+1 yılLanet olsun böyle kapitalist düzene ! İnsanlar aç her gün ölüyor ya da yeteri kadar kazanamıyorlar ama zincirdeki biri her zaman kaymağını götürüyor çünkü kapitalist düzen bu döngüyü işliyor. Senin gibi insanlar gelip hava atarsa tabi ki canı ister o garibiminde onun hakkı yok mu? Senin ne özelliğin var? Faşistmisin? Evet bence öylesin sizin gibi yaptıklarıyla övünen ve hava atan insanlar yüzünden dünya eşit değil !
#KapitalistVeFaşistFikirlereHayır410 Yorumla
Soran+1 yılFaşist mi ahahah yok artık
- +1 yıl
@ebruuozzz Teşekkürler böyle insanlardan nefret ediyorum bu yüzden dayanamadım yazdım
- +1 yıl
Görgüsüzlükte var eklemeyi unutmussun
- +1 yıl
@UlaşılamayanÜye Çıldıracağım ya birde güncellemiş diyor ki bir tane bile fakir yok sülalesi amerikada okumuş kıyafetleri falan varmış kıskanmanıza gerek yokmuş diye yazmış.
VE ŞU YAZILANLARA BAKACAK OLURSAK HAYATIN ZENİN OLABİLİR AMA KALBİN FAKİR ! - +1 yıl
Şimdi kınıyorsun ya işte yok fakir falan diyorsun inşallah ileride çok fakir olursun bir kuru ekmeğe muhtaç olursun ve o zaman şimdi yaptığın gibi insanları küçük görebilecekmisin? Umarım olur ve görürsün yaşarsın sende. İnsanları mal varlığıyla ya da kendi seçimi olmadığı şeylerle yargılayanlar insan değil sadece YAŞAYAN CANLI BİR ORGANİZMADIR !
Soran+1 yılSenin kalbin kötü önce onu temizle sonra beni eleştir oldu mu
- +1 yıl
Çok güzel yorumlamışsın.. bu ve bunun gibi insanlar parazit gibidir kendilerine hayrı olmamakla beraber başkalarını dq düşünmezler. Laylaylom yaşayıp giderler böyle işte ama bu düzen de elbet bir gün son bulacak
En İyi Cevaplar
peki sen hic sobalı evinde kestane patlatirkenki o çocukların mutluluğunu sanayide 10 saat çalışıp maaş aldığı gün evine erzak alıp donen babanın mutluluğunu kız arkadaşına hediye almak için 1 ay sigara almayıp para biriktiren erkeğin hediyeyi verirken ki mutluluğunu hic kıskanmadın mi mutluluk para ile değil boş hayallerle değil gelecekten beklenen umutlarla olur cebi dolu ama gönlünun açlıktan nefesi koktugu geleceği hazır planlı robot kizcagiz
00 Yorumla
https://i.hizliresim.com/LQk1bo.jpg
Böyle bir yerde evin olmaz çünkü tüm iç organlarını satsan alamazsın, yani halen fakirsin45 Yorumla- +1 yıl
Özel lisede bir dönem okudum yazmış, yurt içinde tatile çıktım demiş, soruyu açan ergen değilse biz de bir şey bilmiyoruz. Yahu bazen şaşırıyorum bunun neresi zenginlik zaten cevap verememiş, böyle bir şey göreceğini tahmin edemiyordu :D
Soruyu açan şunu unutma en güzel zenginlik mutluluktur tabi sen bunu hayatta anlayamazsın.
Servetle zenginliğini karşılaştaracaksan yarışma bile, tek fotoğrafta böyle ezilirsin :D
Soran+1 yılKezbancıklar sevgilileriniz size kuru gül bile almıyor ama bana 6000 dolar değerinde bilezikler geliyor bu bir. Yurt içinde en güzel yerlere gittim dedim ve yurtdışında da lüks otellere gidip , toplu taşıma kullanmadım bile.2 günlük gittiğim tatil bile 5000 lira civarında. Evet özel lisede de bu kadar gereksiz özel okul olmadığı dönemde hiç burslu olmadan gittim ve orada da başarım kıskanıldı zaten ayrıldım :) ayrıca manzara o kadar da güzel değil.:) tribe girmene gerek yoktu
fakirler mi seni kıskanıyor yoksa sen mi onları kıskandın şu an tereddüt yaşıyorum :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yılkıskançlık temel dürtülerdendir. senin diğer insanlardan bariz üstünlüğünü varsa kıskanırlar2bu kadar basit..
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru.
- +1 yıl
bu hep böyle olur iyiler kıskanılır alış buna ben alıştım:)
Soran+1 yılŞurada yorumlara bile bakarsan içinde öfke ve kötülük dolu insanlar görürsün. Normal hayatta da böyleler yanii
- +1 yıl
kötü değil bunlar sadece insanın doğal davranışları. gül geç çok takılma
bu sisteme destek verenlerin, bu sistemin geçerli olması için canını dişine takanların, seni kıskanmalarına ben de anlam veremiyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılŞu an bile sinirden ne yapacaklarını şaşırdılar. Gerçek hayatta da böyle bu.
- +1 yıl
bak ben komünistim. bana göre tüm zenginlerin mal varlıklarına tamamen el konulup tüm sermaye eşit biçimde paylaştırılmalı. ben böyle bir düzene inanıyorum ve destekliyorum. Ama senin zenginliğine laf söylemem, söyleyemem ve seni lanetlemem. Çünkü sen bu düzen içerisinde böylesin. Senin zengin olabilmene zemin veren bir düzen içerisindeyiz. Aşağıda sana ve senin zenginliğine laf edenlerin geneli, komünist bir dünya düzeninde yaşamak istemiyorlar. Nefret ediyorlar ve komünist fikirlere düşmanca davranıyorlar. Bu düzeni destekliyorlar. Ama gerçekten bu düzenin zengin hale getirdiği biriyle karşılaştıklarında yani gerçeklerle yüzleştiklerinde aptal oldukları için afallıyorlar. Halbuki senin zengin olabilmen için yüzyıllardır canla başla çalışıyorlar. Bu sistemin köleleri onlar. Sen mazur gör zengin kardeş bu şaşkınları. Neyi destekleyeceklerini şaşırmış durumdalar çünkü.
- +1 yıl
Neden sinirlendiler peki hiç düşündün mü? Senin o milyarlık kıyafetle attıgın hava başkalarının ev geçinmesini sağlıyor. Kendi kazanmadığın parayla neden bu kadar hava atıyorsun? Bunalra sahip olabilirsin ama yarının fakir olacağının garantisi yok ailen para yerine biraz ahlak verseymiş keşke. ayrıca sevgilinin altına yatıpda mı o 6000 dolarlık bilezik aldırdın merak ettim?
Cok zenginsin ama bir eksiğin var yaa bak sana özel hem :)
www.google.com.tr/search00 Yorumlabir arkadaşıma bakıyorum gibi olmuş.
yani aslında sen parası olanlara öyle bakıyorsun da...
kendi bakışın sadece sende mi var sazan avı yapıyon...
kasma ya.. doğuştan parası olan burda yazılanların lux olduğunu anlamaz bile, onlara sıradan gelir..
sözün özü başkasının malını bu kadar önemseme.. olanla mutlu ol.. yoksa kötü yol..00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sonuçta bizde fakir olabiliriz ama aynı yere gömülecez mezarlıkta dua edenin olacak mı ona bak Mercedes e binersin ama seni mezarlığa cenaze aracı götürür yani anlayacağın ne kadar zengin olursan ol öleceksin...
64 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru ve ağır gömmüşsün. Dünya malıyla övünenlerin sonu belli
Aslında sana bir sır vereyim, fakirler seni kıskanmıyor senin bu gudubet hallerin ve attığın hava yüzünden gereksizliğini yüzüne vuruyorlar hepsi bu. Bir dönem özel lisede okumak ne demek ayrıca fakir misin sen neden bir dönem?
04 Yorumla
Soran+1 yıl2011'de bu kadar özel okul yoktu. Herkes her yere gidemiyordu. Benim akrabalarımda bile bir tane fakir yok. Soyum sopum belli. Tabii ki farklılığım olacak.
Soran+1 yılBurslu her yerde okunuyor marsta falan mı yaşıyordun normal yani
- +1 yıl
Anormal olan senin verdiğin enteresan bilgiler, özel okul kavramını bir araştır istersen. İkincisi Atatürk'ün bir lafı vardır 'Köylü Milletin Efendisidir' diye, bilmem senin için birşey ifade edermi, kürk giymen, lüks bir otelde gecelemen ve bilmem kimin mercedesine binip otele bırakılman kimse için birşey ifade etmiyor emin olabilirsin
+1 yılOrta hallisin ya ne diye hava basıyorsun. Görende 50000$ lık otelde kalmıs , ozel arabasına sofor tutmus sancak. Ozel lisede okumakta zor bişey degil. O saydıgın eşyalarda gunde binlerce satılıyor , özel şeyler değiller. Yurtici tatilleride görgüsüz kroların yapacagı istir , cunku ye ic sıc yat iç eğlen mantıgına dayanır.
01 Yorumla- +1 yıl
Tiksiniyorum sizin gibi gormemıslerdır. Eger o saydıkların senin için standart olsaydı , ezikçe hava atma geregi hissetmezdin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılFakir işte ciddiye alma :D Anca kıskanıp arkadan konuşurlar
31 Yorumla
Soran+1 yılHayır bir de çamur atıp atıp duruyorlar sürekli.
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. kesinlikle ayni bu tepkiyi verdim 😂
https://youtu.be/t96FmizNYPw20 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. ee normal. kıskanmak bizim milletin işi. sen yine de çok söyleme gözleri kalmasın. allah da daha çok versin.
12 Yorumla- +1 yıl
Pardon da sanki kendi parasıyla kazanmış gibi yazmış buraya sunun totosunu kaldırmayın bu kıskanclık değil insanları aşağılamaya çalışıyor
- +1 yıl
ya allah aşkına sanki yapanların hepsi kendi parasıyla yapıyor. ailemin desteği olmasa benim de hiç bir şeyim olmazdı. tamam bu şekilde yazması hoş değil, belki de trollük için yapıyordur ama insanımızın kıskançlığından ben de bıktım. ne bok olsa " ooo sen zenginsin, bizde yok napalım vs. " gibi laflar hep. ne var yani. allah daha çok versin.
+1 yılFakirler beni kıskanıyor ne demek ya, çok ayıp insanları maddi durumuyla eleştiremezsin
44 Yorumla- +1 yıl
Bu kız harbi canım
- +1 yıl
Bu kız harbi g*rize*kalı
- +1 yıl
Onda ahlak yok ki olsa böyle konuşmaz ailesi para vermiş ama terbiye verememiş 😡
- +1 yıl
Para verip salmışlar işte böyle olmuş 😊
+1 yılHerşeyin var çok güzel ama birşey eksik ama ona paran yetmez. Beyin...
50 Yorumlaöncelikle trol olduğunu umut ederek sana saygısızlık yapmıcam :) eğer bunlar gerçekse çok görgüsüz biri olduğunu söylememe gerek yok sanırım :)
11 Yorumla
+1 yılBunlar çok sıradan şeyler sen neden fiyat vs belirttin ben onu anlamadım bence sende var bir sorun
010 Yorumla
Soran+1 yılSıradan dediğini türkiyenin %70'i yapamıyor. Hayal aleminden çıkmalısın bir an önce.
- +1 yıl
Turkiyenin yüzde yetmişlik kısmını dusunerek yasayamayiz, benim için sıradan bir şey her insana gore değişir. Fakat yaptığımın yedigimin içtiğimin fiyatını insanların gözüne sokmam
Soran+1 yılBana göre de normal , fakat insanlara göre normal olmadığı için gereksiz eleştirme yapıyorlar. Tepkim buna
- +1 yıl
Senin cevrende seni kıskanacak düzeyde insanlar ne geziyor ki? Nereden tanışıyorsun fakir insanlarla seni nasıl eleştirebiliyorlar?
Soran+1 yılArkadaşın arkadaşı , sosyal medyadan veya normal tanıştığın bir insan vb. Herhalde gecekonduda yaşayan insanlar değil ama hayatlarında hiç görmemiş kişiler
- +1 yıl
Evet itina ile kapak yapılır 👍
- +1 yıl
😊 böyle gereksiz, neredeyse tanımadığın insanların yorumlarına takılacak duzeydeysen bilemiyorum ben sende fakirlik sendromu görüyorum
Soran+1 yılyani sana birisi küfür etse karşılığını vermezsin hmm anlıyorum, peygamber sabrı var o zaman ne diyelim ne güzel
- +1 yıl
Uzatma, varoş seni
Soran+1 yılMemnun oldum canım ismin güzelmiş başka taktikler dene.❣️😂👍🏻
Fakirim ama çok şükür beynim var. Sen değil de ben çok şanslıyım bence.
10 Yorumla
+1 yılben kedime bakarım suadiyede evim var rahatım 6binlikte bisikletim
10 YorumlaDiğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. 01 YorumlaDiğer konusunda 522 cevap paylaştı. Beni görsen sen de kıskanarsın. O zaman benim gözümde sen de fakirsin kuzum..
00 Yorumla
+1 yılPeki zenginliğini göze sokma çaban niye en büyük zenginlik akıldır ama sen de göremiyorum bayan burjuva.
02 Yorumla- +1 yıl
Hem akıl hem de ahlak yoksunu
- +1 yıl
Aynn
+1 yılböyle olmak senin suçun değil çokta mütavazisin asdf
00 Yorumla
+1 yılyani aldığın herşeyin parasını biliyosun :D ben orta bütçeli biri olarak bile pabucu kaç para aldığımı bilmem be :D
10 Yorumla
+1 yılBende anlamadim kiskanilacak bisey yokki. Gayet basit seylerle mutlu oluyorsun. Keske senin gibi azla yetinen bir sevgilim olsa.
02 Yorumla
Soran+1 yılBasit seyler dediğini türkiyenin %70'i yapamıyor. Benim sülalemde bile bir tane fakir insan yok soyum sopum belli. Konuştuğum iletişim kurduğum kişileri görseniz kendinizden utanırsınız
- +1 yıl
Valla anlatimina gore durumun orta halli zengin değil. Sen zengin gormemissin ama beyin durumun baya fakir. Birde hep zengin oldugunuda sanmıyorum bildiğin sonradan gormesin en azi dan öyle davraniyorsun. Gel yanima seni biraz parayla tokatlayimda aklin basina gelsin :))
Diğer konusunda 495 cevap paylaştı. Gideceğimiz yer aynı be arkadaşım senin kefenin İpek olsun benim normal bir kumaştan
10 Yorumla
+1 yılBu kadar şey aldırmışsın, bir beyinde sipariş ettirseydin kendine.
10 YorumlaBuyrun işte IQ su ayakkabı numarasından küçük bir vatandaşımız daha karşınızda
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılee tabi bir şanslı doğanlar var bide senin gbi kaliteli or. pular var:D haliyle güzel para kazanıyor olabilirsin:D
22 Yorumla
Soran+1 yılÇamur atmak da bir kıskançlık belirtisi
Cevap sahibi+1 yılgit altın VARAK ! tan su içsene sen :D ne işin var ks de:D
Eskortlar arasında kıskançlık vardır doğrudur efendim...
00 Yorumlaulan sen de bu kadar mülkiyet varda burda ne geziyon demezlermi adama göt
00 Yorumla
+1 yılSen bunların yüzde birini bile yapamamış hayal dünyasında yaşayan bir ergen den başka bişey değilsin
00 YorumlaDiğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hı hı, o yüzden buradan çıkmıyorsun
Gidip anlattıklarını yaşasana?00 Yorumla- Diğer konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yıliiii napalım bıze ne yaaa para olsa ne olcak sende benım saglıgım yerınde cok sukur en buyuk zengılık
00 Yorumla bedenini kullandırırsan bunların hepsini yapabilirsin.
10 YorumlaLa sen kendi kendine niye tribe giriyon la değişik korkak olmasaydın gizli olmazdın 😄
00 Yorumla
+1 yılAllah sevdiği insana yağdırmaz zaten kolay gelsin
20 Yorumla- Diğer konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılGencler Sinirlenmemiz gerekiyor sanırım burda ki trol hanım kızımız amacına ulasabilsin
00 Yorumla Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Şanslı doğabilirsin ona laf yok milletin gözünün içine sokmak nedir ben zenginim diyee
00 Yorumla
+1 yılbunlar senin için zenginlik mi? benim grip olunca burnumu sildiğim paralar kadar etmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela kimlerle tanistin bizim tanisamiycamiz. yok yani reelde beni bile taniyamazsin
00 Yorumla- Diğer konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılBu sonradan görme değil ki ama hiç görmemiş garibim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSen onu da görememişsin ya kendi haline acı bence. Hahahahha
- +1 yıl
büyüde gel çocuk büyüde gel. Hadi o yolları yürü de gel
Soran+1 yılGerçek hayatta bokumu vermeyeceğim tipler fıtır fıtır yazıyor hadi amca çalış da evine ekmek götür
- +1 yıl
Çok kötüsün çocuk
+1 yılsende bunlar olsa bunun lafını bile yapmazsın görgüsüz hissedersin kendini
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten görgüsüz
+1 yılBu kadar sosyal ve zengınsın ve burda cakas atıyorsun 😂😂😂😂🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatımda bu kadar varoş birisi görmedim jdjdkajdj büyük ihtimal sonradan görme ya da fakir cidden. Zenginler asil olur bir kere malıyla övünmez ailem ve çevremden biliyorum hahahah ay rezil.😁😂
00 Yorumla
+1 yılÇirkinler de beni kıskanıyo boşver
23 Yorumla- +1 yıl
Bn kıskanmıyorum ama evt kiskaniliyor genel olarak
10 Yorumla- Diğer konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılboyle bırının bu sıtede ne ısı var acaba :D
10 Yorumla Diğer konusunda 437 cevap paylaştı. Kıskanılmak güzel bişey
10 YorumlaBeyin de satın alsana
10 YorumlaAyrani yok icmeye... cip ile gidiyor s...'ya.. :D
10 Yorumla
+1 yılGeceligin 1200 lirami çok ucuzmussun ya.
10 Yorumla
+1 yılBedenin bakire olsa da ruhun or*spu kızım :)
00 YorumlaZıçtığın tuvalette altından mıydı?
00 Yorumlahavanı yesinler cici kiz
00 YorumlaÖzel lisede okuyup güzel yemeklerde yedin demek😃
02 Yorumla
Soran+1 yılSizin tanışmadığınız insanlarla tanıştım ve iletişim kurdum. Hep en iyi yerlerde bulundum , arkadaşlarımın çoğu üst seviye insanlar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseni kıskanan ölsün :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz Beyin Alabilirsin :)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma Saygı Duyarım :)
1000 lirayla havami atiyosun?
10 YorumlaDiğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. arkadaşlar troll bir soru sakin olun be :D
10 Yorumlaaa aa oros.. musun sen babe? :)
00 Yorumlabu troller gercekten baydi artik
00 Yorumla
+1 yılParanın kölesi olmuşsun
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım