Diğer Kızlar. Bir erkeğe tecavüz etmek istermiydiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor zimbabbe de olan olay :).Erkekler sizde kendi acınızdan değerlendirin. Kızlar. Bir erkeğe tecavüz etmek istermiydiniz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 58b cevap paylaştı. Bana nasıl tecavüz edecekler ya 😄 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Snn farkın ne :D Yorumla Nükleerteori +1 yıl Biyolojik olarak imkansız bir kadının erkeğe tecavüzü Yorumla Soran +1 yıl O anlamda bkma :)) eder, etmiş olur Yorumla Nükleerteori +1 yıl Başka türlüsünü tecavüzden saymam :)) Yorumla Soran +1 yıl Neyden sayarsın :)) Yorumla Nükleerteori +1 yıl İlgi sevgi diyelim :) Yorumla Soran +1 yıl Öyle sevgimi olur :)) Yorumla Nükleerteori +1 yıl Olur olur :) Bazılar çooook seviyor işte :)) Yorumla Soran +1 yıl O bazı kızlar verici oluyo :)) Yorumla Nükleerteori +1 yıl Ben tecavüz edicem demedim :)) Yorumla Soran +1 yıl Bnde edicen demedim :)) kızlar için dedm Yorumla Nükleerteori +1 yıl kızların tecavüz etmesi biraz absürt gözüküyor Yorumla
roveşata01 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aha bu ne la 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Eskiden olmuş bir olay :) başka Afrika ülkesinde de olmuştu. 3-5 kadın erkeğe tecavüz etmişti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bana nasıl tecavüz edecekler ya 😄
Snn farkın ne :D
Biyolojik olarak imkansız bir kadının erkeğe tecavüzü
O anlamda bkma :)) eder, etmiş olur
Başka türlüsünü tecavüzden saymam :))
Neyden sayarsın :))
İlgi sevgi diyelim :)
Öyle sevgimi olur :))
Olur olur :) Bazılar çooook seviyor işte :))
O bazı kızlar verici oluyo :))
Ben tecavüz edicem demedim :))
Bnde edicen demedim :)) kızlar için dedm
kızların tecavüz etmesi biraz absürt gözüküyor
Aha bu ne la
Eskiden olmuş bir olay :) başka Afrika ülkesinde de olmuştu. 3-5 kadın erkeğe tecavüz etmişti
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!