Nasıl öğretsin gariban eylemciler ve zarar gören insanlar, elinde silahları ile vurmak için hazırda bekleyen adamlara bir şey yapamıyor. Ama halkın gücü iktidarı yıkacak bir gün ondan eminim. Her gün nette bakıyorum, polisler artık iyice kudurmuş. Akp'liler televizyona çıkıp, gerekirse askeri getiririz diyor. Asker herhalde biber gazı sıkmaya gelmeyecek, bunların gözünü makam, mevki hırsı bürümüş ama bugüne kadar kimse böyle şeyler yaparak kendi eceliyle ölmemiş. Eğer devam ederlerse ileride çocuklarına kadar vururlar, eminim bu konuda. Sadece onların eli silah tutmuyor. Birde Pkk'lıları serbest bırakıyorlardı, bu olaylardan sonra cesaret edemediler, o yüzden Bdp sıkıştırıyor, yakında Tayyip onlara verdiği sözü yerine getiremeyince yine askerlerimiz ölecek. Dedikleri yapsa zaten ülke bitecek.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hımm...
Polis istediği gibi hareket etmez...Amirlerinden ve üst yetkililerden emir alır...
Polisin yapacağı güvenliği sağlamaktır.Size verilen bilgiler kafa doldurmak ve içindeki nefreti polise karşı kışkırtmak üzere olduğu bir oyun olduğunu düşünüyorum.
Her polis de öyle değildir..
Vatan uğrunda şehit olanlar hakkında ne düşünüyorsun?Onlar ellerinde silah tutup teröristlere karşı çatışmaya girdiğinde sizde yatakta rahat şekilde uyumaya bakıyorsunuz..
Polisin psikolojisi gerçekten zor durumdur..Çünkü burada vatan uğrunda yatan kefensiz şehitlerimize dua etmiyoruz maalesef şikayet ediyoruz...15 Yorumla- +1 yıl
onlara gerçekten iyi olanlara savunanlara hiç bir sözüm yok onlar başımın tacı sitemim haykırışım bağrışım kötü olanlara
- +1 yıl
yine de teşekkür ederim cevapladığınız için
- +1 yıl
hiç polise işim düşmedi + sülalede polis de var işimde olmaz Şuanda polis olnların hepsi akp korumaları onlar şehit olsa biz ağlarız ama onlar insanlara vuruyolar gözlerini çıkardılar Rabbim hesap sorsun hepsinden o paralarıda yiyemesinler vergilerimizden maaş alıyolar
- +1 yıl
Her ortamdan ortama geçmiş biriyim.Bildiğinizi söyleyeceksiniz.Bilmediğini değil..Dürüstçe söylemek olmayan bir şeyi söylemekten daha hayırlı ne olabilir..Devlet vergisinden şikayet ediyorsun.Olmayan bir şey için içinizde kalmış düşmanlık duygularıyla polislere karşı tavrınızı kötü olarak benimsiyorsanız bir gün düştüğünde anlayacaksın.DÜşmeyen anlamaz...Medyadan duyma saçmalıklara da inanmayın...
- Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılSiz polis olsanız eminim hiç böyle şeyler yapmazdınız. Durun yapmayın der geçerdiniz.Adamlar napsın? Rahat durana polisin müdahele ettiği nerde görülmüş?Ben zaten polis adam öldürsün demiyorum tabiki olmasın bunlar. E adamlar rahat durmuyo.Oraya giden her şeyi gözü alıp gitmiyo mu zaten?Madem polisi o kadar çok kötülüyosunuz başınız sıkışınca da aramayın o polisi o zaman. Her şey size uzaktan ne hoş görünüyor öyle
213 Yorumla- +1 yıl
hayır ben insalara deli gibi saldırmaz adam gibi gözaltına alır terörist muamelesi yapmazdım her 3 sn de bir biber gazı atmazdım 45 derece tutulmması gereken şeyi daha uzağa gitsin diye 30 derece tutupta insanların gözünü çıkartmazdım vicdanım olurdu her gelen emiri keyfi uygulamazdım
- +1 yıl
- +1 yıl
biz de vicdansız değiliz zaten. Bu işleri işin içinde olmadan anlamanız kolay değil. Ben polis hep haklı demiyorum illa ki her meslekte olduğu gibi poliste de hatalar var. Polislik,askerlik gibi meslekler bildiğiniz kadar kolay değil. Polis sert müdahele etmese sen ülkenin nasıl olcağını düşünüyosun? Zaten polis hep haklı demiyorum elbette onun da çok yanlışı var. Bunları genelleyip tüm polislere mal etmeniz ve polisleri bu kadar kötüleyip başınız sıkışınca ilk onları aramanız cidden çok tuhaf.
- +1 yıl
yok geçen gün başıma bir olay geldi inanın polisi aramak aklıma bile gelmedi çünkü biliyorum onlar bunu salamayacak bile bundan sonra ölüm tehdidi alsam bile aramayı pek düşünmediğimbir kurum en azından kendini düzeltene kadar yukarıdaki güncellemeye bakarsanız yanlış anlaşılmasın diye düzeltme yaptım
- +1 yıl
Tamamdır.
- +1 yıl
öyle mi? mültecilerin cikardigi isyanlardan haberin var mi? mesela klimamiz niye yok diye polisi marketi ve halki tasladigindan?
cadirkentde türkmenleri istemiyoruz diye türk bayragini indirip kendi bayeaklarini cektikletinden polisi ve askeru reyhin aldigindan?
sinirdan giris yapanayinca (cadirkentlerde kalip kendi ülkelerine giris vikus yapiyorlar) polisi ve askeri taradigindan ve bir polisi öldürdüklerinden?
kendi halkina zalimce davranan bu polis mültecilere niye dokunamiyor? - +1 yıl
e heralde kabul edilemez o vahşet. O kişiler benim akrabam da olabilirdi illa ki ucu bana da dokunabilirdi. Ama şimdi burda gelip de polisleri yerden yere vurmanız anlamsız. işine gidip gelen, saatle nöbet tutan , işini hakkıyla yapan, ödüller kazanan bir baban da olsa bu kadar atıp tutabilir miydin acaba ? Her meslekte hatalar çok ona kalsa doktorluk mesleğinde de çok yanlış kurbanları var. Burda beni rahatsız eden sadece polisi alıp cımbızla çekmiş gibi kötülüyosunuz. Teröristlere gün doğuyor
- +1 yıl
ozaman lise mezunlarini degil bunun icin egitim almis insanlari polis yapsinlar. brnim psikolojim bozuldu isim agir diye insanlari öldürüp sakat birakamaz. psikolojisi kaldirmiryorsa biraksin neslegi,diger meslektaslarinin da adini kirletmesin.
biz de biliyoruz tüm polislerin kötü olmadigini ama eylemlerde görev yapan imamin ordusunda insanliktan eser yoktu.
evet yoldan gecene de saldirdilar otobus bekleyene de sahilde ozutan kizlarada.
- +1 yıl
ozaman verilen tepkiyi de yadirgamaman lazim. sahilde oturan kiz senin kardesin de olabilirdi, yolda yürürken 5 polisin saldirisina ugrayip gözü cikartilan atese atilan adam senin baban da olabilirdi ki o sahisşu ankonusamiyor ve bir gözü kör servis soförüydü dolayisiyla issiz kaldii sofrlük yapamicak. onun gecimini kim sagliyacak peki simdi?
- +1 yıl
medya ne yaziyor ku (: sesi solugu cikmiyor medyanin milletin kapidan pencereden cektiklerine güvenlik kamerasindan cikartilan görüntülere bak. otoparkta 20 polisin darp ettigi kisilerden biri polis cocuguydu " sijayetci degilim babamin emekliligine az kaldi , enekliligini yakmak istemem" dedi. darpedildikleri de güvenlik kamerasi sayesinde ortaya cikti.
- +1 yıl
iyi de eylemde onlarca kisinin gözünü cikaran ölümlere sebep olan polisti. o ahlaksiz ögretmenlere de tepki veriliyor yanlis ameliyat yapab doktorlara da. polis de arada bir darp ediyordu insanlari gözaltina alirken ama bir iki kisi oldugu icin göze carpmiyordu okadar. bir hastabe ayni hafta icibde 4 kisiyi öldürüp 13 kisiyi kör birakip 63ü agir 7bin kisiyi yaralasaydişu anverilen tepkinin aynisi verilurdi. bir de devlet cikip bu hastaneye destek verseydi senin tepkin ne olurdu?
Hangi halka saldırıyorlar ? niye bana saldıran olmadı ? sen kalkacaksın polise ne bulursan atacaksın sonra bekleyeceksin o polisin izlemesini ne güzel ya ,Dünyanın hiçbir ülkesinde devletin polisine saldıramazsın saldırırsan o gazı da yersin jopu da yersin mermiyi de yersin.
oraya devletin malına zarar vermeyi göze alıp gidiyorsa gazı da jopu da gerekirse mermiyide yemeyi göze alacaksın414 Yorumla- +1 yıl
kızılaya sadece işi olduğu için giden kadın da dayak yemeyi haketmişti değil mi ya da sadece dikmende eyleme giden ve orda sadece bağıran çocukda dayak yemeyi haketmişti ya da ethem muhtemelen sadece bağırıyordu orada polisin onlara her 3 sn de bir attığı bir biber gazından kendini koruyordu oda ölmeyi haketmişti haklısın lice de ki o çocukta haketmişti haklısın bir gün başına böyle bir şey geldiğinde de ki gelir o zamanda farklı konuşacaksın ve biri geçip karşına yemeyi haketmşti diyecek
- +1 yıl
Ethem dediniz kişinin videosu yayınlandı polise taş atıp duruyordu bırakın demagojı yapmayı ,devletin milletin malına zarar vereceksın sonra devletin sana kahve ikram etmesini bekleeyceksin .o alanlara cocuklarıyla gelen aılelere yazıklar olsun aile dediğin colugunun cocugun korur orada cocukjlarıyla gelenler cocuklarını kendılerıne kalkan yapmak ıcın geldı.
- +1 yıl
birincisi o para devletten değil vergi ödeyenlerden çıkıyor ikincisi de bunu yapan anne babalara hayranım helal olsun onlara
- +1 yıl
yok ben hümanizm adına meydanlardayım
- +1 yıl
ben oradakilerin amacının devlete zarar olduğunu sanmıyorum aralarına karışıp konuşsanız bu şekilde düşünmezsiniz
- +1 yıl
devlet zaten herşeyi gözlüyor merak etmeyin her sokağı caddeyi her yeri polislerin yaptıklarınıda görürlerse çok iyi olur
- 1 yıl
@Ambale bencede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende taksim çapulcuları için aynı şeyi diyecektimm. o yaktığınız otobüslerin, polis araçlarının, atm den çaldığınız paraların hesabını bu polis ve bu devlet sormak zorunda... Hiçbir ülkede çapulculuğa yağmaya geçit verilmez. Ne yani polis oturup olanları izleyecek mi? Bunu mu bekliyorsunuz afedersiniz de siz bizi aptal mı sanıyorsunuz. Siz eylem adı altında terörizm yapacaksınız halka ve esnafa şiddet uygulayacaksınız sonra bu olayları durdurmaya çalşan polise şiddet uyguluyor diyeceksiniz... Az bile yaptıkları... Dhkp-c oldukları belli olduğu halde bu insanları överseniz size uyarım şu olacak.. Yasalarımızda suçu ve suçluyu övmek cezalandırılır... Bilginize
220 Yorumla- +1 yıl
bunları yapanlara kesinlikle ceza verilmesi lazım halka saldıran polise de aynı şekilde bu şekilde adalet sağlanmaış olur
Cevap sahibi+1 yılbu konuda anlaşıyorsak sorun yok. polis şiddetini onaylamıyorum kesinlikle ama o yakılan yıkılan arabaları gördükçe emin olun herkes polisi daha çok destekliyor. Ethem Sarısülük'ün de içind eolduğu grup Ankara'da bayrağımızı yaktı. Ben bunu anlayışla karşılayamam. Tamam Ethem Sarısülük bizzat bayrağı yakmadı ama bayrak yakılırken o civarda. Kahraman ilan edenlere soruyorum neden bayrağı yakanlara tepki vermedi o kahramanınız? En azından bayrağı ellerinden alabilirdi.
- +1 yıl
şimdi şunu sorayım polis İzmir de bir kızı döven diğer polislerin elinden pek ala o kızı alabilirdei değilmi ama almadı
Cevap sahibi+1 yılbunu yapan polis cezalandırılmalı. buna itiraz eden var mı? Ama o yakıp yıkanları polis izlesin mi diyorsun sen şimdi? Adamlar Taksim'i yakarken polis izleyecekti bunun adı da devlet olacaktı öyle mi?
- +1 yıl
taksimi yakıp yıkan bireyleri tutp insani bir şekilde gözaltı yapacaktı istedikleri zaman bu işi çok da iyi yaptıklarını biliyoruz
Cevap sahibi+1 yılkalabalık izin verdi mi sence? görüntüleri canlı izledik şimdi kimse kimseyi kandırmasın. Madem kalabalık taşkınlık yapanları kontrol altına alamıyordu o zaman polise vermekte neden direndi? bu çoğunluk psikolojisidir kimse vermez. Orada satıyormuş konumuna düşmek istemez. O zaman polis ne yapacaktı. Bu kişiler kendisine molotof, taş bilye atarken gül mü uzatacaktı? Sen söyle hadi?
- +1 yıl
hayır polis hiç eyleme geçmeseydi orada sadece güvenlik amaçlı dursaydı sence bu olaylar yaşanır mıydı?
- +1 yıl
burada amacım kesinlikle yakıp yıkan etrafa zarar verenleri savunmak değil onlarda haksız yere eyleme geçen polis kadar haksız söylemek istediğim bu bir etki tepki olayıdır
Cevap sahibi+1 yılevet yaşanırdı... hiç kimse bu ülkede adı park olur başka bir şey olur... günlerce işgal edemez. Kimsenin böyle bir hakkı yok. Ben gideceğim oraya çadır kuracağım. Polis çık diyecek çıkmayacağım. Sence böyle bir devlet olabilir mi? Olursa o devlet olur mu? Bir grup azınlık yasalardan üstün mü olacak? o zaman bende gidip yarın E-5te çadır kuracağım arkadaş... Böyle bir saçmalığı beynin alıyor mu senin?
- +1 yıl
orada ki insanları yaka paça atmak sizce makul bir olay mı
Cevap sahibi+1 yılsence bir hafta bir yeri işgal etmek makul bir olay mı? sence bu makulsa konuşmaya değmez. O zaman herkes herhangi bir sebeple bir yerleri işgal etsin. Eylemin de bir süresi niteliği olur. Süresiz eylem diye bir şey mi var? Biri üniversite işgal etsin o zaman. Biri fabrika. Biri de karakol istemiyorum diye karakolu. Sence Türkiye muz cumhuriyeti falan mı olsun?
- +1 yıl
hayır bu makul olmasa bile polisler insanları korumakla hoş görülü olmakla görevli
Cevap sahibi+1 yılben bayrağımı yakan otobüsü polis otosunu taşlayan adama hoşgörüyü layık görmüyorum. devlete isyanın da bedeli vardır.. adının illa pkk mı olması lazım terörist olması için. Eylem haktır, ama bir yeri işgal girişimin adı da belli ve nettir. Devlete ve millete isyan. Tamam bir gün çıkmazsın da ikinci ün bile buna müsade edilemez. Aynı eylemi peki BDP'liler yapsa Lİce olayları için. Çıkıp gezi parkını bir hafta işgal etse tepkin ne olacak çok merak ettim?
- +1 yıl
yine aynı olurdu insanlık suçu bir yerde işleniyorsa benim tepkim herkese her şeye karşı aynı
Cevap sahibi+1 yılİnsanlık suçu mu işlendi sence? Lice'de karakol yapmak devletin hakkıdır ve yapacak tabii ki.. Ve Lice biliyorsun Türkiye'de uyuşturucunun üssü. Devletin orada karakol yapması hak. İstanbulda ne kadar haksa orada yapması da hak. Sivil ölüm olması elbette ki beni üzmüştür. Ve u olay aydınlatılmalıdır. Ama oraya molotofla ve silahla gidenler hakkında da adli tahkikat yapılmalıdır. Demek ki neymiş eylem yapmak hak, ama bu eylem işgal niteliğini alırsa devlette gerekeni yapmakla yükümlü ve mecburdur
- +1 yıl
insanlık suçu işlemeden bunları yapması devlete verdiğimiz haktır
Cevap sahibi+1 yıleylemcilere işgal ve yağmalama yapmadan devletin ve kanunların verdiği haklar vardır... eylemciler bu hakkı aşarsa artık orada eylem değil ayaklanma vardır ve devlet bu tür müdahale ve her türlü bastırma hakkına sahiptir. haksız mıyım? olay protesto mu işgal mi? 6 günlük gezi parkı eylemi değil de işgali dersek gerçeğin kapısını aralamış oluruz.
- +1 yıl
işgal etmek tabi ki yanlış bir eylem fakat bazı şeylerin anlatılması için eylemin insani bir şekilde devam etmesi gerekir
Cevap sahibi+1 yılkısmen anlaştık. bu da güzel bence. konuşmak güzel bir şey neticede
- +1 yıl
kesinlikle
- Diğer konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılNedense bir türlü sevemedim şu polisleri. Aralarında elbette iyi olanları vardır ama onlar genelde yaşını almış kişiler. Adam benim vergimle aldığı maaşına karşılık lanlı lonlu konuşuyor. Hükümet yalakası insanlarımız da biliyorlar bunların nasıl olduklarını ama işlerine gelmiyor.
20 Yorumla
+1 yılPolis, halkın polisi değil. Polis, hükumetin polisi, sermayenin polisi, tröstlerin polisi, kalterlerin polisi, bankaların polisi, yandaşın polisi, cemaatin polisi. Bu adamlardan gelecek hayır şeytandan gelsin.
32 Yorumla- +1 yıl
aynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılne yapacaklardı ossursalar dahamı iyiydi ? ? sizin gibi zihniyeti olanlara azda yapıyor adam ol bişey yapmasınlar nedir ya ortalığı yakıp yıkmak ? ya da karakol yapıyosun diye askeri yere saldırmak ne alaka bana buun açıkla ? gazda sıkar ossururda size hepsi yarar hayret bişey ya
14 Yorumla- +1 yıl
inşallah haklı olduğun halde başına şu dönemde bir şey gelir şu yazdıklarımın nedenini anlarsın
Cevap sahibi+1 yılne geldi ? sen gitmesen oralara hiç bir şey olmaz arkadaşım kusura bakmada kudurmuş insanlar sanki çok iyiler melekler polislere yapmadığınız hakaret kalmadı gidin emniyet müdürüne küfür edin hakaret edin adamlar napsınlar yok biz emirlere karşı gelcez eylemcilere izin vericezmi diyiceklerdi ya da polisler başına bir şey geldiyse o hatan senindir yasak yerlere gitmniycekdin bu kadar kolay
- +1 yıl
şöyle anlatayım 12 gün kızılay ve tuzlu çayırda şu son 5 gündür de dikmendeydim ve en başta polise yazık onlarda baştan gelen emirleri uyguluyorlar diyordum fakat polisin o kadar keyfi müdahalesini gördüm ki arkadaşlarımı dövdüklerini bir şey yapanlara değilde yapmayanlara yaptıklarını gördüm polis bitmiştir ve demokraside yaşıyorsan istediğin her saatte sokağa çıkabilir ve yürüyebilirsin.
Cevap sahibi+1 yılarkadaşlar sorması ayıp oralarda ne halt ediyordu ? orada eylem oldğunu bilmiyormu bende ankaradaydım eylem zamanı hemde en yoğun zamanda konsolosluğa geldim ve asla kızılaydan geçmedim yolumu değiştirdim .. şimdi bana hiç kimseyi savunma polisinde iyisi kötüsü var ama polisleri genelleyemezssin orada bir parantez açaran '' BAZI'' polisler diyebilirdin .
- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılvallahii hepsi tespit edilip cezaları verilsin ne olursa olsun adammı öldürdü sürgün değil direkt meslekten men ediceksin bir şekilde cezası olmalı şiddetmi kullandı 3 ay kes maaşını bak bakalım yapabiliyormu bir daha
20 Yorumla
+1 yılonlar tayyibin polisleri gerçek türk halkının polisi böyle bir şey yapmaz. o gördüğünüz göz çıkaran insanları öldüren döven polisler tayyibin polisleri
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüney doğulular hükmetin ne olduğunu biliyordu ve hep biz hükümete güvenmeyiz derlerdi inanmazdım ama şimdi haklı olduklarını görüyorum neden dağdakilerin değilde türk ordusunun terörist olduğunu söylediklerini şimdi daha iyi anlıyorum derlerdiki onlar acımasız insanlık suçu işliyor zamanında 50 binden insan katletmiş bir faşist hükümet yönetimindeyiz derlerdi şimdi inanıyorum onlar haklı saygılar..
02 Yorumla- +1 yıl
polis nette hükümete karşı bu denli yazılar yazan herkezi topluyo bu yazdıklarını ve sayfanın linkini emniyet genel müdürlüğüne mail olarak atsam başına neler geliceğini biliyomusun arkadaşım ? klavyede artisleniyosun dur bakalım oturduuğun yerden gerçektende bu kadar artismisin
Cevap sahibi+1 yılgerçek ol gerçeklerden korma ne olursa olsun verebilirsin saygılar...
+1 yıleet dinsiz diyolar onların tabiriyle biz çapulculara Katil olanları var nasıl vicdanları var ben anlamıyorum 2.5bin lira insan canından değerli demekki çoğuda para için polis oluyor
31 Yorumla- +1 yıl
Para için polis olunmuyor..En azından vatan için kan dökenleri ve şehitlerde oluyor...Bu kadar puanı topladığına inanamıyorum..Şehit olan abimizin para için polis olduğunu mu düşünüyorsun?Buraya yazıyorum gördükleriniz hepsi provakasyon ve oyundur.Sizler dışarda birileri size sataşma veya herhangi bir teşebbüste bulunsalar o zaman polislere sarılıyorsunuz...
Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. polis kendisine bu duruma düşürenlerin hıncını sokaktaki halktan çıkarıyor
https://www.youtube.com/watch?v=yoSvGin8Zdw55 Yorumla- +1 yıl
İşin komik yanı bu olurken iktidardan ve destekçilerinden kimse ağzını açmadı da şu an polisin sokakta dövdüğü gençler "böyle şey mi olur" diye karşı çıkmıştı. Böyle bir memleket burası.
- +1 yıl
kimse görmüyor işte kimse bakmıyor okumuyor araştırmıyor sokağa inip orada olanlar konuşmuyor kendi rahat dünyalarında yaşıyorlar ama devam etsinler o geriye kalan %50 onlar içinde hak savunur merek etmesin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaksana gençlere! Bak gezi parkı gençlerine utanç duydum. Yakıp yıktıkları otobüste bir de dalga amaçlı video çekmişler.
https://www.youtube.com/watch?v=6EsPnqPirqU
Bir de, Devrim yazmışlar otobüse.10 Yorumla
+1 yıl1hazirandan buyana 13 polis intihar etti. e devletin baskisi da biyere kadar vicdan azabini bastiramamistir heralde.
210 Yorumla- +1 yıl
o insanlarada üzülüyorum. şerefli olduklarını gösterdiler
- +1 yıl
Off ben zaten polis vahşet mi yapsın diyorum cevabımı dikkatli okusan, adam yoldan geçiyormuş hiç bir suçu olmadan mı bunlar olmuş acaba tamam yaptığı yanlış da ? Siz polislik psikolojisini çok kolay sanıyorsunuz galiba burda hep asker,polis kötülüyorsunuz siz öyle yaptıkça anarşistlere gün doğuyor zaten. Şu askeri polsii kötülediğiniz kadar bir teröristi kötülediğinizi görmedim zaten. Polislerin çalışma şartları da gördüğünüz gibi değil.Adamlar vahşet yapsın mı diyoruz tabiki hayır
- +1 yıl
Var haberim ama detayları incelemedim. Kamuoyuna her şeyin yansıtılmadığından da haberin olmalı. Polis zaten o mültecilere dokunmuyor hatta bizim buraya bile göndercekler. Bunda medyanın etkisinin oldugunu düsünüyorum kisisel düsüncem. Polis tanıdıgım oldukca var hepsini öğrenicem zamanla
- +1 yıl
Türkiye'de sadece lise mezunlarını aldıklarını kim söyledi? Burda lise mezunu alan da var, çok yüksek puanla alan da var. üni mezunları için de poem var. Benim dayım üni mezunu mesela polis okulunu bitirdi şimdi. Heralde ben zaten o kadar sert tepkiye karşıyım polis korumak için var öldürmek için değil. Bu arada medyanın her yazdığına inanmayın benim Ankara'da polis bir tanıdığım var da her şey bildiğiniz gibi değil işte.Elbette yanlışı da var ama siz böyle kötüledikçe bölücülere gün doğuyor
- +1 yıl
Orda polislik yapan senin baban da olabilirdi ya da senin baban gayet işinde takılan polis olabilirdi o zaman burdaki bu kadar hakaret dolu yorumları yapabilcek miydiniz? Bana göre empati yeteneği insanları mesleğe göre sınıflandırmak değil. Polis şöyle asker böyle oh iyi ne güzel. Sizin yoktur kesin asker,polis tanıdığınız yazıyosunuzdur. Sen hala o konuda kaldın da ben zaten cani miyim o insanı mahvedenlerin soruşturması açılacak. İnsanları belli kalıplarla yargılamaktan vazgeçin artık
- +1 yıl
yok hem asker hem de polis var
- +1 yıl
Evet zaten biz olayların çok az kısmını biliyoruz. O işin içinde olanlar daha çok bilmediğiniz şeyler var diyor. zaten ben cani değilim niye isteyim insanlara bişey olsun.Onlar benim de yakınım olabilirdi.biz polislik yapmadan o durumları anlayamayız. Haksız yere yapılanlara ben de karşıyım. Beni rahatsız eden ahlaksız öğretmenlerin, yanlış ameliyat yapan doktorların vs değil de polislerin bu kadar kötülenmesi. Tr'de bişey olsa insan ilk polisi arıyor klavye başında kötülüyor bu tuhaf cidden
- +1 yıl
bunun detayına inesek olaylar çok boyutlu o yüzden tek pencereden savunmayalım derim üstelik ikinci güncellememi tekrar okuyun
- +1 yıl
Ben devletle ya da iktidarla ilgilenmiyorum. Burda mesela polislere yüklenmeyin derken de Tayyipçi olduğumdan ya da devleti desteklediğimden demiyorum siyasi görüşüm çok zıt zaten iktidara. Sadece bir insan olarak empati yapıyorum ve bu kadar kötülenmeyi hak ettiklerini düşünmüyorum. ''İşini hakkıyla yapanlar elbet vardır, ama tasvip etmediğim yönleri de çoktur.'' gibi bir cevap gelse benim tepkim yok. Polise güvenmiyorsan tehdit alınca vs gitme o zaman. söyledıgınle yaptıgın çelişmesin.
- +1 yıl
gitmiyorum zaten gittiğimi kim söyledi :) olayı başka yere çekmeyelim lütfen
alacakları extra para için halka bu kadar orantısız davrandılar. aramızda çocukları olan varsa dile getiirsinler babalarına " yanlış yaptınız ve yanlış yapıyorsunuz "
bu utanç onlara yeter11 Yorumlapolis hükümeti arkadasım sana sonuna kadar hak veriyorum korkma ama nefreet et . büyünce polis olucam lafı artık cocukalrda duyamassın bitti polis devri hepsi it olmus
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kardeşim ben polis memuruyum varsa sıkıntın konuşalım.
327 Yorumla- +1 yıl
tabi beyefendi gizliden çıkın konuşalım
Cevap sahibi+1 yılMalesef Saçma insanlarla mesleğim yüzünden polemiğe girmek mesaj almak v.s istemiyorum. Genellikle korkmam zaten korkmuyorum ama bu tartışmaları saatlerce yaptım bir çoğuyla artık uğraşmak istemiyorum.
- +1 yıl
yani benle mi uğraşmak istemiyorsunuz anlamdım ki kastettiğiniz buysa benimle uğraşacağınız bir konu da yok
Cevap sahibi+1 yılSizi dinlemeyecek olsam cevap yazmazdım. Burada konunun dışındaki insalardan bahsediyorum.
- +1 yıl
anladım o zaman sitemi mi anlatayım polislerin halka orantısız güç kullanmasından fazlasıyla rahatsızım bunu insanlık dışı buluyorum ve polislerin iyice çığırından çıktıklarını bu görevi keyfi hale getirdiklerini ve halka artık müdahale yi geçtim resmen zulüm ettiklerini düşünüyorm
Cevap sahibi+1 yılKaynak?
- +1 yıl
görüntüler( gördüklerimiz resmi olarak kaynak gösterilebilecek şeyler değil çünkü) suç duyuruları yaralı insanlar
Cevap sahibi+1 yılİstanbul bayrampaşada çevik kuvvetim. Yani o görüntüde izlediğiniz bir çoğunun içindeydim. Görüntü anlık bir şeydir. Siz oalyı gelişimini tırmanışını kaç saat sürdüğünü bilmeden bir anla tüm olaydan çıkarım yaparak fikir ediniyorsunuz. Kaç arkadaşımın ölümden döndüğünün ? 2 tane 1 sokak ötemde silahla vurulan komser ve memurun. Ayaklarına kaldırım taşı yemesine rağmen yağmayı ve Kenar mahallelerde 200 tl lik banknot dağıtılarak moralize edilen eylemci! lerin asıl amacını bilen ve sakatta olsa
- +1 yıl
aynı şekilde kaç defa kafamı sıyaran kapsüllere ben ve bir sürü insan maruz kaldı ve insanlara polise tepki göstermeden önce oldu bu olanlar
Cevap sahibi+1 yılBayılmadıkça çalışan polisleri suçlamakta kullandığınız kaynak sağlıksız. Siz Halaskar gazide ergenokon caddesinde polisin üstüne kızgın yağ dökenleri 5. kattan bıcak fırlatanları,Saksı sandalye atanları,Monotofla tutuşan 3 arkadşımı, Çivili topları sapanla atıp vucudumda envai yerde delik açanları görmediğiniz için haklısınız.
Cevap sahibi+1 yılo kapsullerin sana zara vermesi için 10 m den yakın olman gerekir diğer türlu sadece morartır. Monotof silahtır oranı silah kullanmaktır. Eylemcilerin yaptıklarının oranı gaz değildi çok çok üstüydü hukuken. Katil polis konusundada o silahı çekmesinin sebebi linç edecek olmaları vurmasının sebebi ise kaçarken gelen taş yüzünden silahın e.sarısülüğe dönmesi iyice izleyin videoyu anlıycaksınız.
Cevap sahibi+1 yılTabi polisin açıklama basın açıklama yapan mekanizması yok medya veriyor küsküyü. Millet ile polisin arsının açılmasından kim karlı çıkabilir ki bir düşün ozaman anlarsın zaten ne neymiş.
- +1 yıl
tabi haklısınız her 3 snde bir biber gazınıda halk attı zaten halk copla ortalarına aldı ölesiye dövdü insanları zaten ya da halk çıkardı o insanların gözlerini halk yaka paça gözaltına aldı tabi haklısınız polis hiç bir şey yapmadı yıkmadı haklısınız sadece görevini yaptı polis
Cevap sahibi+1 yılHiç köprüden atılan polisi kafası baştan sonra dikiş olanı kulağı aprçalananı dişleri döküleni 2 tanesi silahla vurulanı bıçaklananı v.s bir ton meseleyi görmezsiniz değil mi? Polis deli millet düşmanı millete saldırıyor değil mi? 127 saat boyunca toplam 12-13 saat uykuyla evi bırak subesine gidemeden sokaklarda yatan. Olayların 5. gecesi 5 saat boyunca küfürlü taslı tacize rağmen müdahale etmeyen ve yıpratılan. Araya alındığın bayılana kadar dövülüp ayıltılıp tekrar dövülen polis suçlu evet
Cevap sahibi+1 yılİktidara oy veren bu millet. Beğensenizde beğenmesenizde. Olanların mesulu halktır seçtiği iktidar vasıtasıyla. Ve iktidar demokrasi dışında hiç bir yolla indirilemez.Ve ne hükümeti ne muhalefeti polsiin arkasında durmyarak. Vatandaş polisin yanında durmayarak çok ayrdımcı oldu süreçte. Yıprandılar doğru. Hata yapmadılar tabiki yapanlar oldu. Şahsi hataları maletmeyin hepimize. Benim attığım gaz senin attığın monotofun 50 de 1 tehlikelisi.
Cevap sahibi+1 yılVe son olarak aynı üniformayı giyiyoruz diye hepimiz aynıymışız gibi davranmak gibi bir cahilliği yapan aydınlar da dahil h epiniz. Biz bireyiz fikirlerimiz amaçlarımız hayallerimiz var. Ama iş zamanı iş nasıl yapacağımız insiyatifimze kalmış yanlış yapandan katlarca fazla doğru yapan olur. Ama yanlışları çeker sunarlar doğruları örterler.
- +1 yıl
hayatımda polise çevreye hiç saldırmadım saldırmam bulunduğum ortamda da böyle bir olay varsa da yaptırtmam halk yanımızda olmadı diyorsunuz ya hatırlatalım millet vekilinin oğlu polisleri sıra dayağına çektiğinde tepki gösteren bizdik ki haklısınız iktidar demokrasi yoluyla değiştirilir ki eğer polise askere savcıya hakime doktora bir insanlık suçu işleniyorsa yine oradayız olacağızda belki tamamız değil fakat vicdanı olan herkes orada olacak
- +1 yıl
ve güncellememde yaptığım düzeltmedeki gibi bu söylediklerim sitemim bunları ypanlaradır yapmayanlara değil
Cevap sahibi+1 yılGözünü seveyim. Bu molotofları atan eylemcilere halk diye lanse ediyorsunuz bir çoğu tkp dhkp v.s örgüt mensubu.Ve tehlikeli insanlar. Görmüyormusunuz dünya basınını kaç kere ilgilendiler bu ülkenin iç meseleleriyle amaç ortada.Gayet açık ve net. Tayyibe olan kızgınlığınızdan mıdır. bilmiyorum ama olayların 7. gününden itibaren halk çekildi oradan.
- +1 yıl
ben bunları halk diye lanse etmiyorum etmemde tayyibe kızgın olabilirim fakat bu yüzden terörizmi savunacak değilim savunduğum tek şey orantısız ve insanlık dışı kullanılan güç güç değildir halk 1 yapıyorsa polislerin 10 yaptığıdır
Cevap sahibi+1 yılHayır Halk demiyorum Eylemcilerin yaptığın 10 yaptığının 1 polisin yaptığı 1 in 10 gösterilmesindendir. Olayların içindeydim diyorum sana hepsini bu gözlerle bizzat gördüm. Havai fişek dediğin şeyin tehlikesinden haberin var mı? bıraktığı yanık cukurundan? vucudumda var izleri.
- +1 yıl
kesinlikle var sizin biber gazı kapsüllerinin insanların gözünü çıkardığından ya da akciğerler olan müthiş zararından
Cevap sahibi+1 yılPolisin müdahale şekilleri gazlı joplu silahlı ve güç kullanma şeklindedir. Oranla gider. Emin ol joplu müdahale olsa neler olur tahnmin edemezsin. Daha 3. gün polis arabalarını yaktıalr ya bizi geri çektiler. Git dağıt dese 20 gün beklediğimiz eylemcileri dağıtmak 15dk dan fazla sürmezdi joplu müdahalede 3 de 1 i çok ağır yaralanırdı.Eylem kanun çerçevesinde yapılır. Kafaya göre değil.
- +1 yıl
işte dediğiniz gibi polisin uyguladığı eylem insani değidi kanunlara göre
Cevap sahibi+1 yılO zaman kanuna tepki göstereceksin. Ben sana vursam elime mi düşmanlık edeceksin bana mı? Kanuna kanuna uygun protesto edeceksin bak o zaman polisten tek bir laf dahi geliyor mu?
- +1 yıl
resmi olmayan kaynaklar üzerinden konuşursak aslın da konuşmaya da gerek yok zaten biliyorsunuz polislerin yaptıkları hakaretler yaptırım şekilleri kanun dışı sabahtan beri anlatmaya çalıştığım tek şey bu
Cevap sahibi+1 yılBunu çözmenin yolu yargı. Yargıya gidilir kanun dışı konu varsa çözülür. Yargının işlememesinin sorumlusu polis değil ya.
Diğer konusunda 607 cevap paylaştı. sakin ol ya aynı ülkedemi yaşıyoruz.?
Eger aynı ülkede yaşıyorsak bu durumda iftiracı oluyorsun.12 Yorumla- +1 yıl
aynı ülkede yaşıyoruz gördüklerime göre konuşuyorum rahat ol
Yıllardır , beynimize beynimize kazıdılar. Polis , asker devletindir. Yanlış , polis iktidara çalışır.
Polisi geçecek tek şey duygusallığa sahip olmayan halktır10 Yorumlanormal bir durum degil tabiki bazı polisler vardır iyi bazıları kötü ama şu bir gercek Ak parti oldukdan sonra ne desek boşş
20 Yorumlapolis yine biber gazı sıkıyor gülden yumuşak. asker sivil halka ateş açıyor amk
25 Yorumla- +1 yıl
polisinde onlardan aşağı kalır yanı yok hani
Ülkenin polisine etmediğiniz küfür kalmadı onlar TÜRK polisi.Pkklı bölücü hainler değil.
14 Yorumla- +1 yıl
polis halka bir şey yapmadan önce kimse küfür etmemişti dikkatini çekerim etki tepkiyi doğurur
- +1 yıl
şimdii en başa alalım bu alayı 31 mayıs günü gezi parkında oturan gruptan onlar hiç bir şey yaapmamıştı değil mi
- +1 yıl
güç gösterisi yapmamışlardı manasında söylüyorum bunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇIğırından çıkan eylemcileri de hesaba katmadam polisin neden çığırından çıktığı anlaşılamaz.. Haksız mıyım?
11 Yorumla- +1 yıl
tabi haklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılPoliste insan dağılın dedimi dağılmazsan gazı yersin öyle fazla uzatmıyorum ' eksilenen ark aynen katılıyorum' çevre bahane burada bu olaylar planlı dış güç oyunları bak mısıra bak brezilyaya
00 Yorumla
+1 yılEmin ol bu ülke doğru düzgün bir eylem bile yapamadığı sürece polislerin bir suçu olmayacak.
10 Yorumla
+1 yılAllah korkusu olan bir Türk polisi bunları yapmaz. Hala anlayamadınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılulan siz nasıl insansınız polisler kaç zamandır uyku uyumuyolar kafalarına kaldırım taşı fırlatıyolar insanda az utanma olur be
25 Yorumla- +1 yıl
gizliden çıkacak cesaretin olsun çıkda bir bok polisin yediği haltlara bizi korumak bir yana dvömeyide geçtim hadi halktan insanları öldürmek nedir açıkla bana bunu
Cevap sahibi+1 yılhakediyosunuz
- +1 yıl
hayat bu gün gelir devran döner.
Cevap sahibi+1 yılvarsın dönsün evinde oturun uslu uslu ne karıstırıyonuz ortalıgı biz evde oturuyoz bize jop atan polis yok
- +1 yıl
doğru arkadaş haklısın sen devam et okuma görme kapat kulaklarını gözlerini hiç kimseyi duyma vicdanını dinleme devam et böyle fakat yıllar sonra aynı şey başına geldiğinde kimse seni duymadığında dinlemediğinde sitem etme
- Diğer konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılPOLİSLERMİ ÜLKEYİ KARIŞTIRIYOR YAZIK İNSAFSIZLIĞIN BU KADARI.
324 Yorumla- +1 yıl
haberleri izlemek yerine sahaya in başına bir şey gelmi İNSANLARLA GİT DE BİR KONUŞ HEPSİ Mİ YALN SÖYLÜYOR!
- +1 yıl
benim neden başıma birşey gelmedi bunu sorgulamak lazım.
- +1 yıl
sen totşunu koltuktan kaldırıp hiç iş için dışarıya çıkmamışsındır muhtemelen
- +1 yıl
iş mi ahahaha çapulculuk için demek istedin herhalde
- +1 yıl
yok çapulculuk iş değildir o başbakanın halka söylediği bir sözcüktür ;) boş ver sen devam et bilgisayar başında devam
- +1 yıl
sizde çapulculuğa devam başbakana kurban ol
- +1 yıl
ben şu an burada olmamı ve dilediğim gibi konuşmamı sağlayan ATATÜRKÜN yolunda ölmek istiyorum siz kurban olun başbakanınıza alın makarnanızı kömürünüzü oturun
- +1 yıl
tayyip erdoğan makarna kömür dağıtıyor biz ondan oy veriyoruz madem diğerleride dağıtsın neden dağıtmıyor :)
- +1 yıl
neden dağıtmadığını siz iyi bilirsiniz ki. bizim satılık oyumuz yok!
- +1 yıl
sandıkta birşey yapamadınız diye bu oyunlar değil mi :) sandıkda görüşürüz.ayrıca ATATÜRK ile kimseyi kıyaslamam kıyaslattırmam
- +1 yıl
kıyaslamak mı şaka yapıyorsunuz herhalde bu kıyaslama gibi mi geldi size tabi sandıkta buyurun satın oyunuzu ;)
- +1 yıl
kim daha iyi yönetir ülke yi kılıçdaroğlumu ahaha güldürmeyin beni.
- +1 yıl
kılıçtaroğluyla ilgili bir şey söylemedim ya da siyasi görüşümü söylemedim nereden çıkardınız bunu
- +1 yıl
chp nin kışkırtmaları bunlar çünkü.
- +1 yıl
yuh diyorum başka bir şey demiyorum buradan bunları çıkarıp söylüyorsanız da helal diyorum sizin acilen okuyup araştırıp insanlarla konuşmanız lazım sonra bu tartışmayı tekrar yapalım
- +1 yıl
ben gayet herşeyin farkındayım
- +1 yıl
yaş kaç 15?
- +1 yıl
yaş kaç 15
- +1 yıl
wolfi58 boşver arkadaş herkes istediğini desin yapsın her yapılanın bir sonucu olacak nasılsa
- +1 yıl
sandıkda görüşüyoruz bebeklerim :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıldemek hükümeti deviricek sözler , linkini ve seni emniyet genel müdürlüğüne şikayet edicem
223 Yorumla- +1 yıl
burda hükümeti devirecek herhangi bir söz yoktur sadece soru sorma sitesinde soru soruyorum yönetim isterse kaldırır
Cevap sahibi+1 yılpolis demek hükümettir ; provakatör bir paylaşımda bulunudunz lütfen güncelleme yapmadığın sürece seni emniyet genel müdürlüğüne mailini ve nickini ve sayfa linkini atıcağımı bildiriyorum.
Cevap sahibi+1 yılhalla halla ne kadar çok artis varmış durun bakalım bir sizin boyunuzun ölçüsünü alalım
- +1 yıl
buyrun yasaların size verdiği hakkı kulanın
Cevap sahibi+1 yılDEDİĞİN HER ŞEY DOSYANA SUÇ OLARAK YAZILICAK BUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM.
- +1 yıl
bir de arkadaş sende gizliden çıkarsan
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıkmam mümkün değil bayan arkadaşım ve güncellemelerin içinde ayrıca teşekkürler ederim iyi forumlar.
Cevap sahibi+1 yılGençler bakın böyle yaparak bir yere varamazssınız hükümet ve polis bütündür hakaret hakkını siz nereden buluyorsunuz ? size kimse eylem yapın demediki , ancak siz türkiyeyi kaosa süreklerseniz olmaz birazcık akılcı düşünün lütfen rica ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılKARAR SİZİN İYİ AKSAMLAR
- +1 yıl
gizli kullanıcı arkadaş kimsenin polise hakaret ettiği yoktur burada ve polis hükümetin değil devletindir
Cevap sahibi+1 yılHÜKÜMET VE POLİS BÜTÜNDÜR VE İKİSİDE DEVLETE AİTTİR DEVLET TEK BAŞINA BİR ANLAM İFADE ETMEZ DEVLETİ DEVLET YAPAN BAYRAK DİL VE HÜKÜMETTİR BU KİMİN OLDUĞUNU ÖNEMLİ DEĞİLDİR HÜKÜMETE HAKARET EDEN DEVLETE HAKARET ETMİŞ DEMEKTİR BANA KALKIPTA İHBAR ET DER GİBİ ŞEYLER SÖYLEMENE GEREK YOK NEYİ HAK EDİYORSANIZ ONU YAPAR POLİS , TABİ BAŞINIZ BELAYA GİRİNCEDE POLİSE GİDERSENİZ O ARKAASINDAN VURDUĞUNUZ POLİS YİNE SİZE YÜZ ÇEVİRMEZ UMARIM DOĞRU YOLA GİRERSİNİZ HERHANGİ BİR ŞEY YAPMIYORUM
- +1 yıl
gizli bey siz nerede yaşıyorsunuz türkiye de değil herhalde
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. yorumsuz diyorum çünkü söyleyecek bişe yok
00 Yorumla
+1 yılHer mesleğin içinde çürük elma vardır.
10 Yorumladevlet terörü diye bir gerçek var.
10 Yorumla
+1 yılpolis bankerin gangsteridir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçarşıyı ararız artık
21 Yorumla- +1 yıl
neden onları aramak yerine artık ülke olarak harekete geçip gerekeni yapmıyoruz hukuk bile işlemiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyice azıttılar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne