kardeşim bu sene liseye geçti ama nereye gidiceğine karar veremedik sizce onun için sağlık meslek lisesi iyi bir tercih olurmu?
Cevabın nedir?
bu aralar sağlık meslek liseleri mantar gibi heryerdeler. ne derece sağlıklılar anlamadım. lise 1 de kalanlara bile ilan veriyorlar kaldıysanız gelin alalim vs die. ilgin. sağlıkçı olanın kafası biraz calısması lazım degilmi .?
00 Yorumla
+1 yılben kız olsaydım sağlık meslek lisesine giderdim 19 yaşında maaşını kazanmaya başlıyosun üniversiteyle falan uğraşma zaten kaçtane değerli bölüm varki. Bence 1 an bile düşünme git. Gerçekten pişman olursun
10 Yorumla
+1 yılhayır düz liseye gitsin. ilerde fikrini değiştirirse meslek dersleri boşuna almış olur ve düz liselilerden daha az kültür dersi aldığı için daha kötü olur. eğer sağlığa yatkınlığı varsa hoşuna gidiyorsa iyi tabiki.
00 Yorumla
+1 yılBende sağlık meslekteyim.Hemşirelik bölümü.Bölümümü çok seviyorum.Hayırlısı olsun
34 Yorumla- +1 yıl
Başarıya ve iyiye çiçekli yoldan gitmezsin.Elbette eğitiminin bir zorluğu var sonuçta sen orda adamı hayatta tutmaya çalışacaksın.Durup düşünmeyeceksin.
- +1 yıl
Sağlık meslek liseleri öğrenciye en yardımcı olan lisedir.Kazanamayanlar bile özel sağlık mesleğe gidiyor düşün.Tabi ki zorlanacağı noktalar olacaktır.Ama bir sür güzel yanı var.Liseyi bitiriyosun kpss ye giriyosun atanıyosun çalışıyosun bu kadar.Ayrıca okul seni üniye geçiriyor 2 yıllığına diye biliiyorum araştırmak lazım ayrıca 3 ve 4 üncü sınıflarda staj görüyor aylık para alıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılsağlık meslek en iyisi bence.hemen atama oluyo.bi de coğuk eğitimiyle rehberlikle ilgili bölümler varsa meslek lisesinde onlarda garantili iş
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sağlık meslekte okuyorum şuan stajer öğrenciyim bölümüm hemşirelik. sadece şunu söylüyorum azcık vicdanı varsa seçsin bazıları öyle acımasız oluyor ki insanları sevmesi lazım en başta ve sabırlı olmalı
40 Yorumla
+1 yılileriyi düşündüğünde mükemmel bir meslek olur onun için hele birde not durumu iyiyse çok güzel bir meslek olur
10 Yorumlaiş bulma konusunda en güzel bölüm bence. liseyi bitirsin kpss ye girsin 70 puan alsın direkt devlet memuru olur kardeşin :) bu tavsiyemi sakın unutma
30 Yorumlasaglık meslek lisesine verin bence ben zamanında gitmediğime pişmanım
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 8,5b cevap paylaştı. Kendine guveniyorsa iyidir
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılYapqbilecegi en iyi tercih
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet olur bence sağlık
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem