polislik okumak zor mudur kazandıktan sonra. derslerden bahsediyorum. polis olcam dedim çevremdeki insanlardan biri olda görelim gibisinden konuştu çünkü biraz çıtkırıldımımdır öyle pek zora gelemem yani, bu sizce kötü anlamda etkiler mi durum mu
Cevabın nedir?
+1 yılilk once YGS sınavından 2011de 300 puan yapıcan, seçmeler elemeler falan derken girdin mi okula 2 yıl sonra polissin.dersler askerde kısa donem polis olanlardan duydugum kadarıyla kolaymış.
genelde dinciler cok torpilli oluyor.askerdeki kısa donem arkadaşlar ve kendi ilçemizdeki arkadaşlarından örnek olarak biliyorum.sanırım iktitada nasıl bir parti varsa ona gore polis teskilatinin içeriği değişiyr.misal 90 yılları polisleri şu anda babalarınız olabilir onlar şu ankilere gore cok farklıdır :D00 Yorumla
zora gelemessen bulaşma bence göründüğü gibi bi iş değil benim arkadaşım polis oldu erkek kendisi memnun ama anlattıkları şeyler uğraş emek sabır isteyen şeyler banada pek gelmez hem polis olup napcan boşver bize katıl suçlu ol buda aynı sayılır hem daha zevkli
10 Yorumla
Polis olcağına git çöpcü ol daha iyi bi aralar bende olmak istiordumda vazgeçdim bu terör haberlerinden sonra :)) Bende görme sorunundan kaybettim peeh:))
10 Yorumla
+1 yılArkadaşım da çok istiyor.Çıtkırıldımsan zorlanırsın.Çok istersen bütün zorlukları gözealabilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. kesinlikle çıtkırıldım kişiler için olmayan bir meslek. spor var zaten okurken. okuma işini bi şekilde halledersin o sorun olmaz da okul bittikten sonra çalışabilir misin onun kararını ver derim ben. okul kazanıldı mı bi şekilde bitiyor emin ol...
02 Yorumla- +1 yıl
kadın polisleri daha çok içerde tutuyolar diye duyuyorum yani masa başı falan
BOY,KİLO,KİŞİLİK,GÖRME BOZUKLUKLARI,SAĞLIK KUSURLARI VS HİÇBİR SORUNUN OLMAYACAK!
Onun dışında Polislik için çok da yüksek bir puan istemiyorlar git 1 sene bi dershaneye alırsın eline polis şapkasını joblarsın kanun suçlularını.13 Yorumla- +1 yıl
boyum 172 kilomda 75 76 falan. görme sorunum yok. dövmem piercingim falan da yok biraz kibarcık derler yani sorunum o galba
- +1 yıl
zayıflıyorum 85 ten düştüm bu kiloya
+1 yılherkezin yapacagı iş degil biraz soguk kanlı olacaksın biraz uykusuzluga alışkın olacaksın birazcık haftanın sonları çalışmaya alışkın olacaksın birazcık memur amir baskısan alışkın olacaksın birazcık ...
10 Yorumlasaygın bir meslek olsaymış daha iyi olurmuş seçimin
00 Yorumla2 senelik meslekyüksek okulundan mezun oldunmu tamamdır gayet kolay
00 Yorumla
+1 yılpsikolojik dayanıklılık en önemli konu. kendimden biliyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Polis olmak istiyorum, polislik okumak zor mudur kazandıktan sonra?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat