okul 3 kat ve 500 civarı öğrencisi var. iş yok napiyim :(
Cevabın nedir?
Şimdiden hayırlı olsun yorucu olabilir. Sen olabildiğince yaptığın işi kolay basit bir yoldan bir düzen içinde yap. Uzun zamandır çalışmadıysan biraz fazla yorucu gelebilir. Birkaç hafta bu durum sürebilir kendine zaman ver alışınca daha az yorulursun. Yeni bir iş bulana kadar idare et motivasyonu yüksek tutmaya çalış. Eminim piyasada iş çoktur ama herkes bu işlere dahil olamıyor. Bir de işe girmek uzun zaman alabiliyor. O yüzden yaptığın işe sıkı sıkı sarıl diğer taraftan daha iyisine ve uzun vadede çalışabileceğinin garantisi olan işe geçiş yapmaya bak. Olmadı mevcut işinde kalıcı da olabilir artık ona ilerleyen zamanlarda sen karar vereceksin. Son tavsiyem eğer bedenin uzun zaman geçmesine rağmen çok yoruluyorsa mutlaka işi değiştir. İleride sağlık sorunu olarak geri dönecek işin kimseye faydası olmaz.
26 Yorumla
Soran+1 yıltesekr ederim yorumun icin
Soran+1 yılhiç böyle bir ise alışkın değilim oysa ki hayat şartları boyle işleri sunuyor biz gibilere
Soran+1 yılben tesekkr ederim
+1 yılOlsun sonunda helal ekmek kazanılan hiç bir iş asla ayıp değildir. Gün gelir iş kurdan başka bir iş denk gelir herşey kısmetle. Bir yerlerden başlamak gerekir. Allah vücut sağlığı versin Kolay gelsin Hayırlı olsun
22 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim
- +1 yıl
Kimsenin de sözüne bakma. Akşam olunca kim kapını çalıyor kim soruyor ne yiyeceksin ekmeğin yemeğin paran var mı diye hiç bir kimse. Ailene sıkı sıkı sarıl gün gelir daha rahat bir iş mutlaka çıkar. Şükretmek en doğru olandır her zaman
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,3b cevap paylaştı. Başlarda belki yorulursun ama alışırsın bence
hayırlı olsun11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkr ederim
Alin teriyle yapilan her is iyidir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
Kolay değil meslek sanat var mı elbette iş yorucu olur birazda okul idaresinin tutumuna bağlı.
24 Yorumla
Soran+1 yılidareyle aram iyi şimdilik ama çalışmada nasıllar bir de onu görmem lazim
Soran+1 yılmaalesef yok adana
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,9b cevap paylaştı. Kolayı zoru yok. Kolay gelsin. Allah yardımcın olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılÇalışmak istedikten sonra herşey hal olur Allah kolaylık versin
11 Yorumla
Soran+1 yılsagioasin
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,3b cevap paylaştı. İşkur'a kayıt ol bulursun muhakkak daha iyileri yaşın genç ise
12 Yorumla
Soran+1 yılYasim genç ama iskurdan da geç bulunuyo iş
+1 yılGüzel iş yorucuda olsa okul iyidir zaman gecer bnce iyi
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYorucu olmayan iş yok ki. Devlet olması da ayrıca güzel. Bizim lojmanın temizlik görevlisi amcamız, yaklaşık 30 yıldır burada çalışıyormuş.
00 Yorumla
+1 yılÇok zevkli güzel oluyor tabi yerine göre değişir ark. ortamı falan önemli
20 Yorumlabaya yorucu sınıflar, tuvaletler, öğretmen odası , müdür odası
10 YorumlaSadece sen temizliycek değilsin herhalde
26 Yorumla
Soran+1 yıliki kişi olucaz toplamda
Soran+1 yılkötü niyetin yoksa buradan yazmaya cekinmemen lazım oysa
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılsagolasin
- +1 yıl
su akar yolunu bulur. inşallah istediğin gibi bir iştir.
+1 yılhangi şehirdesin?
14 Yorumla
Soran+1 yıladana
- +1 yıl
yaşın genç ve bakımlıysan. diksiyonun da düzgünse mağazalara başvur avmlere felan forum bırak sürekli
Soran+1 yılmağazalarda da çalıştım ama çalışma ortamından memnun kalmadığım bir de böyle bir iş deniyim dedim
- +1 yıl
temizlik işi zordur hem bedenin hemde ellerin çok yıpranır. yine de sen bilirsin
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güzel bence çalışmak ayıp değil
10 Yorumla
+1 yılSen kendini pencereden at hemen
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 6,7b cevap paylaştı. İş olsun gerisi önemli değil
10 Yorumlabir kac gün. dene o zamab değerlendirelim
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 8,5b cevap paylaştı. Yapabilcek misin
14 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce de temizlik işi yaptım ama boyle çok katlı degildi
Soran+1 yıltuvalet temizligini yapabilirim onda sorun yok
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 kat yorucu olabilir ama helal para neticede
10 YorumlaHangi iş kolay ki
11 Yorumla- +1 yıl
Bak sana bir iş anlatayım bugün daha iyi anladım zorluğunu. Ben 2 sene sonra Allahın izniyle doktor olacam şu an staj yapıyorum. Cerrahide yatan bir hastanın pansumanını yaptım son durumunu kontrol edecektim bide. Baktım hasta altına yapmış onun değiştirilmesi lazım. Hemşire hanıma haber verdim birini yollayıp bunu temizlesinler ve acil yapılsın çünkü pansumanı yeni yaptım kirlenmesini istemedim. bir kadın içeri girdi tahmini 45 yaşlarında. Dedi kusura bakmayın geç kaldım hemen değiştiriyorum (ki geç kaldım dediği 5 dk içinde geldi). O kadar koydu ki bana. Artık diğer doktorlar nasıl üstüne gittilerse. Kadın hemşire değil hasta bakıcı. Kibarca teşekkür ettim odadan çıktım ama canım sıkıldı o hale. Kadın nerden geldi diye sordum hemşireye başka bir odadan hastayı yarıda bırakıp gelmiş. Ben acil diye bastırınca da panik yapmış.
devlet mi özel mi?
02 Yorumla
Soran+1 yıldevlet
zor iş malesef..
10 Yorumla
+1 yılYorucu mu nasıl geçiyor
00 Yorumla
+1 yılEn guzeli
10 Yorumla
+1 yılYirucu tabi
10 Yorumla
+1 yılİyidir
11 Yorumla- +1 yıl
Hangi şehir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Bir okulda temizlik görevlisi olarak iş buldum. sizce nasıl bir iştir yorucu mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat