arkadaşlar bu akşam taciz edildim ve psikolojim alt üst oldu bir insanı taciz etmeye iten sebepler nedir? tacize uğrayan var mı aranızda?
Cevabın nedir?
bu soru biraz genel oldu sanırım söyle ki: öncelikle olay fiziksel taciz mi cinsel taciz mi? olay nerede nasıl gerceklesti? senin tavırların giyimin nasıldı? saat kac gibi oldu ve yalnız mıydın? ... Bu konuda Türk Ceza Kanunu'nun 105 maddesine göre hukuk o taciz edenleri cezalandırır. Bunun cezasıda 3 aydan 2 yıla kadar hapistir. Bu konuda tck nın tavrı nettir. Yani bu olayın cezalandırılabilmesi icin fiziksel olarak gerceklesmesine gerek yok. Eğer bu kişiyle aynı iş yerinde calısıyosan ceza agırlastırılabilir... Bu konuda yardım istersen bana mesaj atabilirsin...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılAzgınlık yokluk ve iyi tecrube. İyi tecrubeden kastım bu azman insan evladı otobüste dolmuşta birini fordlar. Madur sesini çıkarmazsa hoşuna gittiğini düşünür ve davranışını tekrarlar. Kadınlar baskı altında büyüdüğünden ezik olabiliyorlar sessiz kalabiliyorlar. Gerekirse yaygara koparacaksınız zaten birileri ağzını burnunu kırar👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılempati kuruyorum şu an hep yaptığım gibi ve gene çoküzüldüm bir insan neden bunu yapma gereği duyar bu kadar yoz yobaz şerefsiz terbiyesiz olabiliyorlar ya resmen bindiğim tüm toplu taşımalarda sokakta izlediğim ve gördüğüm haberlerden dolayı etrafımdakilere potansiyel tacizci gözüyle bakıyorum ya dürtülerini kontrol edemeyen hayvanlar yüzünden daha kaç kızın psikolojisi bozulacak aklım almıyor tüm pislikler bu tarz eylemlerde bulunan insanların başına gelsin istiyorum onların annesi kız kardeşi yok mu ya
10 Yorumla
Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Göz tacizine her zaman uğruyorum ve gerektiğin de laf atanı da oluyor Geçenler de olmuştu küfür ettim yoluna gitti kadınlar bunlara sessiz kalırsa kendilerini bir halt sayıyorlar
İlk tacize uğradığım da ağlamıştım sonra üstesinden gelip derslerini verebiliyorum artık06 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
25Cevap
- Diğer konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yıltaciz etmeye iten tek sebep var kişinin zeka seviyesinin biraz düşük olması yani gözlemlerime göre orta şekerli olanlar yapiyor bunu
30 Yorumla - Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAllah kimsenin başına vermesin, Çok şükür ne ettim ne edildim. Polise başvursaydın bari. Öylece gittin mi? Bassaydın çığlığı! Kahveden çıkardı abiler haddini bildirirlerdi okey ıstakalarıyla!
00 Yorumla - Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTacizin elle tutulur bir tarafi yok. Ruh sagligi bozuk insan yapar.
Fakat bunu asgariye indirmekte siz kadinlarin elinde.10 Yorumla
+1 yıltacizcilerin belirli bir zeka algısı yoktur. kendi haklarını bile bilmediklerinden başkalarının haklarını umursamazlar. dolayısıyla onların bunun için bir sebebi yok. sadece varolan beyin denilen organı kullanamayan mahluklar işte.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRamazan ayında otobüste fiziksel olarak taciz edildim çok iğrenç bir duyguydu ondan çok etkilenmiştim. Çok zor bir durum
23 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
- +1 yıl
Kızıp polise vermedin mi
+1 yılheleki minibüste şeyime poposunu değdittiren kadın mi dersin arkadan dayiyanlar mi dersin ama Allah tan boyum uzun 😎😂😂
00 Yorumla
+1 yılhadi ya üzüldüm :( kesin ipsiz sapsız biridir. ancak sen cezbedici veya tahrik edici bir biçimde giyinmedin değilmi
098 Yorumla- +1 yıl
o zaman mantıken şöyle söyleyim üzerine hiç bişey giyme öyle çık bakalım bu sefer ben haklıyım diyebilecekmisin
- +1 yıl
böyle bir şey söylemen erkeklere hakaret olur çünkü erkeklerin yapısı budur hormonlar var erkeklerde elde olan bir şey değil ve unuttuğun bir şey var erkeklerin en büyük zaafı kadınların bedenidir bunu bir alim bilgin diyor kendisi herşeyle nefsine hakim olabileceğini söyluyor ama allahtan bir kadınla sınanmayı asla istemiyor demekki neymiş erkeklerin en büyük zaafı kadınların bedenidir bu yüzden bedeninize sahip çıkın aşırıya kaçmayın ki bizde taciz edenleri %100 suçlu gözüyle bakalım
- +1 yıl
sen ne anlarsın ya erkekmisinde anlayacaksın ben kız olsam bende tabiki etkilenmem sizde hormon var ama bedeni cezbeden bir durum yok bizde bedeni cezbeden bir yapı var bunu anlamıyosunuz sadece
- +1 yıl
erkek ve kadının biyolojik yapısı birbirine benzer ama asla aynı değildir
- +1 yıl
Tabi canm tabi o sizin uydurmanız tabi size göre kadın etkilenmez hiçte öyle bişey yok bizim duygularımız hislerimiz var bizde çekici yapılı bir erkek görünce etkileniyoruz ama sizin gibi saldırmiyoruz kendimizi tutmasını biliyoruz siz en ufak bir etek sort giyen görünce hemen aa tahrik oldum bu kızla olsam varya offf felan bu ne ya hakim olun kendinize olamıyorsanız kendinizi kapatın bir yere çünkü biz şorttan giyeriz etekte kimsenin giyimini kisitlayamazsin
- +1 yıl
bana o zaman şunu mantıklı bir şekilde açıkla haklısın diycem: şimdi Osmanlı zamanında kadınlar ve kızlar kapalı giyinirmiş ve o dönemde taciz ve tecacüz olayları bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar yokmuş neden çünkü o zamanlar bedenini erkeklere gösterip onların dikkatini çeken kadın ve kız yoktu şimdi almış başını gidiyor ben kapanın demiyorum asla ama ölçülü giyinin diyorum
- +1 yıl
Hahahahhaha çok komiksin osmanlı zamanında kapalı giyinmek saçmalıyorsun tam tersi osmanlı zamanında kadınlar gayet bakımlı açıklarmıs onu bunu bırak Hürremi Hiç mi izlemedin ya hadi onuda geçtim haberlerde bile görüyoruz kapalı kadını taciz edeni kapalıyla açıklıkla ilgisi yok bunun sizin o saçma sapan hormonlarınızla ilgisi var ne yani açık giyindi diye hemen tahrik mi oluyorsunuz sende bana bunu açıkla anlayamıyorum çünkü hadi biraz etkilendiniz ama tahrik olmak ne o kız hakkında derin hayallere kapılmak çok fenasınız gercekten
- +1 yıl
sen mini etek giyersen sana saldırmaları normal değil ama anormal hiç değil. sizin yaptığınız şey şu karnı aç olan bir insanın önünden hareketli yiyecekler geçiyo bu insan napar sence ya ağzının suyu akar ya da o yemeği yemek için koşar saldırır şunu unutma erkeklerin %90 ı bir kadını bedeniyle etkileyemez ama kadınların %90 ı birçok erkeği bedeniyle etkilyebilir
- +1 yıl
sacmalama Osmanlı zamanında açık kadınlar çok azdı bir kere git araştır
- +1 yıl
hormonu veren allah değilmi anlayışsızlık eden sizsiniz siz erkeklerin zaafını kullaniyosunuz açık ve net
- +1 yıl
Hormonu veren Allah bizede hormon vermiş öyle olmasa bizi duygusuz yaratırdı biz sizin köleniz olurduk ama aynı duygular bizdede var ama sizde ki ne ozguvense dışarı yansitiyosunuz yansıtmaklada kalmayıp saldırıyorsunuz insan istemedikce kimse zorla bişey yaptıramaz bırak hormonu ya
- +1 yıl
ya siz ne kadar etkilenebilirsinizki kıllı bir bacaktan mı tahrik olacaksınız çok sacma. tamam diyelim ki sizi etkiliyo açık giyinmiş bir erkek bedeni ancak bu sizin içinizde ona dokunacak kadar agzınızın suyu akacak kadar etki etmiyo anlamadığiniz nokta bu ama bizde bir kız açık giyindiğnde hormonlarımız tavan yapıyo yerinde durmuyo adeta kendi adıma söyluyorum ben kontrol edebiliyorum ve alışabiliyorm ama her erkek böyle iradeli davranamaz
- +1 yıl
hormon duygu farklı şeyler arkadaşım. çünkü duygu kalbi hislerdir ama hormon kendiliğinden olan güdülenmedir bu kendiliğnden oluyo yani iradesi çok güçsüz olan bir erkeğin tahrik olup ileriye gitmesi anormal bir şey değildir
- +1 yıl
Her erkeği türk erkeği gibi killi sanma gayet kilsiz bakımlı erkeklerde var nasıl kızların güzeli çirkini varsa erkeklerinde yakışıklısı tipsizi var ve bizimde ağzımızın suyu akacak kadar karizmatik olan erkeklerde var onları görünce bizde kendimizi kontrol edemiyoruz ama napalim sizin gibi atlayamayiz saldırgan olamayız siz bir siginmissiniz hormonun peşine ordan herşeyi yürütüp herşeyi normallestirmeye çalışıyosunuz ama yemezler
- +1 yıl
ya anlamiyosun ki keşke 1 günlüğüne erkek olabilsen o zaman anlardın sizin hormonlarınız 1 se bizimki 10 katı etkiliyo diyorum şimdi anlatabildimmi?
- +1 yıl
ben kimseye fiziki temas kurmadım ama siz taciz edenleri şehvetinden gözünü karartıysanız yapabilecek bişey yok demektir
- +1 yıl
hayır %50 %50 diyorm ben ama ölçülü giyinpte o kadına saldıryosalar o zaman tabiki o erkeklerin allah belasını versin
- +1 yıl
hiç bişey bunu gerektirmez diyemezsin cinsel açlık erkek için asla tükenmez ve bu sizin elinizde ölçülü giyinmezseniz mutlaka o açlığını gidermeye çalışanlar daima olacaktır %50 kadın %50 erkek sucludur (tabiki ölçülü giyinmeyenler için)
- +1 yıl
o zaman daha açık giyinip çık bakalım tacizci sayısı nasıl artacak izle ve gör ne kadar ölçülü giyinirsen o kadar taciz edilme ihtimalin azalır bunun önüne geçemezsin
- +1 yıl
arkadaşim bak isterse en karizmatik erkek sadece şortla dışarı cıksın hiç bir kız ona saldırmaz çünkü sizde cinsel açlık fiziki temas olmadan artış göstermiyor erkeklerde de hormonlar bedenin ifşa edilmesiyle başlar ama sen yine anlamayacaksın yoruldum anlatmaya çalışmaktan
- +1 yıl
bunların hiç biri uydurma değil gerçekler ortada cinsel istek sizde görsellikle artmıyor ama bizde artıyor fark bu
- +1 yıl
fiziki temas kurtarır ama görsellikle bir erkek baştan çıkabilir anladınmı ama bir kız görsellikle baştan çkmaz bu onların iradesinden değil içlerindeki cinsel isteğin minimumda kalmasından kaynaklanır
- +1 yıl
görünen köy klavuz istemez eğer sizde bizim gibi görsellikte maksimuma çıksaydı sokaklarda herkes birbiriyle cinsel ilişki yaşarlardı bu yüzden allah bu kontrolun daha cok kadınlar tarafından sağlanması için kadına ölçülü giyinmeyi emretmiştir
- +1 yıl
hayır asla ama en büyük pay kadında cünkü erkek durduk yere taciz etmiyor (çogunluğu) genelde açik giyinenler taciz ediliyor bu yüzden uyuyan yılanı uyandıran sizsiniz elbette erkekler iradelerine nefislerine sahip çıkmalı ama biliyomusun ne dicem benim için sorun yok istediğiniz gibi giyinin saldırmam kendi isteğimi içimde tutarım bana hava hoş 😃
- +1 yıl
iftira atma be alışkınm ben çok görüyorm 1 kere saldırmadım dokunmadım ama siz önume bakıp ne kadar sapık bir adam cürettini gösterirsiniz eminim özgürlük değilmi organ benim organım istediği gibi hareketlenebilir bu kimseyi ilgilendirmez ama nedense size göre sapık olur cinsel isteği artan insanlar bırak dokunmayı siz çok enteresan varlıklarsınız
- +1 yıl
peki bir şey dicem bakıp saldırmayanlar ancak istemdışı cinsel istekleri artan erkekler gidip hayalini kursa senin bu senin için taciz olmuyomu buda binevi taciz bence ama siz bir bellemişsiniz fiziksel temas fiziksel temas adam evde senin hayalini kuruyo oranı buranı gösterdiğin için sence bu daha kötü değilmi banane diyosun ama enteresan bişey?
- +1 yıl
hmm işte hayalini kurması için sen fırsat veriyosun bence ki eger mini etek şortla geziyosan kesin 100 lercesi hayal etmiştir seni neyse sen özgür bir kızsın istediğin gibi giyinebilirsin ama bu şekilde sürekli taciz edilirsen seni %100 haklı göremem benim için ve benim gibi düşünen erkekler için sorun yok
- +1 yıl
oho sen etek şort diyosun sadece gögüs dekoltesinden binlercesi ne hayaller kuruyo o ne ki sana mantıksız ve saçma geliyo ama cinsel istek mantık tanımıyor erkeği baştan çıkartıyor maalesef
- +1 yıl
direkt ilişki değil sadece bedeni göz önune alıp bundan zevk alanlar var
- +1 yıl
çıplak kadın bedeni erkeklerde her zaman istek uyandırır ve iliski hayal etmese bile bedenin görsel cezbetmesiyle haz alabilir
- +1 yıl
o gözle bakmayı istemyoz zaten buna teşvik eden sizsiniz yarı cıplak bedeninizle bunu anlatmak istiyorum sayın 21sss bilmem ne 😃
- +1 yıl
ama bak sayın 21ssss ben sokağa çıkarken aklımda cinsellik olmuyo fakat aşırı açık giyinmiş bir kız gördüğümde cinsellik uyanıyo içimde şimdi ben nasıl engel olym kendi kendine uyanıyo lütfen benim gibi iradesiyle çatışan erkeklere yapmayın bunu :)
- +1 yıl
haklısın işte tatil beldesinde alışyorum hemen o kadar uyanmyo ama herkes normalken sokakta caddede açık giyinen birisi aklı baştan alıyo valla tabi bunu o kadar uzatmıyorum ben :)
- +1 yıl
yok ya dar paca kotada saldırilmazki etek şort anlarımda :) ben mini etek giyen bir kıza daha cabuk aşık oluyorum bana çok hoş geliyo valla
- +1 yıl
hayır gercekten beğeniyorum yakışıyo kızlara şorttan çok etek
- +1 yıl
bak iste anlamadın ki cinsel bakmadığmı ben estetiklik acısndan baktm daha tatlı hoş gösteryo etek
- +1 yıl
bence kızı kız yapıyor etek
- +1 yıl
İlginç benim gerçekten erkekleri anlama kılavuzu filan okumam lazım olmuyor böyle işte diyorsunuz ya neden Türk kızları egoist çünkü sizin aşk mı cinsellik mi istediğinizi anlayamıyoruz da ondan en azından pas vermeyelim ne yaptığı belli değil diyoruz tabi herkes değil bazıları
- +1 yıl
aynen anlamak için o insanın fikirlerini bakış açılarını ögrenmeniz gerekiyor ki size sevgimi besliyo yoksa sapıklıkmı bunu idrak edebilirsiniz :) ben çok istiyorum yanımda kız arkadaşım rahat dolaşsın özgürcd hareket etsin ama dışarda ki tacizcilere güvenemem
- +1 yıl
evet vardır tabi. o kadar tartıştık ama bu kadar tartışıp konuştuğum insanı merak ettim doğrusu :)
- +1 yıl
peki anladım sanırım tanıma fırsatım olmayacak ama iyi geldi gece gece sıkılmadım sayende sağol 😊
- +1 yıl
yok sadece biraz sinir oldum ondan yoruldum anlatmaya çalşmaktan demek istedim tamam ben haksız olayım sen haklı ol birbirimizi kırmaya değmez sayın 21ssss :)
- +1 yıl
bana zaten dokunmuyo taciz etmediğim için kimseyi benim için sorun yok :) ben bakar bakar kendimden geçerim öyle sayın 21ssss :)
- +1 yıl
yok kapılmam nasıl olsa gercegini yaşıycam evlenince :)
- +1 yıl
:) tanışma imkanımız yok mu hiç seni çok merak ediyorum nasıl birisin
- +1 yıl
sert mizaçlı ama bir o kadarda yumuşak kalpli gibi :) burdan zor anlaşılıyo
- +1 yıl
:) muhammedgkce instagram kullanıyosan bekliycem seni. yoksa artık sürekli burdan gizemli gizemlimi konuşuruz bilemiyorum
- +1 yıl
peki nasıl istersen böyle :) hep dışarıya eteklemi çıkıyosun
- +1 yıl
anladım :)
- +1 yıl
nerde yaşıyosun hangi şehir?
- +1 yıl
hmm belli oluyor :) boyun ve kilon nasıl ki acaba etek kilolu insanlarda pek hoş durmaz
- +1 yıl
anladım peki mankenim diyosun yani :)
- +1 yıl
harika uykun geldimi
- +1 yıl
yaa seni çok tuttum özür dilerim :(
- +1 yıl
:) sen var ya sen çok cadı bişeysin
- +1 yıl
bencil :D
- +1 yıl
:) tamam tamam takıldm sadece
- +1 yıl
iyi geceler nasılsın :)
Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Kızlar bunları iyi okuyun burda mal mal hocamı nasıl azdırırım diye soru sormayın millet herkesi aynı kefeye koyuyor geçen bir yerde birisi istiyor her kız böyle diyip suçsuz kızları taciz ediyor
20 Yorumla
+1 yılotobüste 40 yaşlardaki bir kadın popomu mıncıklamıştı
01 Yorumla- +1 yıl
yav abi siz ciddimisiniz kadınlar nasıl taciz eder ya aklım almıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen dusnuyorum da aslında cok hoş bişey ama ahlakım el vermiyor . yapamam böyle seyler . ancak bilinç dısı yaparım
10 YorumlaIten sebep= ruh hastası olmak. Ne kadar azgın olursan ol kimse bunu bahane etmesin
20 YorumlaDiğer konusunda 27,4b cevap paylaştı. Bastırılmış duygular özgüven eksikliği birde empati yoksunluğu oldugunu düşünüyorum
00 Yorumla- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılugradım lisede :ASda pekte psikolojim bozuk degil görüyorsun? :Asd
00 Yorumla bende bir kere ugradim cok degisik bir duygu ya cocugu
00 YorumlaDiğer konusunda 770 cevap paylaştı. Acizlikten başka bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk 9 yaşında uğradım. Sonra 14
11 Yorumla- +1 yıl
😕😕😕 umarim kotu seyler olmamistir. uzuldum.
Sorma kızlar tarafından her bindiğimde... :/
00 Yorumlasebepi cinsel aclikdir
00 Yorumlao.. c.. sa yapar
00 Yorumla
+1 yılgöz dil beden?
00 YorumlaNasil bir taciz
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl noldu
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSözlü tacizmi
00 Yorumla
+1 yılGecmis olsun
00 Yorumla
+1 yılnasıl oldu
00 YorumlaDiğer konusunda 600 cevap paylaştı. Hayvan dolu..
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSözlü mü
00 Yorumla
+1 yılNasıl oldu
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsn, uğradım
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi