Gizli Üye(36-45)+1 yılOradan 2010 yılında mezun oldum. Gazi Edebiyat Ankara'daki en iyi edebiyattır denilebilir. Hacettepe de iyidir. Mesela Türkiye'de pek akademisyen bulunmayan Halk Edebiyatı Anabilim Dalı Gazi'de çok sağlamdır. Tabi şimdi kan kaybetti biraz. Ahmet Bican Ercilasun ve Şerif Aktaş emekli oldu. Mehmet Önal başka bir üniversiteye geçti. Yine de sağlam bir kadrosu var.
Gazi kampüsü şehir içinde olduğu için pek büyük değildir ama merkezi yerde olması avantaj. Sosyal aktiviteler biraz kısıtlı sayılabilir. Zamanında kampüste bir siyasi grubun egemenliğinden ötürü tam anlamıyla özgür bir ortam yoktu fakat şimdi biraz daha serbest.
Netice olarak Gazi Edebiyat iyidir ;)112 Yorumla
Soran+1 yılmesela sen okumuşsun orda bak seni görüşlerin daha önemli benm için ama başkaları kötü diyo resmen ıkı arada bir derede kaldım :/
Cevap sahibi+1 yılEdebiyat bölümü kesinlikle Ankara Üni.'den iyidir ve Hacettepe ile başa baştır. Bahsedilen siyasi grubun etkisi kesinlikle eskisi gibi değil. Kızlar için zaten pek bir sorun olmuyor. Sen okumana baktıktan sonra hiçbir şekilde o grupla sürtüşme yaşamazsın.
Soran+1 yılbencede öyle ama işteşu anki durumumu tahmin ediyorsundur herkes bir ağızdan bişey diyo ama madem sen okudun bitince ne yaptın meselaa :D
Cevap sahibi+1 yılAyrıca iş yok diyenlere de pek aldırış etme. Bölümde başarılı olduktan sonra ve hedefini doğru belilerdikten sonra her türlü iş bulursun. Ben oradan mezun oldum sonra orada yüksek lisansa başladım. Yüksek lisansım devam ederken bir üniversiteye araştırma görevlisi olarak girdim. Şimdi bulunduğum üniversitede hem öğretim elemanıyım hem yüksek lisans yapıyorum. Sıkıntı yok yani hedefi belirleyip gerekeni yapınca başarı geliyor.
Soran+1 yılya ben aslında tv arkası gazete filan istiyorum ve programlarına baktım sonuçta dil dersleri ve tarih işime yarar ordan çıkınca açıktan bir gazetecilik falan düşünüyorum olmaz mı kii o zaman kadar artık ne olursa mesela :/
Cevap sahibi+1 yılEdebiyat mezunları Trt'de de işe girebiliyorlar dolayısıyla gazetecilik ve edebiyatın ortak noktaları var. Tabi birebir aynı şey demek olmaz. Edebiyat okurken kendini o yönde geliştirirsin. Okumalarını o yönde yaparsın.
Soran+1 yılheh işte bak bende öyle düşünüyorum ama sen bitek benm düşüncelerimi onaylandın herkes ülkü bölüm kötü trt ne alak diyo pof yanii :D
Cevap sahibi+1 yılOrada okuyanlar, bu mesleği bilenler ve bölümler hakkında bilgi sahibi olanların yapmış olduğu tüm yorumları dikkate al tabi ama kendi kararını kendin ver. Neticede bölüm sen okuyacaksın. Bölümü hakkıyla okumadıktan ve kendini istediğin alanda geliştirmedikten sonra hiçbir bölüm kişiye katkı sağlamaz.
Soran+1 yıltabi canım zaten gazi bence iyi bir üniversite ülkücü şeylerinide duydum ama ne biliyim beni orda sen necisin diye sorgulamıcaklar yaa
Cevap sahibi+1 yılSorgulama falan yok :) Dediğim gibi kız öğrenciler açısından pek bir sorun değil. Ben mezun olduğum bölümü övme meraklısı da değilim zaten şuanda işimde gücümdeyim ;) Boğaziçi geliyorsa oraya git derim yani :)
Şöyle diyeyim sana bölümümde 14 personel var. 3 kişi Gazi mezunu. 2 kişi Gazi'de doktora yapıyor. Ben pek başarılı bir öğrenci değildim fakat oradan aldığım bilgiler sayesinde girdiğim sınavlarda başarılı oldum.
Soran+1 yılya benim puanım çok yüksek değil 300 civarı aam tutuyo diye gösteriyo sıralamada falan ben mi yanlış bakıorum anlamadım kii
Cevap sahibi+1 yılBaşarı sırasına bak o daha net bilgi verir sana.
+1 yılAnkara'nın en uzak durulası üniversitesi. Ben bu kadar sıkıcı bir fakülte (İİBF) görmedim. Hacettepe gibi bir nimet varken burayı yazmayın.
00 Yorumla
+1 yılGazi mezunuyum. Okuduğum süre boyunca memnundum. Gayet kalitelidir hocalarımız.
317 Yorumla
Soran+1 yılne mezunuydun pekii :D
- +1 yıl
Eğitim fakültesi, zihin engelliler öğretmenliği mezunuyum. Fen ve edebiyat ve eğitim fakültesi aynı kampüs içerisindedir.
- +1 yıl
oyle ama.
Soran+1 yılönerir misin ben biraz sosyal aktivite ve eğlenceyi severim ne kadar eğitim önemliyse sitesine baktım baya şeyler var gibi :D
- +1 yıl
Bilmiyorum canım. Benim arkadaşım bıraktı çok kötülüyordu..
- +1 yıl
Öneririm tabi ki.
Soran+1 yılbak işte arkadaşım diyosun boşver orda okuyanlar desiin
- +1 yıl
ben boyle okuln taaa... daha notlari aciklamamis serefsizler.ulan aciklayin ona gore bite calisalm
- +1 yıl
Eşkişehire kesinlikle gitme derim. Gazi iyidir iyi.
Soran+1 yılneden eskişehir öğrenci yurduu ama :/
- +1 yıl
İyi bir üniversite olduğunu düşünmüyorum. Gazi'nin adı var bir kere. ;) Çok şey öğrenirsin bu üniversitede.
- +1 yıl
hocalar ne ogretiyo ki oku slaytlari al paralari.
- +1 yıl
valla ben okusam daha cok ogreniyorum hocalar da okuyo sonucta :) ulan zaten okuyonuz devam zorunlulugu ne diye :D
- +1 yıl
niye normal tipta yok mesela. :) sizde yok muydu ohh yatarak gecin :D
- +1 yıl
gazi tipta adamlar sadece lablara giriyolar.simdi hukuk ya da ibf okumak vardi :)
- +1 yıl
ya ezber olan bolumlerde devam zorunluluguna gerek yok ki zaten.oku ezberle.bi bizde var :D
- +1 yıl
var hayvan gibi 50 sayfa hrfo harfine ezberledigimiz dersler var
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBana ters bir üniversite çok iyi de eğitim verse pek istemezdim okumayı
18 Yorumla
Soran+1 yılneden siyasi açıdan mı yoksa eğitim eksikleri falan mıı
- +1 yıl
siyasi açıdan. yoksa eğitimi iyidir diye biliyorum.
Soran+1 yılya ben siyasi açıdan tam anlamıyla herşeyi bilmiyorum ve zorda olsa karışmamaya çalışırım yani illa benim gibi düşünen olur benm için eğitim biraz daha ön planda
- +1 yıl
Ya illa ki orası öyle de okuyan arkadaşlarım o açıdan memnun kalmadı hep reizler geziyomuş. Ha eğitim açısından diyosan gayet iyidir bence yazabilirsin.
- +1 yıl
siyasi acidan kimae karismaz merak etmeyin.bizim hocalarin cogu solcu mesela.
Soran+1 yılya zaten gittiğim her yerde hepsinden olucak kendi düşüncemin hakim olduğu bir yer olsa tutsa giderim durmamam :D
- +1 yıl
ne zaman birakti.?bide fakulteye gore degisir
- +1 yıl
Eskiden öyleymiş artık öyle değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba gözüm
Sosyal aktivite mi.. Siz okumaya mı gidiyorsunuz sosyal aktiviye mi ?
Her neyse.. Gazi'yi tavsiye etmem. Saçma sapan bir üniversit halien çevirdiler
Eski kalitesi yok
Ayrıca T.Dili bölümünü okuma. pek bir işe yaramıyor
Yani sırf okumak için okuma
Okulda koca bulmak için okumayın kızlar01 Yorumla
Soran+1 yılKoca bulmak değil amacım diploma başka planlarım var.
+1 yıla yi yanlislikla isaretledim.boyle boktan uni olmaz.hic gelme buraya.ankaranin en bok unisi bir zike yaramaz hem de zor.
115 Yorumla
Soran+1 yılenee hadi yaa bende iyi bilirdim onuu :D
- +1 yıl
ayrica cok ulkucu yok bakma sen onlara kimse sana karismaz
Soran+1 yılneden kötüledin ki o zaman eğitimi mi kötü
- +1 yıl
egitim de kotu sosyallik de.
- +1 yıl
Nasıl çok ülkücü yok? Benim arkadaşım onlar yüzünden üni.yi bıraktı ama o iibf fakültesındeydı
Soran+1 yılişte sen böyle diyosun ama yukarda biri okumuş güze ldiyo :/ napam been bilmem :D
- +1 yıl
2.sınıfta.iktisad okuyodu o ama iibf zaten olaylı fakülte de edebiyat fakültesi öyle olmayabilir doğrudur
- +1 yıl
Çok ayıp.
- +1 yıl
Bir bitiremedin şu üniyi. Senin yaşıtların evlendi gitti. asdfghjkl :)
- +1 yıl
Tembel seni. Çalışma çalışma derslerden kal. Sonra da suç hocaların. :)
- +1 yıl
Sizin hocalarınız öyle demek ki. Eğitim fakültesinde öyle değil. Ben ne öğrendiysem üniversitede öğrendim.
- +1 yıl
Sizde devam zorunluluğu olmalı. Olması normal. :)
- +1 yıl
Tıpta nasıl yok. Cık cık bizi nasıl doktorlara emanet ediyorlar. :(
Bizde devam zorunluluğu vardı. - +1 yıl
Hukuğu da anlamam bak. Adamlar gitmeyip gitmeyip nasıl ders geçiyor?
- +1 yıl
Sizde de ezber yok mu?
Arkadaşım memnun olduğunu söylüyor, ben onun yalancısıyım.
01 Yorumla
Soran+1 yılişte biri memnun diğeri değil bende ortada kaldım ne zor dönemmiş bu yaa
Gidenler memnun da bölümden bölüme fark var
28 Yorumla
Soran+1 yıltabi canım o kesindir zaten :D
Soran+1 yılsiyasi görüşü bakımından mı
Soran+1 yılhep aynı şey işte eğitim iyi siyasii pek olmuyoo anladım teşekkürler :))
Soran+1 yılkim ben mi kime ne diyosun heryerde sen varsın yahuu :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiyasi yönden sıkıntı olmaz orda okuyan bir kaç arkadaşım var biri bayan ve aşırı solcu şikayetini duymadım en azından odtü kadar militanist bir okul degil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne edebiyatı?iş yok iş.araştırında öyle girin tabi okul bitince işsiz kalmak istemiyorsanız
010 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama ben zaten diploma için okumayı düşünüyorum sonra kendi yoluma bakıcam :D
Cevap sahibi+1 yılinşallah ozaman.bende gazi fen ed mezunuyum senelerdir işsizim ondan yazdım ama güvendiğin birşey varsa yaz tabi :)
Soran+1 yılgerçekten mii şey peki nasıl eğitimi ortamı sonuçta 4 sene orda olucam sen ne zman mezun oldun
Cevap sahibi+1 yılbende sadece 3 sene diye biliyorum artık hayırlısı...
Cevap sahibi+1 yılben okulu 7 senede bitirdim 2 senedir işsizim yaşım 30 a yakın eğitimine gelince iyi fena değil zaten öğretmen olacağın için kötü eğitimde olsa özel sektör olmadığı için çok sorun olmaz diye düşünüyorum
Soran+1 yılöğretmen olmıcam ya öğretmenlik fakultesi değil burdan çıkınca medyada trtde kutuphanelerde falan çalışıcam dersane klavuzunda okudum :/
Cevap sahibi+1 yıloralarada adamın varsa girersin.ha bide öğretim üyesi falan olabilirsin benim arkadaşlarımın 40 tanesinin 30 tanesi yükseklisans yaptı ve hala öğretim üyesi olamadılar onlarda polisliğe başvurdu .yani öğretim üyesi içinde adamın olacak ya da çok şanslı olacaksın.o dediğin trt yi falanda duymadım olabilir araştır
Soran+1 yılherşey birbirine karıştı yaa off herkes farklı diyo
Cevap sahibi+1 yılyani tuzu kuru olanlar konuşuyo iş var diye.öğretim üyesi falan diye...te allam ya
bozkurt yuvası orası okul değil :/
410 Yorumla
Soran+1 yılya bu siyaset şeysi girince hep karışıyo işte işler yaa benm istediğim tutmaz tutttuğumda uymazz :D
- +1 yıl
Doğru dedin :/
Soran+1 yılnecisin diye bişey yok bişeyci değil insanları ayırmıyorum sadece herkes bence eşit aradayım bence zaten bu konularda yeni yeni okuyorum pek bir bilgim yoktu ama bir tarf seçtiğim yok yani
Soran+1 yılya herşeyden önce insan hakları onemli demokrasiyi her parti getiriyo ona kalsa ama seçilince pe kbişey göremiyoruz bence daha yaşım çok genç o yuzden daah bir yöne yönelmedim ama tabiykide SDP hakkında da okudum biraz ne diyeyim ki herkes bişeyler peşinde :D
Soran+1 yıltabii öğrenmek lazım hepsini malum seçim yakıın :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağcı orasının hepsi.
00 Yorumla
+1 yılHiç gitme derim...
14 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
şimdi söylesem bana baya söz söylersin o yüzden hiç söylemeyim isterse...
Soran+1 yıleleştirilere görüşlere laf söylemem karşı düşüncedeysen bile küfür edmedikçe bişey demem saygı duyarım sonuçta herkes aynı değil
- +1 yıl
sakın yanlış anlama seni tenzil ederim ama ben bayanların erkeklerle üni okumasına karşıyım çünkü okudukları çoğu bayanın hem paraları hem kişilikleri hemde namusları gidiyo...
3 kuruş kazanılacak diye dünyayı mahvetmeye değmez bee arkadaşım...
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer