Polisler Aldatır mı?

Merhaba, gecenin bu saatinde beni uyutmayan o sorunumu çözmeye geldim buraya aslında, umarım yardımcı olmak isteyenleriniz olur. Benim 1 senelik bir ilişkim var, erkek arkadaşım ve ben sınava birlikte hazırlanarak aynı bölümü kazandık, öğretmenlik okuyoruz. Başlarda hiçbir sorun yoktu ama erkek arkadaşım şu sıralar maddiyata çok önem veriyormuş gibi hissediyorum, bu meslegin ataması yok olsa dahi ne zaman olur bilmiyorum elime hemen bir meslek almam lazım gelecek kurmam lazım diyor. Evet bu çok güzel bir düşünce tabiki ama istediği meslek polislik. Bunda ne sorun var diyeceksiniz bence de yok, yoktu yani :) normal bir şekilde polis akademilerine bakarken neredeyse her platformda polisler eşlerini aldatıyor, polisler aldatır, polisle evlenmeyin, polisle gorusmeyin, iste tanıdığım bütün polisler eşlerini aldattı gibi videolara, fotoğraflara ve birçok şeye denk geldim içim ürperdi açıkçası, bir anlık kötü hissettim. Bunu istemsiz bir şekilde ona da yansıttım o da bana "ozgem seninle bir gelecek düşünüyorum, namussuz adam her yerde yapar bunu, ben sana gelecek kuruyorum" dedi gerekirse polis olursam Allah'ın izniyle atandığım yerde sen atanamasan da mesleğini bir şekilde surdurursun sözleşmeli öğretmenlik yaparsın diyerek akıllar da verdi ama iste ister istemez çekindim korktum ilk kez mesafe yasayacagiz böyle bir durumda, sizce de ona haksızlık ediyor muyumdur böyle düşünerek, lütfen yardımcı olun, fikirlerinizi söyleyin, yerimde bile duramıyorum stresten.
Polisler Aldatır mı?