsiz birisinin bu yüce adamı nasıl görüp nasıl göremeyeceği önemsiz zaten bende bunu vurgulamaya çalışıyorum anlamışsındır umarım şimdi uzayabilirsin. d
Şunu unutma Atatürkü sevmek, ancak onun izinden gitmeyle olur. Senin onun izinden gitmediğin medeniyetsizliğinden belli.
Ergen tavırlarla bir kimseye hiçbirşeyi anlatamazsın.
İzinden gitmediğimi nereden biliyorsun medeniyetlimiyim medeniyetsizmiyim yüz yüze gelince görürdün ama neyse uğraşamayacağım senin ile ülkemizi kuran asil adamı övüyorum en azından böyle olumsuz sayılabilecek bir yorum yapmayabilirdin yok ben öyle görmüyorum bilmem ne görmüyorsan uza görüp görmemen kimsenin umrunda değil zaten
Arkadaş ben düşman mıyım dedim sen gerçekten anlamayan beyin yoksunusun. Bir kimsenişn yakışıklı olmaması o kişinin kötü olduğu anlamına gelmez. Bunu bile anlamayacak bir beyne sahipsin hiç cahile laf analtmayacağım hoşçakal bu beyinle daha çok şey yaşarsın sen
Medeniyetsizsin evet yazından bile bellli yüzyüze nasıl olursun bilemem
Neyse hoşçakal
Yazık beynine uza. d
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” /Mevlana/
Çok güzel bir söz ;)
Bir de bu beyinsizlikle bana yazık beynine diyor. Senden üstün zekaya sahip olduğum kesin. Daha sevginin nasıl olacağını bile bilmiyorsun :D
Türkiye cumhuriyetinde yaşayan her türkçü türk ferdi Atatürkü atasını yakışıklı ve karizma asil bulur görür senin ezik çe ben öyle görmüyorum diyip havalı zeki olduğunu sanan o benden düşük ıq ve zekan kendini çok zeki ve havalı zannediyor o gramcık beyinciğine yazık onu harap etme bari zaten azıcık bir şey.
Cahile laf anlatamam. :D
Değil mi kesinlikle :D anlatamam
Sen sevgiyi tiple sanıyorsun. Sevgi ne demek bilmiyorsun. :D
Gençliği yakışıklı evet bende Atatürk gibi yakışıklı olabilseydim keşke çok çirkinim :(
Atam her yönüyle muhteşem <3
kurban olurum ben ona...
Fazlasıyla karizmatik..
Dinsiz kafirin nesini methettin bu kadar
insanlara ve kendine saygısı olan bir önder
Tabi ki
Değil
doğrudur
GOAT 🖤
Çok❤️🌷🫶🧿
Bize yorum duser mi?