2 haftadır diyet yapıyorum gluten ve laktoza hassasiyetim var. Karnim surekli böyle 7 aylık hamile gibi. Bekarım.

2 haftadır diyet yapıyorum gluten ve laktoza hassasiyetim var. Karnim surekli böyle 7 aylık hamile gibi. Bekarım.
Hala diyet yapmaya devam et, yavaş yavaş o göbek azalacak, gluten ve laktoza hassasiyetin varsa kesinlikle bir diyetisyen eşliğinde zayıflamaya çalış ama ilk evvela endokrinoloji bölümüne görün, devlet hastanesinde de endokrinoloji bölümü var, sonrasında doktor zannimca seni diyetisyene gönderir, diyetisyen eşliğinde tahlil sonuçlarına göre gluten ve laktoza olan hassasiyetine binaen diyetisyen sana diyet listesi verir ve sağlıklı bir şekilde diyetini yaparsın.
Yorumları okudum, yürüyüş yaptığını da ifade etmişsin, bence diyete devam et, yürüyüşe de devam et, zaman içinde azalır
İnşallah ama glutenden uzak durmak çok çok zor her şeyde var çünkü.
Yoğurtlu biberli limonlu kür var, göbeği eritiyormuş ama şimdi laktoza hassasiyetin varmış, yoğurtta sütten yapılıyor, yanlış yönlendirmiş olmayım şimdi.
En doğrusu kesinlikle endokrinoloji bölümüne gitmen olacak, çünkü en doğru ve sağlıklı diyet önerisinde diyetisyen bulunur tahlil sonuçlarına göre.
2 hafta öncesinde göbeğin nasıldı, şimdi nasıl? Mutlaka fark vardır, resimlerini çek, before after yap, resimlerde zayıfladığını görünce bu sana büyük motivasyon olacak
Evet, her şeyde var gluten. Her şeyi ayıklaman gerekecek ama önemli olan senin sağlığın yine de bir diyetisyen eşliğinde zayıflamanı tavsiye ederim, belli yiyecekleri eleme, ayıklamak daha kolay olur.
Sadece kilo için de değil, bir kişinin glutene hassatiyeti olmasa dahi, yine de aşırı yemekten uzak durmalı
Yanlış bilmiyorsam gluten hassasiyetinden dolayı karında böyle şişkinlik olabiliyor
Dolayısıyla o yazdığın hassasiyetleri olan insanlarin daha farklı bir beslenme düzeni , diyet düzeni vardır
O yüzden doktor eşliğinde diyet yapman daha mantıklı gibi
Gaz var bence. Fasüle yiyince bende de oluyor.
Cevap
38Cevap
Bence spor yapmalısınız
Yemek yeme stilinden dolayı ve yaşam tarzı. Nasıl yaşarsan ona gore hale girer vücut. Midem bozuk benimde iğrenç bir şey cidden bu hayat baya boktan geliyo
Gluten ve laktoz intoleransın var ve bunları kullanıyorsun belli ki. Kendine ait bir diyetin olması lazım. Onu sürdürürsen geçecektir.
sutyenini çıkartmasaydın keşke :)
neyse konumuza dönecek olursak bence diyet yapıyorsun yürüyüş de yaparsan mesele kalmaz.
Takmıyorum ki küçükler çünkü
Her gün en az 8 bin adım atıyorum 1 haftadır
küçük de olsa tak ya :)
lütfeeen
bu güzel işte.
10.000 adıma tamamla
Hamile gibisin tuhaf, diyetisyene gitmen daha iyi olur sağlık bakımından
Beslenme düzeni ve yeme alışkanlıklarımızı tekrar gözden geçirmekte fayda var.
Günde 3 Öğün şartı diye bir şey olmadığı gibi; 2 Öğünle de hayatta kalabilirsin!!
Kan tahlili verdin mi diyetisyene gittin mi ben 108 kilodan 82 ye düştüm
Sorunun ne biliyorsun uzak dur demesi kolay biliyorum ama uzak dur
cidden başka türlü şişkinlik bu kiloya bağlı olsa o göğüsler 70 beden gibi kalmazdı
Belki metabolik bir problemdir kuzenimde yani boylrydi bir çok çözümü var
Spora gidin 3 ayda kurtulursun hocayı dinlersen
Naptın dinazormu yedin aw
Hamile değil misin 😳😳
allah analı babalı büyütsün
Sis mi bildiğin göbek
Diyet biraz da sporla gider
Diyetisyen eşliğinde mi yapıyorsun
Allah analı babalı büyütsün
keşke fotoğraf atmasaydın
Ödem var bazı şeyler yapman lazkm
Yürüyüş ve spor yaparak