İşkur destekli başlayacağım. Daha önce hiç çalısmadım biri bana aniden büyük sayılarla bir toplmaa sorsa yapamam o derece kötüyüm. kasada açık çıkmaması için napmalıyım birde ezilmemek için? Kasada açık çıkarda hep maaşımda isterlese çıkarım işten yani bu işkur programını yarıda bırakırsak ne olur ceza falan alırmıyım?
Cevabın nedir?
Yahu o kasada zaten aldığın parayla tutan parayı yazdığında kaç para vermen gerektiği yazıyo :D
Ayrıca sen ilk girişte direkt kasaya geçemezsin geçirirseler de hata yaparsan senden para kesemezler çünkü o kasalar için herkese ayrı ayrı şifre veriyorlar ve işe girdiğin an yapmıyorlar bunu22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim:)
+1 yıl:D :D Elin yeteneksiz adamı bile markete kasıyor oluyor senmi olamıyacaksın. Sana kasayı nasıl kullanacağına dair bilgi verirler öğretirler :D Okutup duruyorsun para üstünü doğru ver yeter.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya oda dogru ismi lazım olmayan bir markette kaç kere kardeşime eksik para verdiler fazla para verdiler beceriksizler. yani ben de yapabilirim
- +1 yıl
:D Ukala kasiyer olma yeter ben markete gidiyordum bir adam var beni tanıyor diye beni gıcık edip duruyor. :D Birşey alıyorum neden alıyorsun diye soruyor ben diyorum ki sanane lan... küfürsüz tabiki :D
Soran+1 yılAhahah müdüre şikayet et:):)
- +1 yıl
İşinden etmek istemem :D söyledim ya. Yeteneksizin teki :D Büyük ihtimalle iş bulamaz gene. Sadece fazla yaşamassın deyip çıktım :D
hesap makinesi al pratik yap onla hizlandir kullanimini onu kullan
12 Yorumla
Soran+1 yılDenicem bugun Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Bakkalda calismayacaksin sonucta barkod sistemi vardir ve toplama islemini kendisi yapar. Para ustunu de hesaplayacak kadar matematigin yoksa zaten seni kasaya vermezlerdi. Kasiyer olarak baslamak kolay degil, genelde raflara verirler.
18 Yorumla
Soran+1 yılPara üstünüde kasa hesaplamıyor mu?
Soran+1 yılHesaplıyor bende kasadan alıp veriyorum öyle değil mi ya kasalar?
Soran+1 yılHayırsadece kasa değil her işe bakacakmışım kasayıda öğreteceklermiş. çakal insanlarla karşılasmaktan korkuyorum
Soran+1 yılPeki tesekkurler
Soran+1 yılSagolun :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 374 cevap paylaştı. Peşin verenlere dikkat et paraüstünğ doğru ver başka birşeye gerek yok
13 Yorumla
Soran+1 yılKasada yeteri kadar paraüstü yoksa o an napıcam ay kafamda deli sorular
Soran+1 yılTeşekkürler :)
+1 yılİskur destekli alan heryer 6 ay calustirip isten cikartiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılYok bunlar sürekli calısacaksan gel dediler
- +1 yıl
Umarim guzel olur musteriye para alip verirken iyice say.
Soran+1 yılUmarımmm tesekkur ederim:)
Sen hesap yapmayacaksın ki
Kasa halleder o işi
Sen sadece paraları düzgün say11 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkur ederim
Parandan keserler ,😎 dikkatli ol para üstü verirken
13 Yorumla
Soran+1 yılİşte sürekli kesmeler olursa ben çıkarım işten. çıkarsam işkur ceza falan verir mi
Soran+1 yılPeki tesekkurler
Para ustunu alacagin paranin uzerine ekleyerek say. Mesela 50₺ verdi 13.25 tuttu once 75 kurus sonra 1 lira sonra 5 lira sonra 30 lira ver para ustunu duserek degil tamamlayarak ver yani
50 Yorumla
+1 yılKasa işlemi zaten kendisi hesaplıyor aldığın parayı giriyosun para üstünüde gösteriyor korkmanı gerektirecek bir durum yok alışırsın
11 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle diyordum inanın bana öyle olmuyo
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa bu açık muhabbetini uygulamalı olarak görmen lazım böyle buradan anlatılmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTirnakcilara dikkat et
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlarım o tipleri
Cevap sahibi+1 yılCanim mesela geliyorlar ilkten 100 ya da 200 gibi büyük paralar verip iki parca bir şey aliyorlar sonra ay ben de bozuk varmis sen onu ver ben sana onu verim diyo ama bunlar tek gelmiyorlar bu şekilde kafani kafistirmaya calistiriyo sonra hic para vermeden hem malzemeleri aliyorlar hem de verdikleri parayi kisacasi akşama acigin cikiyo dikkatli olmalisin biri para verdi mi geri isterse de verme artik işlemi yaptim falande kafani karistirma
Soran+1 yılAyyy parayı vermicem dediğimde şikayet ederse ugrasmak zor insanlarla valla
Cevap sahibi+1 yılZaten cikartmaya calisiyorlar öyle bir şey olunca mağaza sorumlusunu falan cagirirsin anlatirsin zaten onlarda verme diyorlar seni hakli bulurlar canim m. etme
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim dikkat edicem
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek
+1 yılKendi parandan kesilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sürekli kasada olmayacağım sonucta her bölüme vercekler ya açık benim yüzümden değilde diğer kız yüzündense nasıl anlaşılır bu? Ya da kız uyanık çıktı paraları cebe atıp sucu bana atarsa yeniyim açık veriyor diye?
- +1 yıl
Gözün kulağın açık olsun
Sinek ilacı sık
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Markette işe başlayacağım kasada açık çıkmaması için napmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat