Evet arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi.Mesela 1. sınıf ebelik okuyup 2. sınıf için hemşireliğe geçmek gibi bir şey var mı? Bilgisi olanlar varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinirim:)
Cevabın nedir?
+1 yılhemşirelerden birini sobelersen ebe o olur ama sen hemşire olamazsın malesef :) yani yok öyle bişi.sadece ilerde ebe oldugunda torpille bir saglık ocagına kapak atarsan hemşire görevi yaparsın ama resmiyette ebe olarak geçmeye devam eder. benim bilgim bu belki yanlıstır sen arastırmaya devam et kanka :)
01 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda bu kadar cahil bir yorum okumadım ebelik ve hemşirelik aynı hizmetten ebeninde enjeksiyon yetkisi vardır hemşirenin de ikisininde yetkileri benzerdir ebenin farkı çocuk ve kadın alanında uzmanlaşmış olması ve doğum yaptırabilmesidir bebeğe damar yolu açabilen yetişkinin boru gibi damarına damar yolu açamaz mı sizce sınıflandırmayı bırakın artık sidik yarıştırmayın her mesleğe saygı duyun hemşirelik saygı duyulması gereken ayrı bir meslektir ebelik saygı duyulması gereken ayrı meslektir
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 19,2b cevap paylaştı. sende haklısın.Kimse küfür yemek istemez.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen hariç.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
Sevgili Ebecim;
Yapılır mı, yapılıyor evet.
Aile hekiminin yanında çalışan ebe beni kan alırken sobeledi
Karı damar kayıyor diyor.. 4 kere sok çıkart sok çıkart
Neyse umarım hemşirre olursun10 YorumlaBende 2 sene hemşirelik okudum ve çok pişman oldum. Şimdi ebelik okuyorum bence asla böyle bir hata yapma. Ebeliğin avantajı daha fazla
22 Yorumla- +1 yıl
Neden pisman oldunuz hemsireligi herkes daha cok oneriyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç kasma zaten atanınca hemşirelik yaparsın hastaneye atanırsan
00 Yorumla
+1 yılebelik yapmaktan kurtulamacaksın evlendikten yıllar sonra torunların olcak yine ebe olcaksn :D
10 Yorumlayatay geçiş felan yokmu ya da en iyisi rektörüne git :D
00 Yorumlaebe olma bence kulaklarını çok çınlatıyorlar :)
13 Yorumla
Soran+1 yılAnnelerin de kulaklarını çınlatıyorlar.Napalım yani:)
evet ama birazcık zor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Ebelikten hemşireliğe geçiş yapılabilir mi? Sadece bilgisi olanlar lütfen
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat