Eşim sürekli dışarı çıkmama çok sinirlenmekte haklı mı?

Bundan bir kaç gün önceydi ona haber vermeden dışarı çıktım eşimde cok katı kuralları vardır onun kurallara uymazsan cok sinirlenir ve çokta dindar biridir ikindi vakitlerinde eve gelmiştim onun işten erken gelecegini düşünememiştim eve geldim birde baktım evde bana bağırdı çünkü aynı şeyi daha öncedende tekrarlamıstım ve haber vermeden neden dışarı çıkıyorsun dedi dışarda bir sürü sapık var dedi bense kendime alışveriş e gitmiştim Antalya da yasıyoruz biz bana ceza verdiğini söyledi bir hafta boyunca evden çıkmayacaksın dedi bende özür diledim yiğidimden cünkü haklı onun tersine giden seyleri yapıyorum yaptıgım yemeği bile yemedi annesinin yemeğini yedi ben haksızım biliyorum ve eşimi cok seviyorum onun beni sahiplenip kızması bile cok hoşuma gidiyor cünkü o benim erim yiğidim ben haksızım ama sizin görüşlerinizi alabilir miyim saygı çerçevesi içinde siz bu duruma kızar mıydınız?
Güncellemeler
+1 yıl
İkizlere hamileyim o yüzden elbise bakmaya gitmiştim yanı ben dışarı meraklı degilim çıkma sebebim var ama habersiz işte 😕
Eşim sürekli dışarı çıkmama çok sinirlenmekte haklı mı?