+1 yılÖncelikle 39 yaşında bir erkek olarak yorum yaptığımı belirteyim.
1) Sivilcelerin sıkıntıdan dolayı tükettiğin yiyecek ve sıkıntının karışımından. Kendini o yediklerinden kurtar.
O zaman zaten belin incelir.
2) Giyim tarzını bilmiyorum ama kadın giyimi konusunda çok zevkli olduğum bir çok kadın tarafından onaylanmış biri olarak giysi tercihlerin önemli. Bacak boyuna göre, ayakkabı seçmen, saç makyaj kısacası kadınsal herşey için çabalaman gerek.
3) Cilt bakımı ve dekolte bakımı buna kesin önem ver
4) Bölgesel olarak zayıflamak istersen G5 yaptırman lazım
5) Masaj ile rahatla yoga ile ruhunu rahatlat
6) Ortama en iyi şekilde gir erkeklerin ilgisi kendine olan güvenini arttırır.
7) İyi hissetmek için yemek yeme yürüyüş yap müzik dinle.
8) Hatalı evliliği 45 inde bitirmektense 33 yaşında bitirmiş olmanın tadına var.48 Yorumla
Soran+1 yılg5 bu titresimli masaj degil mi? ya voit in masaj aleti var bende titresimli. onunla ben evde yapsam olur mu😂
- +1 yıl
Evet aynen o. Ama onunla olmaz malesef. Ben de yaptırıyorum erkek halime. 7 kilo verdim 1 beden inceldim.
Soran+1 yılarastirayim. tesekkurler.
- +1 yıl
Rica ederim. Bu arada yüzündeki sivilceler için de acaiip başarılı birini tavsie edebilirim.
Soran+1 yıllütfen
Soran+1 yılbekliyorum tavsiyenizu
- +1 yıl
İstanbul anadolu yakasındansanız söyliyeyim. Ben de birindem duydum.
Soran+1 yılavrupa dayim ama sorun degil. giderim
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. güzellik göreceli kavram ama :) birine göre harikaysan diğerine göre tırt olabilirsin :)
o yüzden bence esas olay insanın kendini nasıl hissettiği ;) hem bir kadında onlarca versiyon olabilir, yeter ki o versiyonları çıkarmasını istesin :)16 Yorumla
Soran+1 yılherkes begensin istiyorum dedim ya
Soran+1 yıl175 olaydim olurdu da boy kisa.
Soran+1 yılyuzde seksen de gel anlasalim madem
+1 yılyorumları cevapları okudum. daha derine inmek lazım. neden herkes beğensin istiyorsun :) herkes beğenmez.. biri için kısa biri için zayıf biri için balıketli olursun ;) ya da kimi tombul kimi zayıf kimi balıketli sever... önemli olan senin kendini sevmen. aşırı uç olsan 80 kilo zayıfla dicez ama uçlarda da değilsin. geçici bir süreci yaşıyosun evlilik sonrası hayatına adepte olana kadar aklından bu tür şeyler geçer.. bu süreci daha sağlıklı atlatmak en önemlisi. saçmalamadan pişman olucan şeyler yapmadan... spor hep yap yapmalısın. ve seni ne mutlu ediyorsa ne yapmak istiyosan onları yap.. ama sakın boş kalma düşünecek zamanın olmasın bir süre sonra zaten zaman seni daha iyi hissettirir... ;)
17 Yorumla
Soran+1 yılbegenilmeye ihtiyacim var demek ki. ama bir kisinin iki kisinin begenmesi beni tatmin etmiyor. bunun bir anomali oldugunu dusunmuyorum. tipimi begenmeyen de kisiligimi begensin. kisiligimi begenmeyen disiligimi begensin😂begeniye acim demek ki..
- +1 yıl
o zaman yavru beğenilme ihtiyacının nerden niye geldiğine bakmak lazım. derine inmek lazım. eşin seni aldattı mı senden güzeliyle mi oldu. sen ona herkesin beğendiği bir kadını nasıl bırakırsın öı demek istiyosun?
vs vs vsss bu seçenekler uzar gider... şunu da görüyorum. bütün bu seçenekleri çürütüp hayır diceksin... :) nedenleri gerçekleri sen biliyosun.. cevapları da ve çözümü de.. ve gerçekten estetik boyutuna kadar düşünüyosan. psikolojik desteğe ihtiyacın var :) ama onlar da dinleyip gönderebilir çözümm olmayabilir ;)
Soran+1 yılesime takintili kaldigimi sanmiyorum. nedeni belki de son donemlerde cok guzel kadinlarla calistim. cok bakimli ve hoş. onlarin sirf goruntulerinden dolayi gordukleri ilgiden-ki tabi ki sadece goruntuden dolayi olmadiginin farkindayim lakin ama yuzde 70-etkilenmis olabilirim
- +1 yıl
genel anlatıyım o zaman bakımlı bir kadın olucaksın. tepeden tınağa. saçın makyajın cilt bakımın manikürün kıyafetlerin ayakkabıların hepsi on numara olucak. şık olucaksın ama rüküş değil. güzel olanı değil sana güxel olanı yakışanı seçiceksin. dekoltede abartmıcaksın. profilin gizli olduğu için hakkında bilgi sahibi olamıyoruz. mesela eğitim durumun işin.. ki bunlar ne olursa olsun kendini geliştiiriceksin. hem de her konuda ;)
Soran+1 yıltesekkurler😊
- +1 yıl
ve lütfen kendini sev kendini okşa 😆 kendine değer ver her ne yapmak niyetindeysen sadece kendin içim yap öptüm seni hayat güzel yakala hayatı ve yaşa ;)
Soran+1 yıl💪👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger maddi imkanin varsa taş gibi bir kadin olursun. Git doktora yuzune ufak dokunuslar yapsin sirf o bile cok degistiriyo insani. Mutlaka diyet ve spor yap duzenli bir sekilde. Kuafore git sac kesimini ve rengini degistir. Cildine iyi bak. Makyajini degistir, daha guzel giyinmeye basla vs...
24 Yorumla
Soran+1 yılrandevu aldim. dolgu yaptiracagim biraz ust dudagima daha kalkik dursun diye
Soran+1 yılbur de kaslarimi kalinlastirayim biraz diyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet olabilir bide doktora sor sizce yuzumde hangi bolgelerin operasyona ihtiyaci var diye cunku bizim fark etmedigimiz kisimlarda olabiliyor
Soran+1 yılevet soracagim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Özgürlüğün tadını çıkarmak gerek. Hayatı artık kendin için yaşamak. Spor hep gerekli. Psikiyatrist ruh sağlığı için ille de lazım. (Hasta olmak gerekli değil.) Ruhunuz güzel olduktan sonra bu bedeninize de yansır endişelenmeyin. ;)
10 Yorumla
+1 yılBence yenıden bı baslangıc yap hayatına fızıgın gayet ıyı sacını boyat ya da spora basla dha guzel gıyın calısıyorsan ısını bırakma calısmıyosn ıse basla herseye olumlu yaklas ve kendını genc hısset
20 Yorumla
+1 yılSpor yapmanı tavsiye ederim. Bizim burada her gün koşan senin yaşlarında kadınlar var ve iyi fizikleri gayet. Ancak tabi ki koştuktan sonra eve gidip deli gibi yersen olmaz o iş :D
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 6,9b cevap paylaştı. Psikolog spor bide seni mutlu edecek imaj değişikliği tamamdır mutluluklar
20 YorumlaKesinlikle spor!
Önce; belini incelt, sonra istediğin şekli ver falan..
Plates öneririrm10 YorumlaTatlim sen niye boşandın? Bu kadar guzelsen bu adam ya salak ya salak
113 Yorumla
Soran+1 yılo beni hic begenmezdi zaten. kisasin sismansin diye diye omrumu yedi😂bosanma sebebim bu degil tabi
- +1 yıl
körlükle alakası yok her şey zamanında güzel daha 20 li yaşlarda evlilik evlilik diye kendinizi parçalıyorsunuz sonra zamansız öten horozun başı kesilir misali başınız kesiliyor. evlilik öyle muhteşem bir şey falan değil 20 li yaşlarda hayatınızı da kandınlığınızı da doya doyua yaşamalısınız ki hem bazı maddi manevi doyum ve yeterliliğe ulaşasınız hem de erkekleri tanıyasınız yoksa görüdüğün gibi 20 li yaşlarda yapman grekeni 30 larında yapmaya çalışır soruyu sorun gibi hayatı tersten yaşarsın.
Soran+1 yıl@REDHOTLİNE07-4 kendi egomu tatmin etmek icin yamiyorum simdi soyleyeceklerimi. ben 20 li yaslarimda evlendim de okudum da kariyer de yaptim. hic guzel miyim diye de sorgulamadim. cunku kendimi cok begendim hep. daha dogrusu guzel olmaya ihtiyac duymadim. zekam yeter dedim. bakimli ve zeki olmak dogal kalmak yeterli dedim.
su an cok guzel olmak istememin yirmili yaslarimi bos gecirmemle alakasi yok- +1 yıl
@soran tipik kadın parodileri zamanında kör olmanın bedeli...
şu anda yaptıklarını 10 sene önceki sana izletsek mümkün değil derdin olamaz böyle bir şeyt derdin ama siz kadınlar asla hatalarınızı kabul etmezsiniz doğru söyleyenlere de alerjiniz vardır keşke biraz önyargısız düşünebilsen o zaman eğriyi doğruyu anlardın
20 li yaşlarında kadınlığını hayatını doya doya yaşasaydın gezip eğlenip sevişio keyfine baksaydın bir ayndan da eğitimini kariyerini yapsaydın şimdilerde adam gibi oturmuş bir kafayla imkanla evlenip bir ömür boyu sürecek bir evlilik yapsaydın ve boşanma kelimesini aklından tamamen kaldırsaydın çok daha güzel olmaz mıydı ?
Soran+1 yıl@REDHOTLİNE07-4 evli olmak zorunda degilim bu da bir secimdir. ben evliligin bana gore olmadigini anladim. evlenmeyi tekrar ya da cocuk sahibi olmayi dusunmuyorum.
sizin gibi yasamak ve dusunmek zorunda degilim. yaslaninca giderim bir huzur evine yatarim kendi yasitlarimla beraber yasar giderim. yaslaninca bana baksin yalniz kalmayayim gibi bencil dusuncelerle dunyaya bir cocuk getirmek, kendimden baska birine evde katlanmak zorunda olmak istemiyorum. bu benim hayatim. bunu otuzumda anladim.- +1 yıl
Soran+1 yıl@REDHOTLİNE07-4 hayir
- +1 yıl
o zaman sorun yok çocuk yoksa boşanmak çok öenmli bir mevzu değil.
Soran+1 yıl@REDHOTLİNE07-4 ha iyi o zaman sen onayladiysan😂 cocuk icin ebeveyn tabi ki onemli. aile olmak vs ama konu bu degil. cok bilmis insanlardan hoslanmiyorum. ahkam kesenlerden.. herkes kendi hayatina baksin. herkes mudahil olmasi gerektigi kadar mudahil olsun. sorumla alakasiz bir suru cevabin var. soruma yonelik tek bir cevabin yok
- +1 yıl
çocuk yoksa sorun da kalmadı canım bundan sonra yardımcı olabilirim ama eğer ciddi cevaplar istiyorsan bu muhabbetin özelden devam etmesi uygun olur buradan değil.
+1 yılspor +bakım +stil konusunda imaj yenileme + hayatını yaşama
10 Yorumla
+1 yılestetiklik bir durumun yok ama imajını yenileyebilirsin bu da özgüvenini yerine getirecektir ve yeni çevre arkadaşlıklar edin bir klübe üye olabilirsin bunu için de
00 YorumlaAnlattıklarınla çizdiğim tabloda güzel bir kadın ortaya çıktı. Bence dış görünüşünü değilde hayatını güzelleştir biraz :)
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 8,7b cevap paylaştı. Yeni boşanmiş biri olarak ve belki depresyondayım demene rağmen diş görüşünle ilgilenmen ilginc.
00 Yorumla
+1 yılZaten güzelsin. Kendinle barış! Daha özgüvenli olacak ve dışarıya daha güzel gözükeceksin.
00 YorumlaAnlattığına göre çok güzel birisin senin ihtiyacın olan şey estetik falan değil erkekten ilgi görmek
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tekmeyi yedikten sonra yaşanan özgüven kaybı anlaşılan bunun sebebi
00 Yorumlaİmaj değişikliği ve spor zaten güzel olan benliğine güzellik katarsın :)
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 5,1b cevap paylaştı. Önce kime göre güzel kadın olmak istiyorsun onu bul
02 Yorumla
Soran+1 yılherkese. her bakan cok begensin
Bahsettiğin gibi bir kadınsan zaten prenses gbisin canım kadınlar güzeldir bebektir cicektir :)
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumlahayatın tadını çokart artık zaten güzelsin bence rahat olsana
12 Yorumlafitness sağlıklı beslenme
12 Yorumla- +1 yıl
Beslenme hem cilt hem beden sağllığı için en önemli etken ve genç dinamik görünüm... Bunu sağlam yaparsanız kendiliğinizden bulmuş olacaksınız cevabı. Çok makyaja şatafata gerek yok ;) Biliyorsunuzdur zaten. Ve vücudunuzdaki farklılıkları yadırgamayın onlar sizi siz yapan özellikler. Onlarla mutlu olun ;) Sağlıklı mutlu günler
Soran+1 yılevet iyi beslenmeli. tesekkurler
+1 yılo kadar anlatmissin ya bide resim koysaydin net olarak cevaplar alabilirdin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkilo sorunun varsa spor yap
seksi giyin genç erkekler olgun sever!00 Yorumla
+1 yılbisey yapmana gerek yok kendine guven gerisini bosver
00 Yorumla
+1 yılSeni görebilme imkanim var mi bahsettigi olculer cok hos bence
00 Yorumla
+1 yılboşver bunları. güzel bir kadınsın vücudun da iyi hayatını yaşa.
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan psikoljiniz en başta dış görünüş o kadar önemli değil
00 YorumlaTekrar beğenen böyle beğensin umursama ama psikolojini güzelleştir derim
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılspor yap imaj değişikliğine git gayet iyi fiziğin var.
00 Yorumla
+1 yılSenin sadece özgüvene ihtiyacın var. Özgüvenin yoksa ne yapsan boş
00 Yorumla
+1 yılSen olduğun gibi güzelsin abla
20 Yorumla
+1 yılvay arkadas biz evlenemedik daha millet bosanıyo
00 Yorumlaevet taliplerimi bekliyorumm.. gibi bir yazı olmuş
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 63,8b cevap paylaştı. spor, imaj calismasi. ;)
00 Yorumla
+1 yılseks yap bol bol bu zaten iyi gelicek herseye
00 Yorumla
+1 yılBeni takip et yardimci olurum
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılbunu neden anlatiyorsunuz hanımefendi
00 Yorumla
+1 yılSacini degstir
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 8,8b cevap paylaştı. Belın kalın degıl fızıgın kum saatı
00 Yorumla
+1 yılKanks boşver ya hayatın tadını çıkar
00 Yorumla
+1 yılHayağın tadını çıkar gayet iyisin tanımak isterdim
01 Yorumla- +1 yıl
Senin vücudun güzel takma kafana
hemen evlenek gayet guzel
00 Yorumla
+1 yılgiyimin nasıl peki?
00 Yorumla
+1 yılgüzel kadınsın takma bunlara hayatını yaşa
00 YorumlaNe yapmak lazım bilemedim şimdi
00 Yorumla
+1 yılSpor yap squat falan
10 YorumlaKesinlikle spor.
00 YorumlaAnketi boşver özele gel.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence beraber hayatın tadını çıkartalım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇocuğun var mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılyok
Soran+1 yıldusunmuyorum da
Cevap sahibi+1 yılAnladım bence gayet iyisin. Tanışmak ister misin? Ben de ayrıldım çocuğum yok
Boşanmasaydın
03 Yorumla
Soran+1 yılpisman degilim. yine olsa yine bosanirim
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılGogus 94 eh. s
00 Yorumla
+1 yılKonusalim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel bana esmer yârim
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım