Tecavüze uğrayan erkeklerin sayısında ciddi bir artış söz konusu olduğundan, son zamanlarda tecavüz mağduru erkeklere özel psikolojik destek imkânları sağlanmaya başlandı. Ülkemizde de artık sıkça rastladığımız, kadınlar tarafından erkeklere atfedilen sözlü ve eylem niteliğindeki tacizler, birçok erkeğin psikolojisini altüst etmekte. Tacize uğramayan erkeklerin psikolojileri de bu olaylara kayıtsız kalamıyor, bir ''güven zedelenmesi'' yaşanıyor.
Evlenirdim.
Evlenmezdim.
Şu an net bir şey söylemem için erken.
Erkeğim, sonuçları görmek için geldim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hanımlar, tecavüze uğramış bir erkekle evlenir miydiniz?
Böyle bireylerin tepki gösterdiği durumlar davranışlar vardır. Bu kişinin travmasına göre değişir. Taciz veya tecavüz fark eder. Bazı bireylerde testosteron artar ve daha istekli olur hele ki asosyal kişilik bozukluğuna girdiyse iş abazanlığa kadar gider. Bazı bireylerde tam tersine daha isteksizlik doğar ve genelde kendilerine dokunulmasını istemezler.
Taciz ile tecavüz arasında bir şey yaşadım 7 yaşımda... 14 yaşımda tek başıma kurduğum kapta üzerime yürümeyen ve son 2 metre sonra giden bir taciz olayı oldu. Bana sarılmasına izin vermem. El tokalaşmaya bile çok şey değilim. Benim ile ilişkiye giremez istemem. Kabul edecek bir iş bulmak zor. :(
evlenilir aslında da, bunların seksi sorunlu mu olur? depresiv seks mi yaparlar? yoksa arkalarını parmaklatırmak mı isterler, bu sorun değil kıza aslında, hoş da olur.
En İyi Cevaplar