Şimdi kadin dar elbise giyince erkekte o görüntüyü çiplakliga çevirir hayalgucuyle ya da önceden gördüğü çıplak durumlar ile üstüne kurgu yapar.
Öncelikle şu soruyu sormak gerekir kendimize neden çıplaklık ayıp?
Bundan yıllar önceydi. Cennetteyiz ademle havva piknik yapıyor. Havva ağacın dalında bir elma görüyor.
_Aa, Adem elma!
_Evet, yavrum elma ne oldu ki?
_Bana kopart onu
_Sen iste ağacı kökünden koparayim elma da neymiş. Alsana elma. Demiş
Havva elmadan bir isirik almış. Havva elmadan bir isirik alir almaz, Adem bu ne hal kalk üstüne bir şey al demiş. Havva neye uğradığına şaşırmış ne alayım ustume demiş. Adem şu yaprakları üstüne ört sonra ben bir icat cikaracam demiş. Uzatmayayim ışte o gün bugün dür çıplaklık ayıp. Nedeni ise bir elma. Kocana bol bol armut yedir.011 Yorumla
Soran+1 yılHımm
Soran+1 yılBişey anlamadım ki 😄
Soran+1 yılPis bişeyse anlatamam
Soran+1 yılİçerği pis olabilir bunu anlar ve ben anlatırsam eşime hiç hoş olmaz
Soran+1 yılNasıl yani iyi birşey mi dedin
Soran+1 yılTesekkürler sorumu renklendirdiniz 💕🌸😇
En İyi Cevaplar
+1 yılTesettürlü birisi tabii dar giyemeyiz, vücut hatlarını belli etmeyecek şeyler giymeli... Sadece başını kapamak ile olmuyor ki. Vücudu da kapamayı bilmek gerek. Dar şeyleri, açıklar giyer.
13 Yorumla
Soran+1 yılHırkayı unutmuştum geri dönüp alacaktım gördü haklısınız kesinlikle bişey demedim
- +1 yıl
Efendim dokuz saat aynaya bakar kadınlar evden çıkmadan, dar şey giyip, hırka unutmak da garip geldi bana... İyice kontrol edilir...
Soran+1 yılHamilelik unutkanlık yapabilir
+1 yılşimdi sizin şartlarınıza göre değerlendirirsek haklı ama sonuçta sürekli yaptığın bişey değil unutmuşssun sunuçta sana bu şekilde davranmamalı. güzelliklede diyebilirdi. hırkayı atmak bağırmak yok kötü olacak felan yanlış tavır. ben olsam sevdiğimden duysam üzülürdüm. bide baştan nasıl alışrırsan öyle gider...
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun mizacı öyle
- +1 yıl
o mizac şimdi hoşuna gider de ilerisi için aynı şeyi söyliyemicem.
- Diğer konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılyeni evlenmiş sayılırsınız anladığım kadarıyla. evliliğin oturması için 5-6 yıl şart diyor hep anneannem. sabırlı olup birbirlerinizin zaaflarına dikkat etmelisiniz. eşin istediği için değil de ALLAH emrettiği için dikkat et giyimine 😊 onun hoşuna gitmeyen şeyleri yapma, onun da yapmasına izin verme 😉
12 Yorumla
Soran+1 yılİki sorumda da seni en iyi cevab secicem u kadar güzel anlatırşır 👏😇😍👼🏻🐣🕊🤗🤗
- +1 yıl
teşekürler 😋 utandım 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
tesetturlu bir kadinin dar bir elbise giymesi uygun degil ama kocanim yaptigi da hic guzel bisey degil. bence asiri kiskanclik ve yobazlik var birazda. seni sevdigini saniyormusun
16 Yorumla
Soran+1 yılAşırı sahiplenici
Soran+1 yılBoşanmak söz konusu dahi degil bir bebeğimiz olacak ve beni el üstünde tutuyor 😇
Soran+1 yılSadece bu konularda cok hassas diğer zamanlarda cok mülayim birisi
Abartmis biraz unuta bilirsin insanlik hali ama kendince hakli tabiki sonucta sana sahipleniyor kolluyor koruyor güzel birsey bu ama kaba ver sert olmadigi sürece.
11 Yorumla
Soran+1 yılBu konularda cok hassas tahammülü YÖK sadece ama diğer konularda bu kadar sert degil
+1 yılTabi ki haklı. Üslubu biraz sert olmuş ama sen onun eşisin. Seni sahiplenecek yanlışın olduğunda uyaracak. Bu onun iyi bir eş olduğunu gösterir. Ve sen de sakın eşine bu yüzden sinirlenme. O senin iyiliğini istemiş. Doğru olanı göstermiş sana. Zaten en önemli dönem gençlik dönemi yanlislardan korunmak için. O yüzden eşini sevmeye devam et ve bundan sonra eşinin dediğini dinle ve giyimine dikkat et :)
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaynen noktasına kadar katılıyorum 😊
cok imrendim su an sana. Keski bendede ole bir esim olsa. bole biseye kizsa eger sevip onu bir kere sarilip operdim bile
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu cok seviyorum zaten Rabbim iyili karşıma çıkardır şu an bir bebeğimiz olacak 😇
Soran+1 yılGeçmiş olsun Yani dikkat etmek gerek haklılar
haklı ama sana öyle sert davranmasıda dinimizce doğru değil.. sende birdaha dar giymeme gayret göster
12 Yorumla
Soran+1 yılO biraz sert biri ben hırka giymryi unuttum tam gidip giyecektim gördü hemen içeri çekti
+1 yılHata olmus olabilir cok dar giymemeye calis canim kendine gore hakli.
14 Yorumla
Soran+1 yılHamilelik ten kilo aldığımın farkında değildim yoksa dar giymek güzel degil ki
- +1 yıl
Aaa Hayirli olsun bu durumda esin hakszi boyle davranmasi.
Soran+1 yılBu konularda cok sert sadece diğer konularda cok efendi
- +1 yıl
Anladim hayirlisi olsun dikkat et biraz.
birincisi kızmakta hakli ama kendindede suç var eşin eğr onu giymeni istemiyosa neden almış olabilir insanlık hali gençsin giymek istersin eğer karşı çıkacağı kıyafet ise almasın aldırmasın o yuzden anlayışlı oluıp güzellikle uyarması münasipti
110 Yorumla
Soran+1 yılBEn hamilelikten kilo aldım ondan
Soran+1 yılEvet yoksa bol seyler hep aldırır
Soran+1 yılAma onun mizacı böyle ben onu yıllardır tanırım akrabamız biz izmirde yasardık onlar Antalya'da işte biz köyde buluşurduk ozaman ablası dışarı çıkarken yazması dağınık diye onu odaya kitlenmişti daha 17 yaşındaydı ozaman
Soran+1 yılOnu değiştirmek istemiyorum değiştirmemde ne haddime adam haklı sonuçta tabi alındım özürde diledim ama
Soran+1 yılKesinlikle cünkü oda beni bastacı yapıyor 🤗😇🌸🕊👼🏻👼🏻🐣
+1 yılhata yapmışsın..
bunun dindarlıkla bir alakası yok..
edep ve mahrem önemli..
tekrarlamamını dilerim..11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ben bişey demedim zaten ama hamilelik unutkanlık yaptı bende yoksa ben dar denk giyeyim
haklı adam. tesettür kapanmaktır, baş örtüsü takıp dar giyinip kapanmayla alakası yok. kocanı dinle pişman olmazsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten hırkayı almaya gittim o sırada gördü beni
+1 yılEvet çünkü dar kıyafetler bayanların bile dikkatini çekiyor erkekleri düşünemiyorum bile...
11 Yorumla
Soran+1 yılBen unuttum geri döndüm hırkayı almaya o sırada gördü
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. haklı olabılır cunkı tekıl degılsın artık bazı taraftanda esını temsıl edıyorsun...
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen
kaba sözler söylemesi çok yanlış ama vucudunuzun hatlarıda eşinize özel olmadı bence dikkat etmelisiniz
15 Yorumla
Soran+1 yılSadece bu konularda cok hassas ablasına annesine bile böyle ama diğer zamanlarda asla bize kızmaz
Soran+1 yılAldım bile. 😇
Soran+1 yılÇok saolun darısı basınıza 😇
+1 yılKarişmakta hakli da sinirlenmekte hakli mi bilemem. Güzellikle söylersin anlatirsin. Gerisi aile meselesi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücut hatların beli oluyor ve herkes bakıyor
Eşin kıskanıyor tabi
Haklı bence12 Yorumla
Soran+1 yılBen hırkayı tam giyecektim geri dönmüştüm gördü beni
Cevap sahibi+1 yılSeven kıskanır
Haklı ben olsam uyarmama ragmen devam ediyosan kavga çıkar
15 Yorumla
Soran+1 yılKAÇ defa uyardı beni ama ben
Soran+1 yılYa ben hırkayı unutmuştum geri döndüm o sırada gördü. Beni hem hamilelikten elbiseleri dar oluyor ben napstım 😞
Soran+1 yılAldım bile 🌸😇
Giymeyi ver sende. Insan sevdikleri için bazi seylerden vaz geçebilir
13 Yorumla
Soran+1 yılNormalde üstüne hırka dıslık giyerim ama unutmuştum
Soran+1 yılİnatlasamam ki zaten haklı
Senin mahremine baskasi baksin istemiyo duzgun giyin kapanmissin orani burani daracik yapma bnde olsam bnde aynisini yaparm
110 Yorumla
Soran+1 yılYok üstüme hırka alacaktım unuttum tam o sırada gördü beni
Soran+1 yılBAcak degil üst kısım yazdım detayda söyledim dedim unuttum diye dediki öncedende tekrarladın bhnu
Soran+1 yılLütfen böyle konuşmayın bana degil ablasına kız kardeşine annesine bile kızar bu kpnuslrda
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılOnu cok seviyorum ve bir bebeğimiz olacak 😇
+1 yılZaten bu durumdan rahatsız değilsin sanırım. Sadece tepkisi fazla gelmiş. Biraz daha düzgünce söyleyebilirmiş. Dindar olacağız diye insanlığı unutmaya gerek yok. Biz tanrı değiliz.
00 Yorumla
+1 yılHayır haklı değil kadınlar özgürdür, kocan senin sahibin değil, canını sıkarsa boğarsa seni tekmeyi bas
05 Yorumla- +1 yıl
Efendim kadın kapalı birisi ama, dinine bağlı. Yani dar giyemez, özgürlük ile ilgisi yok ki. Açık olsa, tamam giysin. Ama bu şekilde rezil ediyor kendisini.
- +1 yıl
@Bugraaltas tamam öyleyse ben de kapalıysa dininin gereğini getirmesinden yanayım ama bunun için adam karısına bağırıyor, kolundan tutup akşama kadar seni gözüm görmesin nedir, kapalı kadının dini yükümlülüğü varsa erkeğin de var, insan gül gibi karısına zulüm eder mi böyle saçma bir sebep için düzgünce kibarca söylesin eyvallah, karşısında konuştuğu biricik karısı...
- +1 yıl
Elbette, orası yanlış. Sert davranmış, yanlış yapmış. İnsan gibi söylemeliydi.
Soran+1 yılSadece bu konularda sert diğer konularda el üstünde tutar beni
- +1 yıl
@Bugraaltas Sense ona hiç sert değilsin değil mi?
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kızması tepki vermesi kiskandigi için Lakin Kaba sözler sarf etmesi yanlış madem dindar biri dinimizde kadına zor kullanmak zorlamak yok onu bilmesi gerekir
06 Yorumla
Soran+1 yılO sert biri dinle bağdaştırmayın lütfen 🤗
Soran+1 yılO bu konularda cok hassas diğer zamanlarda beni el üstünde tutar sever merak etmeyin
Soran+1 yılHerşey için tesekkürler efendim😇
- Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılbağırması doğru değil tatlı bir dille anlatsa daha iyi olurdu. Ayrıca köyde olduğunuz için de bu kadar çok kızmış olabilir
017 Yorumla
Soran+1 yılKöyle alakası YÖK genel olarak öyle ama haklısınız tabikide 😇
Soran+1 yıl@LORENTE gerçekten mi bunu istiyorsunuz
- +1 yıl
@LORENTE en başta eşine söz geçirmen lazım
- +1 yıl
@LORENTE asıl sert ve tehlikeli olanlar kindar olanlar zaten dışta iyi olup içinde hazmedemeyenler kin besleyenlerdir bir arkadaşın senden daha güzelken dışta ona da söylersin bunu ama için içini yer bir ortamda kendini beğendirmek ve onu küçültmek için türlü türlü planlar kurarsın
- +1 yıl
@LORENTE kin beslemenin iyisi kötüsü olmaz bugün kötü birine kin beslersin yarın iyi birine bu huydur ve değişmez ayrıca ben iyi insanım diyipte iyi olan birisini görmedim ben
Soran+1 yıl@LORENTE kin beslemek daha kötü birşey insanlar KESK'e önce kendilerine baksalar...
- +1 yıl
@LORENTE keşke bende bana yapılanlara karşı senin gibi kin besleyebilsem o zaman affetmem bu kadar kolay olmazdı
- +1 yıl
@LORENTE nasıl gaza getiriyo :D ama affetmek ahmaklık değildir intikam almak zayıf insanların işidir ve kimsenin yaptığı yanına kalmaz ben de bunu bildiğim için bişey yapmıyorum. Zaten kim ne yaptıysa bedelini ödüyor görüyorum bunu :)
- +1 yıl
@LORENTE Allah haklının yanındadır her zaman. intikam almasan da o ah çıkıyor bir yerden
Gizli Üye(36-45)+1 yılMillet bikini 👙 üstüne tül bir şeyler giyip yolda dolaşıyor orda bee 😊
Açıl saçıl. Oyuna gelme. Kandırılıyorsun13 Yorumla
Soran+1 yılAhaha 😆 Cok komikti bu
Cevap sahibi+1 yılO zaman kırbaç cezası. bir Arabistan a git gel.
Soran+1 yılOf 😐
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Teesettürlü bir bayanın dikkat etmesi gerekir. Ama eşinin de üslubu çok çirkin
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece sert biri
- Diğer konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılNe diyosa yap bacım koca bulmak zor bu devirde iyi bak ona başın üstünde taşı 😂
00 Yorumla Diğer konusunda 347 cevap paylaştı. Hatanın sorununun herşeyin farkındasin sende dediği gibi kızdırma ki uzulme
00 Yorumla
+1 yılben de dar giyinmeye karşıyım
zaten açık giyinemez de00 YorumlaDiğer konusunda 3b cevap paylaştı. Sen tesettürlü bir bayansın dar giymemelisin
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ben unuttum geri döndüm üstüme hırka benzeri almak için o anda gördü beni
Soran+1 yılHİtap şekli birazda mizah içerikli 😀
Diğer konusunda 437 cevap paylaştı. Cocuk haklı giyme sende dar giysiler başkalarına mı kendini beğendirmeye mi çalışıyorsun
115 Yorumla
Soran+1 yılHayırrr ben hırkayı unuttum tam geri dönüp almaya gittim yolda beni gördü ben eşimden baskasınilgilendirmez ondan başka erkek olmadı hayatımda neden başkalarına kendimi sunayım ki 😞 Amacım o olsun Yani
Soran+1 yılHamilelikten kilo aldım
Soran+1 yılElbise dar olmasının sebebi
Soran+1 yılNe ters
Soran+1 yılRahat değilim zaten beni yeterince uyaruır
Soran+1 yılEvet 😊😇
Soran+1 yılNereden çıkardınız bunu 🙂
Soran+1 yılNEye dayanarak peki 🙃
Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sen dua ette senin burada üye olup bu soruyuda burada sorduğunu duymasın
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bilmiyor ama bu soruyu sormak icin üye olduğum gibi birşey
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. eee adam yobaz. sen de türbanlısın. yani alışmış olman lazım böyle şeylere. ne derse onu yap. yoksa döver de yani.
316 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle adam yobaz.
Soran+1 yıl@__DişiAslan__ yobaz kötü birşey mi siz nesiniz peki
- +1 yıl
senin başına ne gelse müstahak kızım sana
Soran+1 yıl@__DişiAslan__ peki
- +1 yıl
şimdi öyle deyince de üzüldüm :( ya kızım neden kendini hiçe saydırıyosun neden kendini ezdiriyosun kocana?
- +1 yıl
abi ne diyim. yazık da ne diyim yani. benim de kızım var kimi bulur bilmiyorum üzücü ama dindar adam böyle. dindar olmayanlar çok mu iyi diyeceksin ee zaten ataerkil toplumun erkekleri böyle. kapatır da baskı da yapar. atlarlar şimdi genelleme yapma islam şöyle böyle diye. ulan islamın bir suçu yok müslümanlar böyle. ne deyim yani.
Soran+1 yılEşim islamı en güzel yaşayan insandır sadece herkes tarafından görülen günahlara tahammülü yoktur siz gelin birde onun vaazlarını hos sohbetini dinleyin
Soran+1 yılDinliyorum erimi
- +1 yıl
diyecek söz yok gerçekten. alışmış kudurmuştan betermiş.
Soran+1 yıl@__DişiAslan__ nasıl?
- +1 yıl
devam et sen böyle. onun sana bağırması hoşuna gidiyorsa diyecek söz yok. hala eşini savunuyorsan bizi bağlamıyor, ben diyeceğimi kendi görüşümde de yeterince açıkladım
Soran+1 yıl@__DişiAslan__ bak o bana bu konularda kızar diğer konularda asla ses yükseltmez aksine beni mutlu etmeye çalışır
- +1 yıl
peki o zaman bu şekilde devam edin, sen mutluysan gerisinin önemi yok
Soran+1 yıl@__DişiAslan__ herşey için teşekkür ederim 💕🌸🕊😇
- +1 yıl
ne demek sorun değil :)
+1 yılKıskanması çok normal. Adam haklı
12 Yorumla
Soran+1 yılYaptığı herseyde haklı 😇
- +1 yıl
Koca senin koca bilemeyiz :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbiseyi görmeden yorum saçma olur kimine dar gelen kimine bol gelir
021 Yorumla
Soran+1 yılSiyah uzun bir elbise üst kısmı dar üstüne hırka almak gerek tesettürlü biri için
Cevap sahibi+1 yılhım vücut hatların çok belli değilse sorun yok hem ayrıca kapalı kişilerde böyle spor şeyler giyiyor artık
Cevap sahibi+1 yılkaç yıllık evlisin
Soran+1 yıl8 ay
Cevap sahibi+1 yılpeki kaç yıllık bir sevgili zamanınız oldu
Soran+1 yılAkrabayız sevgili olmadık onu küçüklükten berimtanırım ablasına kız kardeşine de böyleydi Yani onların herşeyine karışır dı
Cevap sahibi+1 yıloh ama böyle çok sıkıntı zor geçer hep böyle olursa hayat
Soran+1 yılO kadar güzel ki hayatımız siz hiç binerek etmeyin 🤗😇
Soran+1 yılMerak olacaktı
Cevap sahibi+1 yılozaman güzel ben neden merak edim canım zaten akrabanmis:)
Soran+1 yılHerşey için cok teşekkürler iyi günler 😇🌸
Cevap sahibi+1 yıliyi günler
Cevap sahibi+1 yılSen neden bu sitede sin esin biliyormu
Soran+1 yılCanım sıkılıyor bu soruyu sormak için kaydoldum şu an can sıkıntıma iyi geliyor
Cevap sahibi+1 yılhım çalışıyormusun sen
Soran+1 yılOkuyorum öğrenci
Cevap sahibi+1 yılerken mi evlendin yaş kaç
Soran+1 yıl20 yaşındayım erken degil eşim 24 yasında
Cevap sahibi+1 yılhım bence erken esin ne iş yapıyor doğulumusunuz
Soran+1 yılEşim çevre mühendisi askından ailecek engeliyiz ben İzmir onlar Antalya ama köken dadaş
Soran+1 yılEnge degil Ege liyiz
+1 yılHaklı tabi dar giyince sana Ne artısı oluyor ki?
115 Yorumla- +1 yıl
Teseddürlü olduğunu söylemişsin teseddürse daha dikkat etmen lazım vücuduna yapışıp hatları belli etmemesi Laz'ım boynunu kapatman Laz'ım
Soran+1 yılBen üstlük almayı unuttum tam geri döndüm üslük alacaktım beni gördü yoksa ben meraklısı degilim
- +1 yıl
Tamam soruna yanıt verdim ben de sakin 😊 ama giymen gerekiyor tabi sen de biliyorsun madem
Soran+1 yılTeşekkür ederim herşey için 😇
- +1 yıl
Rica Ne demek seni kendini mutlu hissettiğin için memnun oldum 😊
- +1 yıl
Tamam da nişanlını niye reklam ettin onu anlamadım 😊
Soran+1 yılNişanlı?
- +1 yıl
Eşin pardon 😊
Soran+1 yılONu cok seviyorum ondan 😇🌸😇👼🏻
- +1 yıl
Olsun dost var düşman var herkese öyle anlatma 😊
Soran+1 yılBurda ilk anlattım topluluğa anan napiöm içimde kalsın istemedim 🤗😇🌸🕊💕
- +1 yıl
😊😊 iyi o zaman içinde kalırsa sonra başkasına söylersin Zaten burda en azından gizli Yani
Soran+1 yılAynen zaten bunu sormak Çin kaydoldum
- +1 yıl
😊😊 iyi yapmışsın istediğin zaman yine gelir gizliden içini dökersin arada iyi oluyor bura
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q6307654-esim-surekli-disari-cikmama-cok-sinirlenmekte-hakli-mi Buda diğer sorum cecablar mısın 🤗
Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Tesettürlüysen dikkat etmen gerek
11 Yorumla
Soran+1 yılUnuttum hırka giymeyi tam o anda gördü
+1 yılolacak sesi dedi olacaktı ama
111 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
boş ver,
Soran+1 yılŞimdi anladım
- +1 yıl
yiğidinmi gördü seni :D
Soran+1 yılEvet 😁
- +1 yıl
adamı delirtmek hoşuna gidiyor değilmi?
Soran+1 yılBiraz onun beni sahiplendiğini görmek bunu uygulaması 😶 Nerden anladınız
- +1 yıl
bizde erkeğiz :D
- +1 yıl
ve de evliyiz
Soran+1 yılMutluluklar 😊
- +1 yıl
eyvallah sanan ada
+1 yılEsin hkli dikkat et bundan snra
19 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum etmesem zaten..
- +1 yıl
Seven kiskanir sonuc da
Soran+1 yılHerkes öyle diyor evet bende onu cok seviyorum
- +1 yıl
Ama bakimli olmayi da ihmal etme
Soran+1 yılGerekeni yapıyorum zaten 😇
- +1 yıl
Evlenince salanlar oluyorda :)
Soran+1 yılYok hatta Dalan'lar günah bile işliyor
Soran+1 yılSalanlar
- +1 yıl
Tabiki esine ozenli olmalisn
Esin hakli yani
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede
+1 yılhakliokumamis lsamda hhsahhahassha
01 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istediniz 🙄
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek için baya geç kalmışsınız.
11 Yorumla
Soran+1 yılBence ideal
eşinin haklı olduğunu biliyomuşsun zaten
00 Yorumla
+1 yılHakli.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaptığı herseyde haklı 😇
+1 yılhaklı tabiki
11 Yorumla
Soran+1 yılHerseyde haklı🌸
+1 yılDelirtme adamı hele de kapalısın
20 Yorumla
+1 yılHaklı
14 Yorumla
Soran+1 yılHerseyde haklı 😇
- +1 yıl
O zaman şanslı
Soran+1 yılNeden şanslı
- +1 yıl
Seviyorsun onu
Hak veriyorsun
- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBilemedim şimdi
126 Yorumla
Soran+1 yılMesela bir yorum
- +1 yıl
Ben yaptığın kötü birşey göremedim. köy yerinde diyorsun ama köy yerinde böyle seylere bak dikkat etmezler. herkes birbirini tanıdığı için kötü gözle bakmaz köy insanı sehşrdekiler gibi vede giyinişindede bir yanlış göremedim açıkcası
Soran+1 yılSence tesettürlü bayanın dar giymesi normal mi
- +1 yıl
Üst taraf yazdın sadece genelde üst tarafı hemen hemen tüm tesettürlüler dar giyinir
Soran+1 yılİşte bu yanlış
- +1 yıl
Olabilir bu yüzden bilemedim yazdım ilk başta 😊
Soran+1 yılHerşey için tesekkürler efendim 😇
- +1 yıl
Rica ederim başka sorularda görüşmek üzere 😊
Soran+1 yılAllah a emanet..✋🏻
- +1 yıl
Sende :)))
- +1 yıl
Tamam anladık seviyorsun yiğidini 😀😀
Soran+1 yılEveeet ya cok hemde 😊🤗🌸💕
- +1 yıl
Sende güzel misin 😀😀
Soran+1 yılO esmer ben sarısın mavi gözlüyüm ruslara benzetiyorlar genelde 😄
- +1 yıl
Hadi canım 😀😀
Soran+1 yılİNananmayabilrsiniz anan gerçek 😄 Egeliyiz sonuçta 🤗
Soran+1 yılAnan degil ama olacaktı
- +1 yıl
Karadenizliler sarışın ve renkli gözlü olur 😀😀
Soran+1 yılEgeliler güzel olur ondan şey ettim ya memleketimin her insanı güzeldir ya ayrıca Karadenizlileri cok tatlı buluyorum 😍
- +1 yıl
Evet biz çok tatlıyız 😊😊
Soran+1 yılKaradenizliiiiii 😄🕊💕🌸❣️
- +1 yıl
Evet :))) sen mi takip attın bana? 😀😀
Soran+1 yılHAyor eşim beni vursun dimi neden takip atayım 😀 İkiz bebeklerimle karnımda mezara mı gireyim
- +1 yıl
Allah analı babalı büyütsün :))
Soran+1 yılHele bir gelsinlerde dünyaya 💕😇🌸🕊❣️🤗
- +1 yıl
Hadi bakalım :)
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. İçinde şuh bir kadın var senin
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılşuh?
Daha once de paylastin sen bunu?
00 YorumlaYanı kıskanıyor iste buna sevınmen lazım
00 Yorumla
+1 yılçok uzun yazmışsın okumadım
00 Yorumlabide tutup s.. kseydi o anda efsane olmazmıydı
00 Yorumla
+1 yılhaklıı
10 YorumlaBunun yanlış olan tarafı ne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılokuduğuma pişman olduğun yobaz bir yazı
00 YorumlaDiğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Antalya neresinde koyunuz
04 Yorumla
Soran+1 yıl@LORENTE komik degildi
Gizli Üye(30-35)+1 yılablam o adam yobaz
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi olarak algılıyorum 😇🌸🕊
fazla abartirsa tabi sinirlenirsin..
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhamileyim ondan dar durdu ben zayıfım cok abartılı degil
Bosan o adamdan.
29 Yorumla
Soran+1 yılSöz konusu dahi değil bir bebeğimiz kaçak 😇
Soran+1 yılOlacak
Soran+1 yılBeni el üstünde tutuyor siz merak etmeyin
Soran+1 yılŞikayet etmedim detayı okursanız ona hak verdim
Soran+1 yılBakınız biz sürekli aynı hatayı yapınca onun bu konularda hassas tahammül ü yoktur bizim ahiretimizi düşündü ğü için bize karışır eder ve mizacının sert olduğunun farkındayım biz islamı en güzel yaşamaya çalışan lardanız sadece o cok sert birisi yapısı öyle
+1 yılhaklıı
10 Yorumlaseni cok sevdiginden kiskandigindan
00 Yorumlahaklı bence
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım