Ben mağaza da çalışmak istiyorum ama açıktan lise okuyorum illa lise mezunu olmak şart mı ya lise mezunu değilim ama kendime güveniyorum ağzım iyi laf yapar çok enerjik bir insanım bunlar yetmezmi? H&m olsun koton olsun colins olsun bu tür mağazalar olmazmi
Cevabın nedir?
bir yerde çalışmak istiyorson öğrenim durumunun çok önemi yok ama sana ne iş verirlerse yap yani kapağı at sonra gerisi gelir
Buna çok örnek var ve bende işin içinde olduğum için iyi biliyorum. biraz iş tecrubesi nerede istersen çalışabilirsin.
ama işseçme ne olursa gir tecrübe kazan.010 Yorumla
Soran+1 yılBen kuaforde calisiyodum daha önce ama işimi sevmediğim için bıraktım bu işe yönelmek istiyorum ama lise mezunu diye tutturmuşlar gidiyo
Soran+1 yılAlırlarmi diyosun
Soran+1 yılİstanbul da
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim
+1 yılÇoğu yer lise mevzunu arıyor. Açık lise sınavları yarın. Dua edinnn bitireyim sunu artıkk
12 Yorumla
Soran+1 yılMalesef lise mezunu olunca neoluyo sa inşallah bitirirsin bende sınavları 4 gözle bekliyodum fakat giremiyorum işler ters gitti
- +1 yıl
Neden ne olduki
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbim acıktan lise okuyor ve boynerde çalışıyor kardeşim..
02 Yorumla
Soran+1 yılH&M başvuru yapacaktım arkadaşım orda lise mezunu istiyorlarmış ne saçmalık ya
Cevap sahibi+1 yılBence de çok saçma ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılGit avmde ki mağazalara sorun olmaz ya okuyorum de zaten görüşmeye çağırırlar gelenleri konuşmanla etkile tamamdır ki bit tanıdık torpil olursa tabi daha kolay olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim denicem
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılMağaza da çalışmak için neden lise mezunu olmak gerek ki çok saçma
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede çok saçma
- +1 yıl
Tabi canım
+1 yılbim bile lise mezunu arıyorken
00 Yorumlakızlar çalışırda erkekler çalışamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılyarin sinav var git ders calis
08 Yorumla
Soran+1 yılGiremicem yarınki sınavlara
Cevap sahibi+1 yılneden ki
Soran+1 yılBaşka biyerdeydim sınav yerimi oraya aldırdım işler ters gitti sınav yerim orda kaldı istanbula geldim gidemem şimdi oraya bida ki sınavları bekliceksin
Cevap sahibi+1 yılanladm... keske daha once soylesydn bende basima geldi saglik ocagndan rapor aldm seyahat edemez die sonra hemen halk egitme gittim ordan bir okulda girdm sinava
Soran+1 yılYa ben aradım bana söylediler de hiç böyle bişey yapmak aklıma gelmedi ya :( bu sınavı bekledim okadar calistimda
Cevap sahibi+1 yılkeske girseydin giden senin zamaninda gidiyor... neyse aklinda bulunsn birdahakine dedigimi yap unutma saglik ocagndan rapor al ilce mille egtim ya da halk egitimi
Soran+1 yılBida ki sınava kaydımı buraya aldirdiricam zaten
Cevap sahibi+1 yılanladm. hayirlisi olsun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım