1) Laboratuvar tekniikerliği
2) Tıbbi görüntüleme tenikeri
3) Fizyoterapi
4) Diyaliz
5) Adalet
6) Lojistik
7) Dış ticaret
Ben yazdım hemde 2.öğretimimi ama gelmedi önce sağlıkçılar alındı :/ güzel blüm açıkta kalmazsın tabi kazanırsan
Özelde yarı burslu olarak okuyacagım ben yanı o anlamda kazanma sıkıntısı cekmem. Sadece işte iş imkanları maaşları falan önemlı benım için. Birde olumsuz iki üç sey duyunca acaba tercıhlerımı sıldırsem mı dıye dusundum okul puanım boşa gıtmesın dıye
Sadece özelde iş bulursun diyo bir arkadas. Gerci o sıkıntı degıl benım ıcınde.. Tercıh sıralamamamı degiştirsem mi yani
sağlık bakanlığı laboraturlarıda özelden alımlarla doldurmaya başlıyor , çok iyi kpss çalış şimdiden...
Zor mu oluyo pekı kpss :/
Tsk ederim :)
Tercihim iş bulma durumuna göre 6-3-4- özellikle 3 çok aranıyor..
Tesekkür ederim :)
Yaz ablacım yaz. ben de yazacam. ataması olan bir meslek.
:))
Ama önü açık değilmiş :/
Buradakı bazı rkadaslar kpss den cok yuksek almalıymısım ve oncelık meslek lıselerınmıs
Ciddi misin. Off kafam cok karısık :(
Cevap
6Cevap
Bak ben acil tıp teknisyeniyim 18 yaşında atandm 2500 lira alıyorum diyaliz hemsiresi olursan anca özelde iş bulabilirsin bunlarn icinde en mantıklısı fizyoterapi geldi bana
Şuanda herkes öyle söylüyo :)
Sağlık meslek lisesi mezunuyum bundan 2 yıl önce laborant olarak mezun olan arkadaslardan bir kişi kpss de 92 alıp konyaya atandı gerisi bosta .. Yani önü cokta açık bir meslek değil yine de secim senin
Fıstık gibi bölüm... Sağlık sektörü ölmez sonuçta her daim bir yerden bulursun iş... özel diyosun zaten işinide ayarlarlar gibi geliyo bana...
hemşire bulunmuyor..iş arama derdin yok..okulu bitir işe başla..2000 aylık..
Bende tıbbı labaratuar teknikerliği yazdım okuması zor mu?
fizyoterapi önü açık mesleklerden diye biliyorum
Dgs ile fizik tedavıye tamamlanabiliyormus
doğrudur
Selam bende şu an ek tercih yapıyorum tercihlerinde ilk sıraya yazmışsın bölümü, bölüm geldi mi geldiyse nasıl memnun musun?
bayan için harika meslekler
İki yıllık bölümler. Ve ihtiyaç olan bölümler oldugu ıcın tercıh ettım nişanlıyım evlendıgımde sıkıntı cıkmasın dıye :)
çok iyi tercihlerin =)
en doğrusunu yaptın canım
Bilmediğin mesleği neden yazıyorsun ki?
Hiç bir mesleği icra etmeden bilemezsiniz ben belkı yakını bu meslekten olan veya kendısı okumus olan vardır dıye yazdım..
mühebdisliği seçenler icra mı ediyor ama biliyor bellidir ne olduğu. Senin yaptığın nedir ne değildir. Mezun olduğunda rahat iş bulur musun vs vs araştırması yapmadan yazıp sonradan sormak nasıl bir meslek diye. garip!
Araştırıp arastırmadıgımı nerden bılıyorsun. Buradakı ınsanlarını fikrni almak ıcın arastırmadan gelmek mi şart ki sen bu şekılde yorum yapıyorsun. Benımde fıkrım vardıkı tercıh olarak yazdım burda yorum ıstemek farklı bı olay. Farkındaysan kımse bana kalkıpta T.L.teknikeri sunları yapar buralarda çalısır dememıs yorum yapmıslar demek kı sen harıc anlayanlar varmıs.
Sizce nasıl bir bölüm+meslek. Bilgisi olan varsaa yardımcı olabılır mıı bu nedemek? Ben bişi bilmiyom anlatın demek şi,mdi sus hazmet ergenlik yapma.
Hadi Hayırlısı ..
hayırlı olsunnn

En İyi Cevaplar