Benim yigenimde dis hekimligini bitirmisti yillar once ve degil sosyal medyada boyle sacmaliklar yapmayi, telefonla daho konusamiyorduk ders calisirken rahatsiz etmeyelim diye... Ve ustelik senin bahsettigin gibi dereceyle falanda bitirmedi... Diyecegim su ki, zaten o kadar zeki olsan ve caliskan olsan, bu ve benzeri sitelerden haberin dahi olmamali... Ama yok ben cok zekiyim ders calismaya dahi itiyac duymuyorum diyorsan, bolum secmeyi birak, daha kendi basina karar veremeyip, ne oludugu belirsiz insanlardan akil danisiyorsun ve bu senin bahsettiklerine tezat dusuyor...
07 Yorumla
Soran+1 yılAhaha inetlik ve zekilik başka bir şey. Çok şükür ki gümde 3 4 saat dota vs oynayıp tüm gece nöbetimi de tutup dalmaya kayağa vs de gidip hayatımı dolu dolu ve sonuna kadar yaşıyoeum. O sizin kuzeninizin ve sizin mallığınız
Soran+1 yılKi bu insanlara sorma nedenim çevrelerinde va duysukları var mı diye. Yoksa buradan kim çıksın o zeka da ahahahaha
Soran+1 yılYoo ben yine de çatır çatır yaparım ancak kendimi yormka istemiyorum be gülüm :D
Soran+1 yılTamam hadi dçn sen saatine 1 lira aldığın işine güzelim hadii
+1 yılTip yap karizman olsun , doktor hanim desinler beyaz onluklerini giy cool ol , maddi ozgurluk yasa bol kazan hayatini doya doya yasa elit kesimlere takilirsin, can ver hayat kurtar, bir aileyi mutlu kil
12 Yorumla
Soran+1 yılşu an zaten çalılıyorum bana göre değil
- +1 yıl
Neyin sana gore oldugunu belirlediysen onu yapmalisin o zaman, insan sevdigi işi yaptığı sürece mutlu olur hayattan zevk alır yoksa her iş günü ayaklarına prangalar bağlanmış gibi hisseder her tatil dönüşü sendromlar yaşar
Gizli Üye(25-29)+1 yıluzmanlık yapabilirsin. akademisyen felan olabilirsin. tıbbi ilaç sektöründe de çalışabilirsin diye biliyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi istemediğin mesleği niye seçtin ki zor olur senin için.
02 Yorumla
Soran+1 yılHastane şartlarında çalışmak istemiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılOrasını bilmiyorum ne oldugunu ama bir çok secenek vardır önünüz açık fazlasıyla araştırın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Doktorluk düşünmeyen birisi alternatif olarak hangi işleri yapar?
Bu biraz da senin ilgi alanlarına göre şekilleniyor bana sorarsan.
Eczacılık okuyup o alanın diplomasını alabilirsin.00 YorumlaEğer hastalar ile görüşmek size göre olmadığı için hekimlik yapmak istemiyorsanız laboratuvar da araştırmacı hekim olarak çalışabilirsiniz. Gene mesleğinizi yapmış olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılStajyer doktor olarak atabilirsin bir yere, ya da akademisyen ol
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorsanız yorum yapmayın demiştim stajyerlik biİm mezun olmadan çok önce kazandığımız bir unvam
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hepsi mesleğini yapıyor. Ferhat Gòçer, Cüneyt Arkın ve Ahmet Çakar gibi istisnalar da var tabi ülkemizde.
00 YorumlaTanıdığım bir Ferhat Göçer var, onun dışındakiler hep cidden doktor oldu :D
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 520 cevap paylaştı. Bu hayatta ne yaparsan yap sevdiğin işi yapmalısın demişler yoksa içtiğin su bile zehir olur. umarim bir çıkış yolu bulursun
10 Yorumladoktorlok yopmok ostomoyorom yalana bak yalana tıpı dereceyle bitiriyormus ahaha
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok meşhur bir söz vardır. Tıp fakültelerinden her şey çıkar çok nadir doktor çıkar diye tabi nerden bileceksiniz ahahaha
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTıp ile ilgili firmalarda başka göerevlerde çalışabilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela? İşte onu soruyorum zaten
- +1 yıl
Radyoloji cihazlarıyla ilgili olabilir, ilaç firmaları olabilir
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılferhat göçer gibi şarkı söyle ya da cüneyt abimiz gibi aktör aktrist ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence doktor ol hastaneye her gittiğimde onlara dua ediyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılinsanları böyle küçümseyeceksen doktor olma bence de :)
Soran+1 yılAhaha hastalarıma nasıl davranıyorum siz bir de onu görün dkgkfmfm
+1 yıltanıdıklarım var ya, genelde traktör alıp çiftçilik yapıyorlar :D te allam napacaklar hastanelerde doktorluk yapıyorlar :9
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok komikmişsiniz güldürdünüz
+1 yılTıbbi mümessilik ya da eczacılık olabilir..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılahmet çakar -hakem
bılal - şarkıcı
bır kaç tane daha var oyuncu felan
sende tezgahtarlık garsonluk felan yap08 Yorumla
Soran+1 yılOnu bu ıqyla ancak siz yaparsınız ahahah
Cevap sahibi+1 yılah be ufaklık tıp okucan dereceyle bıtıcen kalkıcan burda soru sorcan. ıq belli
Soran+1 yılAhahaha tabi siz götünüzü yırtıp asgariyle çalıştıpınız için hayal edemiyorsunuz gerçekleri yazık :f
Cevap sahibi+1 yılayyy canım yaaa. bak ne dıcem benım yanımda ıq suda maharetıde senden 10 kat yüksek 17-18 kişi çalışıyor. burdakı herkes senın gibi değil
Soran+1 yılOooooo 17 18 mi büyükmüş ağbii dnfnfnfn
Cevap sahibi+1 yılmerak ettığın oysa orda rakam bıraz daha büyük
Soran+1 yılKıvırıp popona sok o zaman banane snfnx
Cevap sahibi+1 yılsız ezıkler neden hemen agresıf oluyorsunuz. lafın altından kalkamayınca konu başka yere gelıyor. madem bu kadar ezık çırkefsın ne dıye bu tarz sorular soruyorsun çırkeflığın kadar sorular sor mıllette senı ezmesın ufaklık.
popo konusuna gelınce benım kafamda başka şeyler var dıkkat et acımasın
Başka herhangi bir alanda becerin var mi
00 YorumlaKadın doğumcu olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBunsaatten sonra vazgeçme bebeğim pişman olursun
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbilmedigim. icin yorum yapmıycam
00 Yorumla calisma alanin genis neden boyle dusunuyosun
00 YorumlaDoktor ol
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne