Sorumu siyasete çekmeyin. Kişiliği ile ilgili ne düşündüğünüzü sormuyorum.
Yakışıklı adam bence ya
Çirkin bence
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Evet Atatürkü avrupaya özendiği için ezanı türkçeye çevirmesinden Göktürk harfleri dururken latin harflerine geçtiği için hoşlanmamda ama gerçekten çok yakışıklı ve ciddi. Tam bir lider özelliği gösteriyor.
Tabii yakışıklı diğer liderleri çirkinlikten eline yüzüne bakılmıyor
Sarışın olarak beğendiğim tek adam...
Çekik gözlerindeki o Türk'ün asaleti...
Bir de uzun adam var işte.
Adamdaki karizma kimse de yok :)
Cevap
30Cevap
Kılık kıyafetinden, davranış şekline, yüz hatlarından bakışına kadar tamamen karizma.
Ya şimdi bir Binali'ye bakıyorsun, bir Teyyo'ya bakıyorsun; bir de Ata'ya...
... arada uçurum değil, kanyon var anasını satayım...
Ata'ma şimdiye kadar hiç o gözle bakmadım ama sarı saçlım mavi gözlüm canım Atatürk'üm <3
atatürke çirkin diyenler kendi resimlerinizi paylaşında ne biçimsiniz görelelim
süper yorumdu kardeşim tebrikler :)
Tayyiple kıyaslayan var atamızı onlara gülüyorum sadece
çirkin diyen arap ermeni kırmaları kuduruyordur şimdi😊
Abi Atatürk yakışıklıdan ziyade acayip cool ya, karizma akıyo. d
Yakışıklı ama kısa boylu. Siz kısa erkek sevmezsiniz ya ondan yazdım
İyi demişsin.
@thesupremecharisma ben sevmediğimden değil. Atatürk'ün askeriyim ben.
Kısa boylu erkekleri örnek vermen iyiydi.
@thesupremecharisma hee işte Atatürk'e aşıklar ama kısa erkekleri de aşağılarlar. çelişkiye gel
Kadınlar böyle. Güç kimdeyse ona taparlar. Kısa boylu olsa bile. Güç kusurları örter.
@thesupremecharisma kadınlara göre kısa erkekler güçsüzdür bilmiyon mu? uzun erkekler ise erkekdir yüreklidir adamdır.
Yürek uzun boyda ve kalıplı olmakla olsaydı basketbolcuların hepsi yürekli olurdu o zaman. Yürekli olmak kişilikle alakalı bir şey. Uzun boyda değil.
@thesupremecharisma gelde onu bizim tıfıl Türk kızlarına anlat. hayatta kabul etmezler. uzunluk daha çok güven veriyomuş. kısa erkeklere ise hiç güvenemiyolarmış
Zamanı gelince anlarlar.
@thesupremecharisma valla anlasalar bile ben bir daha Türk kızı hayatıma almam
Sadece Türk kadınında değil bütün kadınların hayalinde uzun boylu erkek vardır. Ama çoğu kendinden uzun boylu erkek ister. Türk kadınları biraz bu işi abartıyor. Çok kısa boylu oldukları için uzun boylu erkek istemeleri doğal. Türk kadınının genelinde boy kompleksi var.
@thesupremecharisma ya neresi doğal ya davul bile dengi dengine yani.
Orası öyle de. Ne yapalım yapacak bir şey yok. Seven her türlü sever.
@thesupremecharisma seven de hep uzun seviyo kısa erkeği seveni hiç görmedim
Sen kendini gösterirsen sevdiklerini göreceksin. Seninde dikkat çeken bir özelliğin olmalı.
@thesupremecharisma kısa erkek de dikkat çeken bişiy yoktur.
Sen hep aptal ve kendini beğenmiş kadınlara denk gelmişsin. Seni beğenen kadında vardır.
@thesupremecharisma hani nerde bu yaşıma kadar hiç çıkmadı
Biraz gayret et. Kendine güven ve soğuk dur. Yeteneklerini göster. Kadınlara karşı umursamaz davran. Efendi ol. Güzel giyin. Boyuna göre vücudun orantılıysa sorun yok. Justin Bieber'de kısa boylu. Adamın sırf yüzü güzel diye kadınlar peşinden koşuyor. Tabi bunda şöhretinde bir etkisi var. Daha bir sürü kısa boylu ama çok çekici olmayı başarmış erkek var. Yeter ki iste. Kadınların ne dediğini umursama.
@thesupremecharisma tipsiz ve kısa erkek de özgüven olmaz hiç bir insan da aramaz. ben ztn soğuğum ve umursamazım. efendi erkekleri de kimse sevmez karaktersiz piçç olman gerek
Sen bir ilk ol o zaman. Efendi erkekten kastım nerde nasıl davranması gerektiğini bilen erkekler. İçine kapanık erkekler değil. Karaktersiz erkek seven kadınlarda karaktersiz oluyor.
Sen fazla önyargılısın. Önyargılarını aşman lazım.
@thesupremecharisma konuşmama izin mi veriyolar sanıyosun? tipimi gören kaçıyo
@thesupremecharisma onlar bana karşı ön yargılı aslında. tipime bakıp pislik olduğumu sanıyolar
Sen öyle sanıyorsun. Bir psikoloğa görünmelisin.
@thesupremecharisma ulan yüzüme bile söylüyolar ben niye saniyim? asıl psikoloğa gitmesi gereken onlar. dış görünüşe bakıp yargılıyolar
Senin kusurlarını gören insanların sende kusurlarını bulup yüzlerine karşı söyle. Hiç kimse mükemmel değildir.
@thesupremecharisma söyleyince kavga çıkıyo
Aslında dediğin doğru. Ama çekicilik sadece uzun boyla güzel bir yüzle olmuyor. Daha bir sürü şey insanı çekici yapabilir. Onlara odaklansan iyi olur.
Dediğim gibi insanların senin hakkında ne düşündüğünü umursama. Sen umursamazsan onlar seni umursayacaklar bak görürsün.
@thesupremecharisma onların amacı sadece açığımı yakalamak başka bişi değil. neyse ya atatürk sorusunda konuştuğumuz şeye bak. boşver hadi iyi akşamlar
İyi akşamlar.
karizmanın vücut ve fikir bulmuş hali !
Onun karızmasından şüphen mi var?
Hem de çok... 💕 💙 💜 💛 💚
cansın
hem karizma hem adamm!
Doğruya doğru yakışıklı :D
Tek Yakışıklı Adam REİS Recp Tayip Erdoğan'dır Arkandayız Uzun Adam !!!
karizmatik bence duruşuyla
çok karizmatik duruşu yeter
Asaletin vücut bulmuş hali.
Yakışıklılık kitap olsa adı Mustafa Kemal olurdu
hemm yakışıklı hemde adamın hası...
Evet çok yakışıklı ve karizmatik
Yakışıklı, maviş gözleri ozellikle👍
Dünyanın en karizmatik lideri.
Bakışı dünyalara değer
boyu yoktu bir tek posu yerindeydi.
Elbette yakisikli sari saclim mavi gozlum
Yakışıklı sıfatının temsili
duruşu fenaa
Evet yakisikli
Gozleri❤❤
Gözler yeter. : )
Sevmediğimden değil ciddi söylüyorum çirkin..
standart üstü..
! Karizmatik!
Yakışıklı
Karizmatik Bence
Yakışıklı
Çirkin bence 😒
Sarışın kız ve erkekleri beğenmiyorum
Atatürk ü seviyormusunuz değil soru tip olarak beğeniyor musunuz hiç bir beşere kurban olmam Yalnızca Allah'a kurban olurum
Değil
abartılmayacak kadar ıdare eder :D
Diğer Siyasetçiler çok çirkinler yani onların yanında kıyaslaman lazım. Manken değil sonuçta
aynen
Evet çök yakişli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar