Arkadaslar ben yakin zamanda spor ve ameliyatla epey bir kilo verdim ve haliyle goguslerim berbat durumdaydi doktorumunda onayiyla silikonla toparlanma yapildi. Şu an 23 yasindayim polislik ve astsubayligi deneyecegim fakat saglik sartlarinda bir turlu bulamiyorum bu sorunun cevabini silikon engel midir? Engel olacagini bilsem taktirmazdim hatta cikartmayi bile dusunuyorum. Akciger filminde rotgende check up vs de belli olacak bir sey. Bir fikriniz var mi ne yapmaliyim ya da aranizda polis arkadaslar varsa bilgilendirirse cok sevinirim..
Cevabın nedir?
sana bir asker olarak akıl veriyorum eğer aklın varsa şu zamanda hiç bulaşma bu işlere.. zaten ölecek adam aranıyo artık ortalık çok sakat bence geri dur git markette kasiyerlik yap buna bulaşma git limon sat ama bulaşma bak.. ha illede vatan millet diyosan buyur dene göreve başlayıncada dersin hay yav nereden bulaştık diye
18 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim, Suriyeye işi-gücü bilmeyen adamları mı yolluyorlar? O kadar teknolojik altyapın var drone'un var, gelişmiş sistemlerin var nasıl şehit verebiliyorsun aklım almıyor cidden!
Soran+1 yılCok guzel bir meslekten ve hayallerimden vazgeciyorum polislik ve askeriye ugruna. Saglik acisindan sıkıntı cikmazsa gerisi cokta umrumda degil. Zaten olecegiz yasamak icin cokta sebep yok birak bari vatan ugruna olelim.
- +1 yıl
yeterince yetiştirilmemiş personelden ve talihsizliklerden şehit veriliyor.. heleki son zamanda personel yetersizliğinden çok kısa sürede yani 6 ay gibi kısa bir sürede subay astsubay yetiştiriliyor. evet askeri teknolojimiz ve donanımlarımız çok iyi ama kullanmayı bilmeyen cesareti olmayan bide haliyle eceli gelen komutanlarımız kardeşlerimiz olduğu için şehitlerimiz olabiliyor. tabi 3 ay eğitim görmüş erlerde cabası! adam silah tutmayı bilmiyo kendini çatışmanın içinde buluyo aaah kardeşim aaah hiç bişey ordan göründüğü gibi kolay değil.. ha bide kimse bu işi vatan millet aşkına yapmıyo herkes maddi davasında bakma sen klavye başında 3 atıp 5 sallayana herkes aybaşı gelsede yolumuza baksak derdinde.
- +1 yıl
buyur öl kardeşim denemesi bedava ve şehitlik gerçekten hakkıyla olana çok güzel bir mertebe.. keşke bende olsam bunu yürekten isterim. ama işler gerçekten çok zorlaştı artık ve sen bir bayansın her bayan kaldıramaz bu işi ona göre..
yarın cudiye gabara çıkınca annemi özledim diye oturup ağlama derim.. ki çok gördüm bunu yapanı - +1 yıl
Ben şunu anlamıyorum, amaçları ne TSK'yı tamamen zayıflatmak mı! Son bir-iki yılda bine yakın şehit oldu! Yüzyüze savaşşalar bu kadar şehit olmaz ya. Saha bilgisi operasyonel bilgisi olmayan adampları gittiler lap diye koydular orta yere. Bence muhalifleri güvenerek çok büyük hata yaptı TSK.
Benim bir kaç tanıdığım vardı toplu istifa ettiklerine dair duyum aldım Suriyede. Sonra komutanlardan biri bunları ikna etmiş, ne kadar doğru bilmiyorum öyle söyledi kendisi.
Diğer terör örgütü grupları TSK mensuplarına ait topluca bir arada olduğu bulunduğu fotoğrafları paylaşıyorlar. Bu gerçekten acı bir tablo. Bir ATGM ile onlarca şehit demek :(
10 sene önce TSK dendiği zaman yer-gök inlerdi, şimdi peynir ekmek gibi genceik çocuklar gidiyor :( Sırf yanlış politikalar yüzünden. Bu arada o kadar şehit vermemize rağmen; Geçen gün mecliste mangal partisi yapılmış (!) Gerçekten hukumetin hiçbirinin umurunda değil şehit olanlar :( - +1 yıl
Öyle valla, katılıyorum sana. Görevinde kazasız belasız olmasını temenni ederim. Dularımız sizinle.
+1 yılbelirtilen saglik kosullarinda boy kili vs bir sıkıntı yoksa vucudun gorunur kısimlarimda ( yüz el ve kol ) deformasyon yanik izi jilet faça veya baska bir kesici aletlerle olusan izler vb gibi izlerde esgal belirleyecek sekilde olanlar ( 5 mt belli olan ) haric digerleri bir sıkıntı yaratmaz.
19 Yorumla
Soran+1 yılYa emin misiniz boyle bir sey icin arayip sormaya utaniyorum. Tek saglik sorunum bu Şu an .
- +1 yıl
kimi arayip soracaksin yaz google amcaya polis okullari diye gir veya polis akademisi diye acilan sayfalarda polis olma sartlari yazan bolumu bul orda her sey yaziyor acikca. ayrica 34 yildir bu teskilatin icindeyim belirttigim konular disinda saglik yonunden herhangi bir rahatsizligin yoksa kalıtımsal bir rahatsizlik nefes darligi kosmaya engel bir durum vs vs gorevi yapmaya engel herhangi bir problemin yoksa sıkıntı cıkmaz merak etme ayrica belirttigin kısım anladin sen onu dıstan bakıldıgında gorunmedigi icin sorun yok ama 2017 yili itibariyle herhangi bir degisiklige gittilermi bilmiyorum bunuda ayrica belirteyim
Soran+1 yılGoogle a neler yazmadim ki. Ya iz konusunda sıkıntı yok o hicbir sekilde belli olmayacak bir sey tek derdim detayli saglik kontrolunde rotgende cikacagi icin acaba implant engel midir diye dusundum. Tesekkur ederim icimi rahatlattiniz.
- +1 yıl
polis olmakta son karari verdinmi once onu sorayim verdiysen eger burdan ulas elimden geldigince yardimci olmaya calisirim memnuniyetle
- +1 yıl
yanlis anlama torpil falan yapamam 😂😂😂 saglik kosullari nereye nasil ne zaman basvuru yapilir gibi vb konularda
Soran+1 yılEger bu implantin engel olmayacagi konusunda eminseniz karar verdim 😊
- +1 yıl
ulas bana daha soracaklarim var implanta bakmadim acikcasi onada bakariz ve bakiyorum simdi
- +1 yıl
anlasilan sen vazgectin 😅😀
Soran+1 yılMesaj atamadim takip istegi gonderdim kabul ederseniz sevinirim
merhaba ne yaptınız basvyry yaptınız mı acaba bende aynı durumdan arastırıyorum da sıkıntı oluyor mu genel sağlık şartında polisliğe merak edyorum yönetmelikte bahsetmemiş
10 Yorumla
+1 yılYok artik ya çok abrtilmio mu bu is insanların setinden sizene
03 Yorumla
Soran+1 yılDonuna kadar inceliyorlar malesef 😐
- +1 yıl
Çok sacma
Soran+1 yılBencede ama napayim sartlar iste
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılvücudunda kesik yanik dikiş izi dövme küpe ve bazı implantlar varsa platin vs yeterlilik konusunda zayif alırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılGogus implantiyla ilgili bir detay yok cildiricam. Bayan saglik sartlarina bakiyorum oradada yok.
- +1 yıl
tsk askerlik şubesine gidersen gerekli detayli cevabı alirsin hic burada sorgulama kendini üzme derim
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 359 cevap paylaştı. G.. tü başı hep estetik yaptınız yeterin ama ya
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yapalim cirkin oluncada mutsuz oluyoruz begenmiyorlar?
Soran+1 yılOyle olmuyor iste guzel kardesim eger uzerine hicbir kiyafet yakismiyorsa estetik goruntu 0 sa mecbur hissediyorsun bak sende yaptirmissin. Eger normalin uzerinde bir yapaylik varsa eyvallah ama benim derdim normal insan gorunumunde olacak kadardi.
Engel evet dikis izin fazla ise elenirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılCiplak sekilde bakmiyorlar ki goguse? Hic belli olmayacak kadar bir izi var. Sutyen altinda kaliyor o da.
Soran+1 yılAkciger ve rotgen cekilecek bunda belli oluyor dedim zaten. Belli olmasi sıkıntı degilde engel bir durum mu bunu ogrenmeye calisiyorum.
Soran+1 yılEmin misiniz nerede yaziyor ona gore tekrar ameliyat masasina yatacagim ben.6 ay oldu.
+1 yıldış gorunuste bir sıkıntı yoksa sorun olmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılDis gorunus normal bir gogusten daha dogal o acidan sıkıntı yok. Derdim sadece acaba saglik acisindan sıkıntı cikar mi
- +1 yıl
hayir sıkıntı cikmaz
Soran+1 yılEmin misiniz tekrar ameliyat masasina yatmak istemiyorum
- +1 yıl
sinavda ilk once on saglik kontrolunden gecilir burda renk korlugune ve vucudunda herhangi bir ciziktir lekedir buna bakilir sinavi kazanirsan genel saglik taramasina girersin burda da ic organlara agza kulaga burna kalbe kan degerlerine ellerde titremeye yine yuzde ve vucutta leke var mi diye bakilir
Soran+1 yılYa benim sıkıntım detayli saglik kontrolunde rotgen cekilecek orada cikacak silikon ya orada derlerse silikonun var nasil polislik yapacaksin elendin diye. Ama saglik sartlarinda yazmiyor boe bir sey.
- +1 yıl
orasi cok ayrintiya giriyor ama sunu soyleyebilirim detayli saglik kontrolunde sana niye silikonlusun demezler elindeki rapora yazarlar ne yazarlarsa arkadaslarinkine ne yazmissa kontrol edersin ayniysa sorun olmaz eger yazarlarsa da seni tekrardan kontrol icin ankaraya gonderirler orda tekrarda muayene olursun Ankara karar verir ogrenciliginin sona ermesine
Soran+1 yılEn mantikli cevap bu galiba tesekkur ederim. Bosu bosuna tekrar ameliyat olmak istemiyorum en iyisi bu sekilde sansimi denemek. Gecemezsem ameliyat olup tekrar deneyecegim sansimi.
- +1 yıl
size tavsiyem kazanirda rapor almaya giderseniz oradaki doktora danisin doktor sorun ederse ameliyat olursunuz mesela benim arkadasimin gozler derecesi sinirdaydi okuldayken lazer yaptirdi yani direkt sizi eleyemezler ilk once ankaraya gidersiniz onemli olan ankaraya gitmeden sagliginizdaki sorununun ortadan kalkmasi
+1 yılküçücük mu
03 Yorumla
Soran+1 yılKilo verinde ici gitti tamamen cok kotuydu
- +1 yıl
çık iyi kaç beden
Soran+1 yılYav benim derdim ne senin derdin ne kardes bir sg
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Estetik ameliyatı polislige ya da astsubayliga engel midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat