Polisler genel olarak böyle mi?

Lütfen yanlış anlamayın ama etrafımda ya da çoğu yerde bu konuşuluyor. Polislerin biraz şey olduğu abazan gibi. Ben bu söylenenlere hiç inanmazdım hatta polislerin genelde çok ağırbaşlı olduğunu diğer erkeklere göre daha olgun olduklarını düşünürüdm bir anlamda onları diğer erkeklerden üstün görüyo gibiydim hatta polis biriyle evlenmenin hayalini falan kurduğum oluyodu. Taki geçenlerde bir polisle tanışıncaya kadar kendisi doğuda görev yapıyodu tanıştık konuşmaya başladık falan benden beş yaş büyüktü iyi hoş konuşuyoduk açıkçası ben hoşlanmaya başlamıştım derken bu birde biriyle öpüşüp öpüşmediğimi sordu ben de merak ettiğini sanıp dürüstçe cevep verdim ama daha sonra bu konuyu tamamen cinselliğe getirdi böyle olunca ben de konuşmayı kestim bide sordum abazanmısın dye baya sinirlendi açıklama yapmaya falan başladı ama açıklama yaparken bile hala ana konu cinselliğin üzerine dönüyodu ben de cevap vermedim her yerden engelledim sonra arkadaşlarım bana biz sana dedik dedi hep böyleler gibi ben genelleme yapmak istemiyorum ama maalesef böyle bir algı oluşmuş durumda polislere de çok değer veriyorum niye böyle bir algı oluşmuş olabilir sizce ya yoksa gerçekten mi böyle?

Polisler genel olarak böyle mi?