Eşim her dışarı çıktığımda olay çıkartıyor artık gerçekten bıktım. Ne yapmalıyım?

Merhabalar evliyim bi oğlum var 1 bucuk yasinda gunduzleri annem bakiyor ben calisiyorum muhendisim. Kocam cok kibar yakisiklida bi adam ama hic kadin ruhundan anlamiyor.
Haftada 3 gun disari cikip sohbet etsem arkadaslarimla oturup biseyler icsem abartmiyo musun diyor , gecen hafta cuma gunu 1'de geldim eve bi ton lafini yapti. Kendisinin sosyal cevresi yok dogru duzgun arkadasi yok hatta hic yok alkol v. s almaz pek disari cikmaz ciksada kiz kardesiyle cikip 1 2 saat oturup gelir, evde bana yemek yapar, sofra kurar romantiklik pesinde surekli , ama ben gezmek tozmak istiyorum.
Neyse dun yine disardaydim arkadasimin dogum gunu vardi 2 bucukta gelmek durumunda kaldim eve, cocugu uyutmussun ağladimi cok dedim zaten senin uyuttugun mu var saatin kac oldugundan haberin var mi? dedi , dogum gunune gttigimi biliyosun dedim bisey demedi döndü uyudu , bende gittim baska odada yattim, bugun butun gunde bisey yazmadi aramadi beni bende onu aramadim. Kiz kardesi ve kayinvalidem aradi aksam gelebilir miyim diye gelmeyin biz abinle gorusmuyoruz dedim, sonra aramislar bunu sormuslar ona ragmen hala beni aramiyor anneme sordum cocugu sormak icin onuda aramamis moralim cok bozuk. sizce napiyim nasil davraniyim.

Eşim her dışarı çıktığımda olay çıkartıyor artık gerçekten bıktım. Ne yapmalıyım?