Ya iğrenç ya. Erkek kıllı olur muhabbetini de kim başlattıysa onun olmayan aklına tüküreyim. Bir tüy dökücü taş çatlasın 10 tl allah aşkına kıy parana da zavallı kız arkadaşını şu görüntüden kurtar
Testosteron erkeklik hormonudur ve ses kalınlığı kıl kaslanma bu hormon sayesinde olur doğamızda var
Bizim de doğamızda var bırakalım öyle nadasa o zaman? Saçmalık ya. Saç ve kaş dışında kıl çıkan yerde temizlik olmaz bir öğrenemediniz
Şimdi sen benim bacak veya karnımın pis olduğunu mu düşünüyorsun ya da sakalın
Sakal pis, zaten bir sakal türünün de adına bakarsak "kirli" sakal. O sakallarla bıyıklarla yemek yiyorsunuz o kadar mide bulandırıcı ki. Temiz adam tıraşını olur parfümünü sıkar öyle gezer. Göbeğinin ne kadar iğrenç olduğuna dair başka bir söz söylemek istemiyorum. Bacak konusunda da fotoğraf atayım sen karar ver https://i.hizliresim.com/ZMZP7o.jpg https://i.hizliresim.com/3v7nL5.jpg
Şimdi birincisi kadında testosteron çok düşük olması lazım yani bacak göbek göğüs kol suratta kıl olmaması lazım köse bir erkek nasıl sıkıntı çekiyorsa kıllı bir kadında o sıkıntıyı çeker yıllardır erkek kıllı olur. Sen burda kaslı bacak paylaşmışsın bide aşırı kıllı birini koymuşsun şimdi üşenmesem kaslı bakımlı kıllara güzel sakallara sahip yakışıklı erkek fotosu koyardım ama üşendim ayrıca o kirli sakal suratta hafif bir siyahlık olduğu için söylenmiş yani bitli kokan bir sakal anlamında değil.
İnşallah söyle döşü kıllı bir kocan olur yatarsın göğsüne halı gibi ne güzel 😂😂
Krdş npyn
Nasıl
Erkek adam kıllarını almaz, aldırmaz
Bende almak istemiyorum zaten kız istiyor diye kötü mü diye fikir almak istedim
Ya kılın güzeli çirkini mi olur? o erkeğin doğasıdır bana kalırsa hiçbir şekilde ne bacak ne göğüs kıllarını falan aldırma hoş değil cidden
bir erkeğe yakişmiyor öyle
Cevap
1Cevap
sn direk o gobegi aldir
Göbeğime laf etme bu sene büyüdü :(
Hayir abarti bir sey yok
Ugrasma
Peki birşey sorucam kıl itici birşey mi erkekte
Nerede olduguna bagli , seninki itici diiil
Çok yok kanka alma salla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar