Iliskimde problemler yasiyorum. Gençliğimden itibaren anne sevgisinden mahrum bırakıldım. Beni sevmedi istemedi. Bir kac yıldır biraz orada biraz burada yaşadım. Bir erkek arkadasim var herşeyimi ona anlattığım beni anlayan destek olan kendimi en rahat hissettiğim. Ama artık onunda enerjisi eskisi gibi değil. Ben ona onun bana zamanında yaptığı gibi merhem olamıyorum. O da zaten açmıyor bana kendini genellikle. Kolay da değil 3 sene neredeyse hep benim sikintilarim acılarım. En yakın arkadaşım diyebileceğim biri yok. Hep ağlıyorum ve ağladığımda kendimi 5 yaşında hissediyorum. Gelip biri bana sımsıkı sarılacak sanki ağladığımda öyle hissediyorum. Annemi çok özlüyorum. Ama o beni istemiyor sevmiyor. Bende ilgi manyağı oldum ciktim. Ama bekledigim ilgiyi de alamayınca çıldırıyorum. Daima kendimi suçlu hissediyorum. Mutlu olmak istiyorum. Kimse görmüyor. Ama ben her gun oluyorum.
Cevabın nedir?
+1 yıldeğerli arkadasım ----- hayatta herşey bazen üst üste gelebilir bendede oldu buna benzer buna yakın şeyler çok isyanda ettim yeri geldi ama altından kalktım sana demem şudur ki hiç birşey senden kıymetli değil ve senin ölmeni gerektirmez... bir anne neden nasıl cocugunu sevmez bunu bilemeyiz ama ailelerde bir takım şeyler değişmeyince değişmiyor düzelmiyor bende yaşadım... kur düzenini gir bir işe yalnız yaşa... kafanı dinle... takma bişeye... yarın girgün belki annenin kafasına dank eder o adım atar ozamanda sen istemezsin olur biter... sevgili olayına gelince kimse kimseyi ilgilenmek sevmek zorunda değil madem enerjisi bittti otur konusursun neden böyle dersin belkide öyle değildir sana öyle geliyordur sana yetmiyodur ilgisi... buda olabilir... baktın düzeldi yürüyor devam et baktın olmuyor ayrıl... dediğim gibi kendinle biraz baş başa kalmaya kafanı toplamaya ihtiyacın var psikologa gelince illa ona para vermek zorunda deilsin dertlerini banada anlatabilirsin özelden konusuruz dertleşiriz ha psikolog ha bir yabancı farketmez tek fark ben ücret almam :))) bazen bir yabancı daha tarafsız dinler seni... ölmeyide kafandan sil umarım bir nebze faydam olmuştur
10 Yorumla
Allah yardımcın olsun ama intihar çözüm değil. O işe kalkışırsan senin için hayırlı olmaz. Arkadaşların dediği gibi doktor tedavisinin yanın da Allah'a yönelmek senin için daha iyi olabilir. Ayrıca senden daha kötü durumda olanları düşün.
02 Yorumla
Soran+1 yılMutsuzluğum artik kroniklesti. Alışkanlık gibi oldu.
- +1 yıl
Refah düzeyi en yüksek ülke belkide norveçtir tam bilmiyorum ama aynı şekilde intihar vakalarıda oran olarak yükseklerdeymiş. Bu yüzden mutsuz olduğunu düşünmek yerine gelecekte neler yapabilirsin ya da seni neler bekliyor acaba diye düşün çünkü her şer de hayır vardır bunlar ayetler ile kesinleşmiştir. İçinden sürekli la ilahe illallah de emin ol işe yarayacaktır.
Gizli Üye(36-45)+1 yılmutluluğu kimseden bekleme kendin yarat ayrıca devlet hastaneleri psikyatır bölümleri ücretsiz devlet destek oluyor bu konularda
06 Yorumla
Soran+1 yılIlac kullanmak istemiyorum. Geri birakmasi aşırı zor oluyo
Cevap sahibi+1 yılozaman kendi kendini kendin tedavi ediceksin canım
Soran+1 yılNasıl tedavi edeceğimi bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılkaramsar düşünmemeye çalış kimseden birşey bekleme sen önce kendini sevip saycaksınki karşındakide seni sevip saysın küçük şeylerden mutlu ol yürüyebildiğin görebildiğin duyabildigin konuşabildiğin için bile mutlu ol faaliyetler bul kendine belediyenin ücretsiz kurslarına yazıl bunlar zor şeyler değil yeterki sen iste
Soran+1 yılBiliyo musun bu dediğin herşeyi demedim ama kisa süreli etkili oluyo sonra yine eski hale dönüyorum
Cevap sahibi+1 yılçünkü sen kendini eski haline getiriyorsun bu yüzden herşey senin elinde sen istemezsen hiç birşey eski dönmez
Üniversitede okuyorsan okulunun muhakkak mediko tarzı ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmetleri vardır onu düşünebilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
17Cevap
+1 yılDurumun çok üzücü hayat çok acımasız. Seni çok iyi anlıyorum. Zor bir hayat geçiriyorsun. Ama güçlü olmaya çalış dik dur seni öyle çocuk gibi seven birini bul kendine. Arkadaşın olur sevgilin olur fark etmez böyle insanlar var emin ol inançlı ol. Ben eşimi o kadar güzel severdim ki bir bebek gibi mutlu olsun diye mutsuz oldum. O kadar tatlı sevdim ki hayır demeyi beceremedim. Bir anne gibi düşünürdüm onu hava soguksa zorla giydirirdim katlar hasta olsa hemen başında beklerdim. Emin ol bazı insanların yüreği pamuk gibi sevgisi anne gibi. Ama bazı insanlar çok nankör sen sen ol bu nadir insanlardan bulursan onu asla bırakma. Şimdi gülümse hayatta böyle insanlar var İnan yeter ki
00 Yorumla
+1 yılBende bir iliski sonrasi aldim psikolog destegi acikcasi az cok anliyorum aglamakli zamanlarini istersen yaz konusuruz onarici taraf oldum hep ama istemessende Allah umarim biran once senin su durumundan kurtarir seni 🙂imanla yasa hep huzurlu olursun 🙏🏻
00 Yorumla
+1 yılKendi ayaklarının üstünde durman gerekiyor. Okul okuyorsan oku okumuyorsan İşkurda bir kursa gidip kurs al meslek edin işkura durumunu anlat kimse sahipsiz degil yani elimden biri tutar diyim kimseye güvenme
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle her şey bizim için. Hayatın her aşaması zorluklarla dolu. Kendini üzerek bir yere varamazsın. Gerçi bazen senin elinde olmuyor. Yakınlarından destek al psikolağa gitmek için.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyin var diye sormalarindan korkuyorum
Soran+1 yılHer gün agliyorum artık mutlu olmak istiyorum
- +1 yıl
Kendimi iyi hissetmiyorum de. Sonuçta her insan gidebilir bu delilik değil. İnsanların ne dediğini umursama önemli olan sensin
Soran+1 yılYani cok ta pahalı her gitmek istediğimde gidememki
+1 yılkardesim senin gibi burada nice insanlar var konustularimiz annesini sevmeyen ailesini sevmeyen iliskisinde sorun olan vs. yanlis… [+]
10 Yorumla
+1 yılDevlet hastanesinde psikologlar var bildiğim kadarıyla onlara baş vurabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir ara denedim. Ama stajyerlerle beraber bayılıyormuş yani birsuru insandan çekinirim
- +1 yıl
O zaman içini dökebileceğin biri ile tanış ve sevgiline daha farklı yaklaş
Sana destek olmalı erkek arakaşın dediğin adam yıl ayırt etmeden
00 Yorumla
+1 yılinstagramın var mı yanlış anlama sarkmak için değil şu an bende senin durumundayım ve yaşım senden küçük ve 1 yıl geçmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl182yi ara ordan ücretsiz psikolog desteği veriliyo devlet tarafindan
00 Yorumla
+1 yılsakin ol dostum takıl buralarda.. sohbet et konuş açılırsın..
00 YorumlaNamaz kıl her kapıyı acar
03 Yorumla
Soran+1 yılKılıyorum zaten
- +1 yıl
kardesim senin gibi burada nice insanlar var konustularimiz annesini sevmeyen ailesini sevmeyen iliskisinde sorun olan vs. yanlis degilsin yani. buradan atip tutmak kolay yasamayan anlayamaz. olmek carw degildir. inanana bir kisi icin. olmek kacmak demekdir. acizlerin isidir. piskolog seni dinler akil verir burada da akil verecek illaki cok olur. demek ostedigim akil aldikdan sonra yine yanlizsin. ağlamak merhamet olan insanlarda olur ne mutluki merhametini kaybetmemisin. once kendine ben kimim niye geldim bu dunyaya niye arkadasim dosttum yok gibi senin icin onemli sorular sot kendine. cozumler uretmeyw calis. ondan sonra herkez yaninda olur zaten senin. once sen ilk adimi at cik o yola anne sevgisi yasamadiysan senin gibi yedimlere bak. hem sen daha iyi bir anne olursin cocugunu yetistirsin onda bulursun sevgiyi
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 522 cevap paylaştı. annen neden istemiyor senı
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 632 cevap paylaştı. Devlet hastanelerinde psikolog var canım.
00 Yorumla
+1 yılBurdan kimseye guvrnme. Ve devlet psikologuna git.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılhastanede bedava kanaka
02 Yorumla
Soran+1 yılHastanede psikiyatrist var psikolog yok
- +1 yıl
he bilmiyorum takma kafana göre yasa
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOraya gidersen ölmicekmisin
00 Yorumla Canım bol bol namaz kıl dua et
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. senin gibi düşünürsem çoktan olmuştum yani 🙄
00 Yorumla
+1 yılÖlmek istiyorsan belese öldürebilirim
00 YorumlaBir süre her şeyden uzak yaşa
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilin bulsun parayı
00 Yorumla
+1 yıldilerim arkadaşımı üzülmesin o
00 Yorumla
+1 yılkiyamam be :(
07 Yorumla
Soran+1 yılDayanamıyorum
- +1 yıl
annen neden seni istemiyo :(
Soran+1 yılKişilik yapısı oyle
- +1 yıl
ayni evde mi kaliyosunuz? yaa uzulme keske yaninda olabilsem ben sana sarilirdim derdini dinlerdim :(
Soran+1 yılBeni istemediği icin aynı evde kalamıyorum.
Soran+1 yılTeskkur ederim
- +1 yıl
kusura bakma da yaziklar olsun oyle anneye
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Piskiyatr git
00 Yorumla
+1 yılbence mutluluk ara
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Psikologa gitmek istiyorum ama yeterli param yok ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne