Arkadaslar issizim ve evde iş yapmaya karar verdim. tütün sarma işine girmeyi düşünüyorum. evde sigara sarıp satmak istiyorum ama nerelere satmalıyım bilgisi olan var mı? Evde sigara sarma işi verenler kimler?
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yıl4-5 Yıldır Tütün İçiyorum su aralar kacak sigaralar pek giremiyor ülkeye o yüzden cogu yerde tütün sarılıp satılıyor dükkan v. s yerlere satman zor anca şahıslara satabilirsin , ya da çevrende tütün sarıp satan tütüncü dükkanlar varsa onlardan tütün filtre alıp satabilirsin ancak kabül etme olasılıkları az ve o şekildede iyi para kazanamazsın
10 Yorumla
+1 yılbence bakkallara ver gitsin şu sıralar görüyorum 13 lira verirken tütünün üzerindeki 2 TL yazısı gözlerimi alıyor bence bakkallarla anlaşmak hem kolay hemde çok getirisi olan bir yöntem olur.
06 Yorumla- +1 yıl
bizim burdaki bakkal küçücük bir şey sigara alan cok ama bilemiyorum ki benle iş yaparmı yani
- +1 yıl
çok ufak düşünüyorsun madem pazarlama işine giriyorsun kural bir mesafe yok bütün bakkallar hedefin D: yakında zengin olucam hayaller sağlam :D
- +1 yıl
anlatsam anlayamazsın ki işte derdimiii ama sagol cevap verdin o kadar yardımcı oldun :)
- +1 yıl
anlatmadan anlayamayacağımı nerden çıkardın
- 1 yıl
@Ktekin123 Mesela reis ne gibi şeyler
Senin satmana gerek yok. Git bir tütüncüye, tütün sarmak istediğini söyle onlar sana malzemeleri verir. Belli bir para karşılığı sararsın. Satma işini tütüncü yapar. Yapanlar öyle yapıyor..
212 Yorumla- +1 yıl
Heh işte onu anlatmak istemiştim anlatamamışım. Tütünleri sarıp tütüncüye satsam alırmı ki işte
- +1 yıl
pekiii umarım dediğin işe yarar denicem bunu :)
- +1 yıl
işte her tütüncü bir mi o da var:)
- +1 yıl
neyse bakalım konuscam artık bizim burdaki tütüncülerle
- +1 yıl
avcılar
- +1 yıl
tütüncüye gidip diyeceksin ki türün sarma işi istiyorum. onun da sarımcıya ihtiyacı varsa tütün filtre ve sarma makinesi veriyor. 1 kilo tütünle 5 karton sigara sarılıyor.1 kutu 5 lira yani 5 kutu 25 liraya geliyor. günde kaç kutu sararsan o kadar paranı günlük veriyor. umarım yardımcı olmuşumdur
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılçevrende sarma sigara içenlere kendinin sigara sardığını paketinide uygun bir fiyatla sattığını söyleyebilirsin. tütünü iyi seçmelesin tanıdığım biri yapıyodu
04 Yorumla- +1 yıl
çevremde hiç geniş değil ne yazık ki
- +1 yıl
sen bir kaç sigara içen bul onlar sana yönlendireceklerdir tqnıdıklarını. çünkü sarma sigara içenler sigara sarmayla uğraşmak istemiyorlar çoğu zaman
- +1 yıl
evet aynen o yuzden işte
- +1 yıl
sen bir kaç arkadaşına söyle elbette senden sarma sigara alan çıkar
tutunu satmana gerek yok. tutunculer satacakları tutunleri doldurmak icin evlere is veriyorlar. bir kutu yani 200 tek sigara icin 5 lira ucret oduyorlar
01 Yorumla
+1 yılucuz okadar emege yazik katolog urunleri satbuye ol o daha karli
111 Yorumla- +1 yıl
nasıl tam olarakaçıklaabilir misin?
- +1 yıl
oriflame avon gibi
- +1 yıl
işte onu nası yapıcam :)
- +1 yıl
annem oriflame a üye
- +1 yıl
oye olacaksin ucretsiz cevren varsa yaparsin para onda var kadin uye yapa yapa aylik 700 kazaniyo oturdugu yerden satiyo bir arkadas
- +1 yıl
internet üzerinden mi üye olmam gerekiyor?
- +1 yıl
evwt ordan da uye olursun hem kendine getirtirsin guzel urunlerden
- +1 yıl
bana sitenin linkini atarmısın kusura bakma ugrastırdım seni baya
- +1 yıl
oriflame uye ol yaz google a ben bilmiyorum ki sadece fikir sundum:)
- +1 yıl
hmm peki teşekkür ederim yine de ya :)
- +1 yıl
Merhaba evden yapabileceğin oline bir iş verebilirim bu şekilde bi akrabam her gün temizliğe gidiyordu bende bu işi önerdim şu an maddii geliri çok çok yüksek yalan değil dönüş yaparsan iletişime geçebilirim iyi günler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
19Cevap
+1 yılİşimiz ;
Evde iççamaşırı, tayt Gecelik, pijama, elbise, çanta ayakkabı, takı vs satmak.
Çevreniz yoksa sosyal medyanın gücünü kullanarak, üye yaparak ta para kazanablirsinz Tercih size kalmış. 🤗
Sadece kendi ihtiyaçlarınızı uygun fiyata almak icin bile uye olabilirsiniz.. Fırsat köşesi ürünlerinden yararlanarak
Harcarken kazanmış olursunuz. 👍 👍 👍
Üye yaparsanız Her üyenin alış verişinden %5 pirim kazanırsınız.. Kazandıgınız pirimlerle bedava ürün alıp faturanızdan düşersiniz.
Pirimleriniz 100tl yi geçince banka hesabınıza aktarıp birikim yapabilirsiniz 💵 En çok müşteri potansiyeli olan sektör
Gıdadan Sonra Giyimdir.
Atletten pijamaya..
Giyime ihtiyacı olmayan kimse yoktur.
Hatta ilk müşteriniz kendi ailenizdir. Temsilcinin hakkını yemeyen,
Borçlandırmayan, faiz işletmeyen, tc istemeyen, kapıda ödeme imkanı sunan..
Tek Yerli Firma 🇹🇷 MODELLİFE TIR. Sende bu ailede yerini al ve hemen kazanmaya başla00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 591 cevap paylaştı. hiç girme emeğine yazık para kazanamazsın onun yerine avon falan sat ya da braz nakit varsa internet te bir şeyler sat
05 Yorumla- +1 yıl
avon falan nası satıcam ki
- +1 yıl
sosyal cevremde yok ki arkadas ya :) allam ben nasıl bir insanım ya hem işsizim hem cevrem yok kukumaa kuşlarına döndüm iyice
+1 yılönce komuşlarından başla... sonra duyulur gelir senden alırlar ama tanıdıkların hep borca ister bu sefer sen zarar edersin
210 Yorumla- +1 yıl
kimseye borc vermem ama işte tütüncülere falan satabilir miyim acaba?
- +1 yıl
hayır zaten onların kendi satıyor... bu işi yapma sana yaklaşmak isteyen kullanmka isteyen çok olur... bu işi boşver...
- +1 yıl
işe ihtiyacım var ya napcamı bilmiyorum :/
- +1 yıl
baban annen filan bakmıyormu sana
- +1 yıl
ya bakıyolar tabi de kendim para kazanmam lazım nişanlıyım evlenicem kmseye yuk olmak istemiyorum evlenene kdr 3 5 bişey biriktirip alim evime dedim güya
- +1 yıl
git bir yerde iş bul o zaman ne yükü olacan saki başlık parasımı verecen
- +1 yıl
ya iş konuslarım cok sıkıntılı nişanlım biraz kıskanc diyelim hani metrosbülerle falan işe gitmmi istemiyor hem yol açısından hem tacizcisi sapıgından vs aklınca öyle işlere girmemi istemiyor. biliyorum yanlış bir davrnaış ama napalım. kurumsal firmalarda da ben iş bulamıyorum tecrübe soruyorlar. kendi meslegim de var ama işe yaramıyor maleef tecrübesisim diye kmse iş vermiyor. anlıcagn drum böyle
- +1 yıl
kızım sen kızsın ben kimsye böyle konuşmam dil dökmem... ben kendim tütün ve kaçak sigara işinin içindeyim yapabiliceğin iş değil akıllı ol kır bacağını evinde otur ben nişanlının yerinde olsam bende kıskanırdım çalıştırmazdım
- +1 yıl
ya biraz cevre baskısı diyelim şu iş konusu psikolojimi ciddi anlamda bozdu artık 2 senedir bir yerde calısamadım girdiğim yerlerden cıkartıldım. hem benli hem firmalık durum tabi. biraz yabanileştiğimi hissediyorum insnlardan kaça kaça. firmaların da tecrübesiz eleman işine gelmiyor. e cevremn baskısı ailemin baskısı nişanlımın ailesi vs calısmamı istiyo ilerde daha rahat olabilmek adına amaartık bilemiyorum. ge. en gün yine işten cıkartıldım işlerin olmaması acısından ve 10 günmü ne calısmıştım. simdi yine insnlara acıklama yapmak düşüncesi yine olumsuz şeyleri anlatma düşüncesi derken iyice sinirlerim bozulmaya basladı evde bişeyler yapmak istiyorm aklıma tütün geldi.. bu arada cok sağol yardımlaın içinde
- +1 yıl
Ben şu an yapıyorum daha öncede yaptım dükkandan malzemeyi veriyor ben evde sarıp götürüyorum karton başına 5 lira alıyorum. zahmetli bı iş emeğinin karşılığı değil ama en azından günlük 4 karton sarsan eder 20 lira. o günün ekmek parası işte hiç yoktan iyidir
Tütün içen zaten gidip tütünü alıyor, makinasıyla birlikte sarıyor. Bu iş tutmaz :)
11 Yorumla- +1 yıl
:(:(
+1 yılHic bilgim yok. inan sonra sarayim. derken otcu kesilme basimiza
13 Yorumla- +1 yıl
yok ya kesilmem sigara bile kullanmıyorum içilen yerde durmuyorum sen düşün acabs otcu olurmu benden
- +1 yıl
Canimin ici senden melek olur melek
- +1 yıl
bncede ama değerimi bilen yok
Bizim eski limanda peynirci İsmet var, teslimatlardan iyi anlar.
Kırmızı bir Mercedes'i var ziyaret edersen görürsün.00 Yorumla
+1 yılyap paketle internet üzerinden ya da bu kaçak sigara satan yerlerde satabilrisin
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılben yaptım beni gözaltına aldılar karakoldan selamlar
015 Yorumla- +1 yıl
aaa neden ki
- +1 yıl
vergisini vermediğim için :/
- +1 yıl
niye be evde yapmıyomusun vergi ne alaka
- +1 yıl
ya onun bir kanunu varmış işte evde belli miktardan fazla sararsan ticarete giriyormuş benide arkadaşım şikayet etmiş kaçakcılıkta gözaltına aldılar
- +1 yıl
senin arkadaşın bence düşman yani yuh
- +1 yıl
ya sigaraya zam geldi ya beraber sarak dedi tamam dedi ben kaliteli tütün almıştım oda benden otlanmak istedi bende vermedim işte şikayet etmiş işte 7.439 tl ceza yedim ödicem :/
- +1 yıl
ayy oha ya gerçek arkadas değilmiş senin arkadasın ekmeginle oynamış resmen.. arkadas deme öylelerine sanki evde uyuşturucu satıyosun
- +1 yıl
yani işte bakalım ya sağlık olsun yapacak bir şey yok :/
- +1 yıl
öyle de iş işte ne diyelim dikkt etmek lazım insanlara nankör :)
- +1 yıl
aynen sen olsan sana güvenmiştim :/
- +1 yıl
ne yazık ki ben yokum ve neden normal bir işte calısmıyorsun benım bazı sebplerim var o yuzden giremiyrm mesela senin nedir sorunlarn
- +1 yıl
bana göre iş yok ya nat geo ya başvurdum işte sonuç bekliyorum
- +1 yıl
yasın kaç ve mesleğin ne
- +1 yıl
yaşım 22 fotoğrafçılık :D
- +1 yıl
aa cok güzel bir meslek
Tutun satan yerlere diyebilirsin 200 lu paket satiyolar genelde
00 Yorumla
+1 yılIsteyene ek iş imkanı kartonu 7tl tütün sarmak isteyenler varsa yeni çamlıca yakınında ikamet edenler arasin
11 YorumlaKartonu 5 tl veriyorlar
113 Yorumla- +1 yıl
işte nerelere satabilirim?
- +1 yıl
ney
- +1 yıl
evet aynen
- +1 yıl
tütün malzemerinden anlamam acıkcası sigara da kullanmıyorum :/
- +1 yıl
Selam buyukcekmece bana yakın var mı tutun sarma yapan
- +1 yıl
hala gecerli mi büyükçekmece tutun sarma işi bende istiyorum gerçekten hızlı bir sekilde gerçekten ihtiyacım var evde yapabilecegimis büyükçekmece catalca civarı
- +1 yıl
@Sinemfeyza 0531 088 89 30 ulaşırsanız yardımcı olurum
Network işi yapmak mantıklı 👍
Cevremde yapan kişiler iyi kazaniyor00 Yorumlaselam ist avrupa civari evde tutun sarma isi verilir . kartonu 7 tl irtibat 0538 817 41 30
23 YorumlaTütünden kastın bildiğimiz sigara dimi :D
013 Yorumla- +1 yıl
evet :)
- +1 yıl
fikrini sevdim :D ama kime satacagım işte cevrem cok yok tütüncülere anlaşsam bimiyorum nasıl olur :/ işsizlik kötü bir şey
- +1 yıl
ahahahah kendim kullanmıyorum ve içilen yerde durunc bile kendimden iğreniyorum :)
- +1 yıl
anladım ama :)
- +1 yıl
ahahah kimseye hediye falan veremem de edemem de zaten çılsuz geziyorum :(
- +1 yıl
olmayan sermayemle iflas ederim evet edebilirim :)
+1 yılÇok kolay :D
Tütünü alıyorsun, sarıyorsun00 YorumlaYoutube teknolojisinden yararlan. :)
00 Yorumla
+1 yılSarmak için makinesi var onun ondan al
04 Yorumla- +1 yıl
makinesi var zaten
- +1 yıl
Pazarda sat
- +1 yıl
tütüncülerle ve elden almak isteyenlerle görüseceksin
- +1 yıl
yani tütün satan bir yerle görüşürsem bana yardımcı olurlarmı diyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlıp saracaksın
Netten sat07 Yorumla- +1 yıl
netten kime nası ulaşabilirim ama o yüzden diyorum acaba tütün satan bir yerle anlaşşsam onlarasarıp satsam alırmı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDükkan açsan iyi para var 5 6 milyara hallrdersin
Ayda 2 3 milyar kazanırsın hemde oturarak
Böyle kimse almaz ki- +1 yıl
dükkan açcak param yok ki :(
Cevap sahibi+1 yılAvon ürünleri sat o zaman
- +1 yıl
bunun içinde cevre olması lazım yaaa işte
Cevap sahibi+1 yılGir bir dükkkana çalış o zaman
- +1 yıl
onlara sarıp satmıyorsun. zaten sarıp onlara veriyorsun onlar da paranı veriyorlar. 1 kutu 5 lira. 5 kutu 25 lira. sarabilirsen 10 kutu sar 50 lira. kızkardeşin erkek kardeşin annen baban herhangi birileri de yardımcı olursa 10 kutu rahat sararsın 1 günde
+1 yılÇevrede içen var mı
10 Yorumla
+1 yılSararak
03 Yorumla- +1 yıl
Yok icindeki A ve D vitaminleri super😱
- +1 yıl
zararlı ama herkes kullanıyor valla hem boşver her türlü ölüyosun zaten
nerdesin
00 Yorumla
+1 yılOyle bir is mi var
02 Yorumla- +1 yıl
yarattım
- +1 yıl
Yaratmak Allaha mahsus tobe de
Gizli Üye(25-29)+1 yılmakinası var onu al
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerdensin
03 Yorumla- +1 yıl
İstanbul
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da is yok mu yaa
- +1 yıl
yok valla
+1 yılolabilir ağırdır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Evde tütün, sigara sarma işi yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat