Sevdiğim çocuk bana seni sevmiyorum dedi?

Arkadaşlr benm sevdigm cocuk var 8 aydır tanıyorum eski sevgilim ama hala seviyorum onu oda beni hiç brakmaz ne yaparsam yapayım instagrama bir foto atmış benim baş harfimi de yazmış hatta ben istemeden yapmış. bir fotosunda da ikimizin adının yazdığı bileklik var selfie çekmiş işte neyse şu an wpden konuşuyoz çok güldürüyo hep konu buluyo felan. En son beni telefonuna arka plan yapmış hatta 3 kere felan değiştirdi galerisinde de hep benim fotolarım var. Bide beni sevdicek diye kaydetmiş. Onu çok seviyorum ya ama birden seni sevmiyom hadi eyvallah dedi trip atıyon erkeklerle konuşamadığın için yapıyon feln dedi çok ağlıyorum neden böyle yapıyodur sizce? Zatn bundan önce ondan habersiz instagram açmıştım ve ona söylememiştim buldu çok kızdı ama yine de bırakmamıştı beni çünkü onu sevdiğimi anladı şmdide trip attım diye birden böyle bişe dedi atarlanıyo noluyo anlamadım beni bırakırmısın dedm sen bırakmadıgın sürece düşünmüyorum dedi kimseyi bu kadar sevmedim onu kaybetmek istemiyorum o da bana en son şey demşti ki ben hayatımda en çok seni sevdim ama hisssettirdim sen hiç hissettiremiyon felan dedi ama bu kadar kolay vzgeçemezki neden öyle dedi bana? Ona güvenmediğim için mi acaba?
Sevdiğim çocuk bana seni sevmiyorum dedi?